Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 759
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Ще потърся гел на Финиш  Hug.

# 31
  • София
Записвам се да чета, защото съм си наумила да си купуваме съдомиялна  Mr. Green
Знам че колкото човека, толкова и мнения- но може ли все пак да кажете изпитана , добра марка?

# 32
  • На брега на реката
Записвам се да чета, защото съм си наумила да си купуваме съдомиялна  Mr. Green
Знам че колкото човека, толкова и мнения- но може ли все пак да кажете изпитана , добра марка?

Зависи за какви парички става дума и за каква машина вградена или не, 45 и 60 см. Grinning.
Хубавите марки са Миле, Бош, Сименс, ама и цените са високи. Ако става въпрос за 500 - 600 лв, с две ръце за Беко. Аз лично преди не исках да чуя за тази марка, но след като прочетох само добри отзиви тук, реших да е Беко и не съжалявам макар, че я имам от няколко месеца.
Така, че всичко е въпрос на финанси и личен избор. Laughing
Успех при избора, ще помагаме с каквото можем.

# 33
  • София
Ох да...като гледам 500-600 ще е Беко, ама пък за 200 лв. отгоре- АEG  newsm78 Много се чудя, защото си е дълготрайна инвестиция- а досега да чукна на дърво не сме правили грешка в избора. Пералнята ни е АЕГ, печката Горене  newsm78- брутално са експлоатирани и без грешка! А за Беко съм чела пак от форума само ++отзиви  newsm78
Моля като неосведомена да ме осветлите- колко вида препарати слагате. Колежките ми на работа (в една стая сме и споделяме кой какво обмисля) казаха че по една таблетка слагат и толкова  Mr. Green
А аз гледам тука, и гланц и ала-бала.

# 34
  • Балчик
За двеста отгоре АЕГ, само името му ще е АЕГ. Ако ще вземаш АЕГ хубавите са към 1000 и нагоре.

# 35
  • София
И аз съм с 2 ръце за Беко. Имам я от 4 години- за вграждане, работи страхотно и е почти безшумна.  Peace

# 36
Ох да...като гледам 500-600 ще е Беко, ама пък за 200 лв. отгоре- АEG  newsm78 Много се чудя, защото си е дълготрайна инвестиция- а досега да чукна на дърво не сме правили грешка в избора. Пералнята ни е АЕГ, печката Горене  newsm78- брутално са експлоатирани и без грешка! А за Беко съм чела пак от форума само ++отзиви  newsm78
Моля като неосведомена да ме осветлите- колко вида препарати слагате. Колежките ми на работа (в една стая сме и споделяме кой какво обмисля) казаха че по една таблетка слагат и толкова  Mr. Green

слагаме и сол и гланц. Особено щом ти е дълготрайна инвестиция солта е важна. Има отделна тема за препаратите за съдомиялна, там е обяснено по-подробно кое как и защо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731700.0;topicseen

# 37
  • Пловдив
Здравейте, момичета, и в тази тема! И аз скоро ще започна да се оглеждам за съдомиялна. Бихте ли споделили дали машините измиват добре, без да се налага търкане от мен тенджери, тигани и др., или се налага да ги изтъркам предварително? Въобще справят ли се с мръсотията по посудата?

# 38
  • На брега на реката
Здравейте, момичета, и в тази тема! И аз скоро ще започна да се оглеждам за съдомиялна. Бихте ли споделили дали машините измиват добре, без да се налага търкане от мен тенджери, тигани и др., или се налага да ги изтъркам предварително? Въобще справят ли се с мръсотията по посудата?

Измиват всичко перфектно. Предварително махам със салфетка само грубите отпадъци за да не задръстват филтъра - това е. Всичко зависи от препарата и коректно зададена програма в зависимост от степента на замърсяване и вида на съдовете.
Хубав  препарат+точната програма=перфектни резултати newsm10

# 39
  • Пловдив
Благодаря, Бобулина   bouquet

# 40
  • На брега на реката

Солта е задължителна, тя поддържа йонообменника на машинката в изправност, а той омекотява водата с която се измиват съдовете. Така, че солта задължително , та ако ще и на 1 да я настройш. Гланца не е задължителен, той подпомага по-доброто изсушаване на съдовете, но за София повечето момичета не слагат, нямало нужда заради меката вода, все пак гланца е химия и ако можеш да го избегнеш е добре / при мен не става - твърда е водата/. Без значение какви са ти таблетите или препарата който ползваш , солта е задължителна.
Венито правилно те е насочила и към другата тема, ще ти е много полезна.
Успех

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 13:34 от Бобулина

# 41
здравейте! незнам дали въпросът ми е за тук, но преди да съм потърсила мнение на техник искам и вас да попитам: съдомиялната ни Kenwood много често, независимо на коя програма и с какъв препарат е спира по време на миене, пищи и изписва EI  newsm78 След това я спирам, пускам отново , понякога по няколко пъти докато си продължи нормално миенето. Някакви идеи на какво може да се дължи?

# 42
За двеста отгоре АЕГ, само името му ще е АЕГ. Ако ще вземаш АЕГ хубавите са към 1000 и нагоре.

Да бре, вчера ги кликнах да видя, толкова - 999 минимум.
Ако можеш да ги дадеш  - нея, или БЕКО?Simple Smile

# 43
  • Балчик
Сол не слагат в миялната само жените- ползвателки. Жените-ценителки, уважават техниката си и я ползват правилно.  Simple Smile

# 44
  • София
Това съм харесала.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … na-AEG-F-55022-M0
И не мисля , че читавите са над 1000 лв. , лично мнение не ангажирам никого....

Общи условия

Активация на акаунт