ЯНУАРСКОТО бебче лекичко рита в коремчето вече-тема 7

• 23 963
  • 731
  •   1
Отговори
# 600

Сигурна ли си, че не е 0.49?  newsm78

# 601
Котката- аз просто няма да и давам да влиза в стаята, иначе бебето ще излиза да. Още 1 ден ще ги запознаем. Тя моята кучка си обича децата, все търси Елия като я няма, даже и плаче.

Готови сте на 1 страница. Само моля ако до събота ,което е много вероятно да изпишете темата, някоя мама просто да я пусне от общия профил, а после аз пак ще добавям. Не ми е проблем. Просто не го правя на момента, за което моля да ме извините.

А срещата тази събота ли е?

# 602
Елг, да тази събота. Юхуууу сложила си ми розАвички гащуранки.  newsm68 Много благодаря!   bouquet Ха да видим няма ли да посинеят втори път.  Joy

# 603
  • софия
Яни, бързо да минават болките, но пък все пак не е хубаво да стоиш и да търпиш, ако трябва иди на лекар. Hug
Ако Вики реши пак , да ни повози съм с кола, иначе идвам с кракомобила.

Ох колата.. днес замина за ремонт.. по оня проблем със стартера Embarassed .Мъжа ми си я караше тия дни (правила му е и на него номера няколко пъти, ама той си се оправя с побутването  Laughing Laughing), че и неговата е в сервиз и приятеля ни дето ги прави все няма време , но не знам дали ще ми я върнат до събота (Би трябвало още днес) Та.. с удоволствие, щом не сте се уплашили  Embarassed Embarassed Embarassed .

Яни стискам палци всичко да е наред!

# 604
Цитат
Пламтоооо, хихи значи Казанлък? То това е центърът на БГ и мой много любим град. С предната отчетна се събирахме към 5 мами - кой беше от там, кой пък беше женен за някой от там.  Heart Eyes
Е, не точно Казанлък, но около 60 км. югоизточно от там - в Нова Загора.

Знам, че е малко по- трудно осъществима една такава срещичка, но по -натам във времето с ММ обмисляме едно идване до София, за да пообиколим магазините, та тогава може с който е свободен да се организираме. Но това още е в процес на обмисляне Simple Smile

Аз имам чувството, че получавам удари от "съквартиранта", но не съм убедена. Още са много плахи и леки и само 2-3 пъти за вече няколко дни. Много ще се радвам, ако наистина е това, а не просто внушение Simple Smile

Хайде приятен ден,момичета, че май много се разписах Simple Smile

# 605
Яни_Ди, дано се почувстваш по-добре съвсем скоро  Hug

Hug
Деси, мерси и на теб, мила!  Hug

Панди, нищо не пия. Целият корем ме боли. Мислех, че е от газове ама то дори и такива храни не съм яла. Не знам какво става. Утре от 11.30ч съм на преглед.

# 606
Яни, бързо да минават болките, но пък все пак не е хубаво да стоиш и да търпиш, ако трябва иди на лекар. Hug
Ако Вики реши пак , да ни повози съм с кола, иначе идвам с кракомобила.

Ох колата.. днес замина за ремонт.. по оня проблем със стартера Embarassed .Мъжа ми си я караше тия дни (правила му е и на него номера няколко пъти, ама той си се оправя с побутването  Laughing Laughing), че и неговата е в сервиз и приятеля ни дето ги прави все няма време , но не знам дали ще ми я върнат до събота (Би трябвало още днес) Та.. с удоволствие, щом не сте се уплашили  Embarassed Embarassed Embarassed

Ааа, уплашили, напротив, беше си емоция! Ако няма кола, няма. Ще си направим една здравословна разходка!

# 607
Аз имам чувството, че получавам удари от "съквартиранта", но не съм убедена. Още са много плахи и леки и само 2-3 пъти за вече няколко дни. Много ще се радвам, ако наистина е това, а не просто внушение Simple Smile

Сложи си ръката на корема, ниско долу, под пъпа, и почакай малко... 10-15 минути.
Аз така я усещам, а иначе не я усещам толкова още. Вчера за 3-4 минути получих 5-6 "почуквания" Simple Smile)) даже викнах мъжа ми да усети, той твърди, че е усетил, ама не знам.

