Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 147 993
  • 575
  •   2
Отговори
# 255
Супер, мерси, сериала го намирам само на английски в онлай магазините. Има ли го някъде на български? Или на немски?
Също търся руския филм "Плашилото" на български или немски. Легални версии и на двете.

# 256
  • Бургас
Няма го на български. Аз и на английски не го намирам по торентите, а доста пъти съм търсила понеже ми беше любим.

# 257
в амазон.де го има и на други места, но само на английски.

# 258
Колко яко, казах, че искам "От обич" и вече дават "От обич"  Heart Eyes

Кажи и за Семейни връзки"/пак бразилски, пак страхотен/ Grinning
https://www.vbox7.com/playlist:2202090?&page=5

# 259
  • Бургас
А помните ли английския сериал Джонотан Крийк?
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0118363/
С изненада установих, че през 2013 и 2014 са излизали по няколко серии и дори днес трабва да излезе специален коледен епизод. Дано да го пуснат в торентите.

# 260
Бих искала да попитам дали някой може да открие БГ субтитри на Елиза ди Ривомброза - 1 сезон?!  newsm78

БТВ: Италианските епизоди ги намерих и ги изтеглих... Въпроса е бг субтитри къде има... ще съм Ви безкрайно благодарна и признателна!  bouquet

# 261
Виж във вибокс, там ги има качени всички епизоди. Не знам дали не са дори с бг аудио направо.

# 262
Виж във вибокс, там ги има качени всички епизоди. Не знам дали не са дори с бг аудио направо.

Да, знам.. има ги във вибокс, в замунда и навсякъде с бг аудио.. Само , че аз искам бг субтитри, не го ща това аудио ..  Simple Smile

# 263
1. Само баламите бачкат - това е английски комедиен сериал, излъчван от 1982 до 2003 година. Става въпрос за двама братя с 13 години разлика, които са търговци на дребно и които живеят със своя дядо в един апартамент в Пекъм. Големият постоянно повтаряше "Догодина по това време ще сме милионери." и все си седяха в същото положение hahaha Малкият пък редовно критикуваше действията на батко си. Отделно пробутват стока, която е ужасно съмнителна, за много качествена Laughing Дядото пък често си седи вкъщи и редовно е със смачкано самочувствие. Отделно се вихри в кухнята и често ястията му не стават за ядене hahaha Сериалът е излъчван само веднъж по Нова ТВ в периода 2004/2005 година, ако не ме лъже паметта.
2. Луд съм по теб - за съжаление сюжетът ми убягва, но помня, че в главната роля бяха Пол Райзър и Хелън Хънт в ролите на съпрузите Пол и Джейми, които имаха куче. Този сериал също е излъчван веднъж, само че по БТВ в периода 2003/2004 година. Не изпусках серия тогава.
3. Злостър черното влечуго - никога няма да ми омръзне. Това е любимата ми роля на Роуън Аткинсън, а и Хю Лори се справя в ролята на малоумния принц регент в 3 сезон и после на лейтенанта в 4-ти. Любопитна съм как са го дублирали. Казват, че дублажът му е един от най-добрите у нас newsm78

# 264
  • Бургас
О, Злостър беше невероятен сериал. Хуморът в него е строхотен.

Аз си спомням за друг британски сериал. Разказваше се за един тарикат който беше депутат и не вършеше никаква работа, а само някакви далавери. Но не помня как се казваше.

# 265
Да не е Новият политик? Алън Копле беше страшен образ. Стана ми ужасно кофти, когато научих преди три години, че актьорът в неговата роля е починал Sad От политическите много харесвам и Да, господин министър. Постоянният секретар на министерството на административните работи сър Хъмфри Апълби винаги ме е разсмивал с безкрайните си обяснения, които постоянно оставяха министъра с отворена уста hahaha

# 266
  • Бургас
Да, точно Новият политик беше. Благодаря.

# 267
  • София
Здравейте, опитвам се да се сетя, след това и да намеря един сериал отпреди двайсетина години, който проследява живота на гръцката общност в Австралия. Беше доста приятно и разтоварващо сериалче.
И още един минисериал търся. Мисля че се казваше "Най-доброто от два свята". За една стюардеса която имаше семейство в Англия, но се влюби в един Италиански пъсажер от нейния самолет, омъжи се за него в Италия и започна да води двойнствен живот в двете държави.

# 268
Best of both worlds намирам епизоди в ютуб, но не знам колко е дълъг сериала, затова не мога да ти кажа дали всички епизоди са качени.

# 269
  • София
Благодаря, видях го. Това е сериалът. Сега остава да открия и този австралийския, но той е много стар и май не много популярен

Общи условия

Активация на акаунт