Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 588
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
Adore,е изгледах го и аз най-накрая.Май съм единствената ,на която не допадна особено Mr. Green
Това е заради самата история-много нагласена.Добре,че режисьорската и актьорската игра са за аплодисменти,та да се гледа.

# 511
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не си единствена, Сосче. Още преди месеци няколко души не бяхме възхитени от въпросителното разрешение Laughing.

# 512
  • Belgium
О, и на мен не ми допадна особено Adorе, точно по същите причини.

# 513
Някой тук с впечатления от "Небраска" на Александър Пейн? Simple Smile

# 514
Давам си сметка, че трудно би се харесал на хора, които не си падат по космически истории и ситуации.
Така е,
ако трябва да перефразирам
Космос дело тонкое

Постижението на Куарон е сравнимо само с Кубрик и 2001, но трябва желание и известен опит със sci-fi  Grinning

# 515
  • в морето до колене
Някой тук с впечатления от "Небраска" на Александър Пейн? Simple Smile

О, ако някой е ходил на фестивала на независимото кино и има впечатлания и аз съм много любопитна да ги чуя!
Други директни впечатления надали е възможно да има - филмът досега е показван само на фестивали. Официалната му премиера в САЩ ще е на 22 ноември.

Иначе от Кан имаше добри отзиви за него. Не чак УАУ, но все пак добри.

Постижението на Куарон е сравнимо само с Кубрик и 2001, но трябва желание и известен опит със sci-fi  Grinning

Ами аз имам известен опит, и Кубрик слава богу не ми е съвсем непознат, и желание имах (даже в излишък)... и не ми се получи да се възхитя.

# 516
Постижението на Куарон е сравнимо само с Кубрик и 2001, но трябва желание и известен опит със sci-fi  Grinning

Ами аз имам известен опит, и Кубрик слава богу не ми е съвсем непознат, и желание имах (даже в излишък)... и не ми се получи да се възхитя.

Добре  Peace

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък другата седмица планирам да видя Blue Is The Warmest Color Party. Добре, че ги има фестивалите, иначе за сума заглавия ще си отвисим.

# 518
мячик, мерси Hug.
Малко съм в информационно затъмнение тази година, не ми остава много време за кино, но "Небраска" днес ще ходим да го гледаме и ще споделя впечатления Mr. Green.

# 519
  • София
На мен Кубрик ми поприседна преди години. При все, че бях минала през първата част на Одисеята книжно. Но и книжно ми поприседна, та още не съм изчела всичките части. Това преди може би 7 години. Сега погледът е друг - трябва да я пробвам. Все се заричам и все не стигам.

# 520
  • В светлината на слънцето
Някоя от вас дали знае чий е гласът зад кадър в Perfume: The Story of a Murderer Simple Smile?

Самият филм ми хареса много, притежаваше типичната за Тиквер налудна красота. Повечето сцени бяха поетични в своя ужас, а химията на ароматите беше показана с необичайно елегантна чувственост. Препоръчвам Simple Smile.

Ооо, мнооого любим филм. Peace То и романът на Зюскинд ми е от любимите де. Grinning

Ей, ме и с две нови заглавия.  Grinning
"Капитан Филипс" - http://www.imdb.com/title/tt1535109/ Много, много добър Том Ханкс! Филмът както знаете е по реален случай, така че драматизмът е предварително ясен. Хареса ми, че ситуацията не е показана едностранно - само от задължително героичната американска гледна точка, а е засегната и сомалийската линия - съвсем деликатно, но много на място. Искам да похваля много и сомалийския каст във филма. Изобщо - гледайте задължително. Peace Не е филм, който ще кове историята на киното, но актьорската игра плюс други нещица много вдигат нивото.
"Тор: Светът на мрака" - http://www.imdb.com/title/tt1981115/?ref_=nv_sr_1 Ефектно направена от визуална гледна точка приказка за любителите на епични герои, фантастика, комикси и т.н.  Grinning

# 521
  • Belgium
Между другото мернах свестен рилийз на "Капитан Филипс" в Замунда, на който му се гледа.

Относно втория филм, нямам търпение да го гледам на 4D другата седмица (Тооооооор  Heart Eyes smile3544 )

# 522
  • В светлината на слънцето
Лу, голяма дъвка за окото е. То всъщност точно този филм не си заслужава да се гледа от торент, защото е преди всичко визия. Grinning 

# 523
Гледах "Небраска".
Общото ми усещане е, че ми хареса, склонна съм да си затворя очите за някои неща, които не ми бяха много окей, защото като цяло много обичам такъв тип филми - за обикновени хора и техния вътрешен живот, който ти се разкрива по един такъв приятен начин и не ти се натрапва.
Доста приличен филм още веднъж ще кажа. Не е учудващо, че не е предизвикал фурор в Кан Laughing, но той просто не е от тези филми, за сметка на това наистина ми беше доста мил (както ми се струва, че беше за доста голяма част от препълнената зала) и се радвам, че успях да го видя на кино.

# 524
  • в морето до колене
liese, благодаря за отзива  Hug
Моето общо впечатление е, че Ал. Пейн обикновено прави точно такъв тип филми и някак умее да бъде ненатрапващ се режисьор (та чак ме кара да се чудя, къде точно му е режисьорстването  Simple Smile).

Само един въпрос - как се отразява на общото възприятие фактът, че филмът е черно-бял (доколкото знам)?

Общи условия

Активация на акаунт