Яни_Ди, пробвай с пробиотик за газовете. Понякога коликите, които се получават от разширяването на червата от преминаващия въздух много болят.

# 608
  • София
Ееее, Кайлис, ако не те познаеме, да се обадиш. Grinning
Яни, веднага вземи но-шпа, моля те. Нищо няма да ти стане, само ще ти помогне. Ще отпусне гладката мускулатура, а в случая ще намали или спре контракциите. Не е аналгетик. За срещата аз вече ти казах:).
Панди,
Скрит текст:
на мен също ми писаха. А най-интересно беше, че "крадецът вика дръжте крадеца"Simple Smile))))
Наслаждавай се сега на хубавата новина и не го мисли.
Виждам тук как се радвате на розови гащи, пък на мен ми е все едно. Ако е момиче, ок, ако пък момче - ще съм мъжка мамка:). От друга страна момчето няма да ми наследи заболяванията (миомата и Хашимотото). Иначе все ще треперя.

# 609
  • Близо до морето (200 м)
Панди, обърках се  Laughing

Кайлис, честита ти нова прическа  Heart Eyes Wink

Исках да попитам момичетата от нашия регион - при кой ще ходите на ФМ? То напоследък не съм ви засичала тука повечето. __Malcho__, сподели ти  Praynig, ако искаш на лични.

# 610
От друга страна момчето няма да ми наследи заболяванията (миомата и Хашимотото). Иначе все ще треперя.

Намесвам се само, за да не стане фактологическа грешка - мъжете също имат щит. жлеза и могат да страдат от Хашимото, просто много по-рядко от жените, съотношението е между 1:10 до 1:20 (мъже към жени) в зависимост от етническия произход и ген. обремененост.

# 611

Сложи си ръката на корема, ниско долу, под пъпа, и почакай малко... 10-15 минути.
Аз така я усещам, а иначе не я усещам толкова още. Вчера за 3-4 минути получих 5-6 "почуквания" Simple Smile)) даже викнах мъжа ми да усети, той твърди, че е усетил, ама не знам.

Ооо, задължително, още тази вечер ще го направя. Много мерси за съвета.   bouquet

# 612
Забравих да честитя новата прическа на Кайлис! Кайлис, честито! Харесвам смелите момичета в това отношение Simple Smile Как бих искала и на мен да ми стиска и да се "вкарам в ред" Simple Smile

# 613
Привет.
Днес по изключение съм си в къщи и реших да ви драсна.
Каката е болна с Т от снощи и днес рано ходихме при педи. Сега спи до мен и ми създава апетит и на мен за спане, че снощи не съм мигнала с нейните компреси Confused

Относно ритниците на бебето, аз започнах да го усещам към средата на 14 седм. Ама съвсем плахо и  полека. Още с първия ден от 5-я месец се позасилиха чувствително усещанията. Днес сутринта хълцаше повече от 10-тина мин. Каката много хълцаше, явно и това ще е от хълцащите Mr. Green
Нямам кантар в къщи и понятие си нямам колко съм наддала последния месец и изобщо до момента...
Но като че ли не ми се струват много в сравнение с предните 2 бр

Сърбят ме ръцете да заделя нещичко за бебо вече, ама дано в петък вече ми кажат поламда знам какъв цвят да избера  Mr. Green

Хубав и прохладен ден на всички  Hug

# 614
  • София
От друга страна момчето няма да ми наследи заболяванията (миомата и Хашимотото). Иначе все ще треперя.

Намесвам се само, за да не стане фактологическа грешка - мъжете също имат щит. жлеза и могат да страдат от Хашимото, просто много по-рядко от жените, съотношението е между 1:10 до 1:20 (мъже към жени) в зависимост от етническия произход и ген. обремененост.
Знам го този факт, но при тях е доста по-рядко. Но ми се струва, че не е 1:20, а по-често. От мои наблюдения на 6-7 заболели, 1 е мъж. Моето изглежда е предадено по бащина линия, но баща ми няма, имат негови братовчедки.

Общи условия

Активация на акаунт