На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 812
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София
антеа, без значение кой плаж ще предпочетете, обезателно посетете таверна Парадисос на самия плаж парадисос. Със сини столчета и масички е, няма как да я сбъркате. Готвят толкова вкусно, че по едно време взех да се умилквам на мъжа ми да ходим по-често на този плаж, който аз не харесвам, само и само за да седнем после и да хапнем в таверничката  Simple Smile

Градския плаж много ми хареса, но и двата са с доста народ, и то в началото на юли. Сега август сигурно ще е още по-пълно. Иначе градчето е много симпатично  Heart Eyes

# 271
  • На земята, която е всъщност звезда.
Благодаря на всички за предложенията. Разпратила съм запитвания, за сега нищо - повечето са букнати или имат само апартаменти за този период, но по цените се чудя тия хора дали са разбрали, че искам да наема, не да купя апартамента  Grinning . Чакам Reyma последно да кажат ще ме уредят ли за Achtis...
Търсенето продължава, лошото е че утре заминавам на семейна почивка и едва ли ще имам време да ровя из нета. Остава надеждата като се върна на 19-ти да преровя пак booking, дано нещо да се е променило.

Весело на всички късметлии, които са се уредили, след седмица ще ви изчета за вдъхновяващи идеи!

Ако те устройва Урануполис като дестинация в booking имаше места в разни хотелчета /сещам се за пансион Ирини и хотел Сънсет/.

# 272
         Днес бяхме на Вурвуру. Влюбена съм в къщите до плажа. Нямаше на повечето табели с телефони. Предполагам, че точно тези, които харесах не се дават под наем.

# 273
здравейте мами,искам да попитам някой бил ли е тук http://prodavalnik.com/vila-na-plazha-do-kavala-i28198433   мисля да я резервирам,но искам първо да проверя някой бил ли е и какви му са впечатленията Simple Smile

# 274
Параход, Таис  - мерси за разясненията за Неос Мармарас Simple Smile получих отговори отвсякъде, където бях писала, уви, нито едно от местата не ме впечатли дотам, че да си затворя очите и мислено да искам да съм вече там Sad ок, с цените се примирих, че в тоя период - края на август, са такива 60-70 евро за трима, но обстановката по снимките изобщо не ми допада, вечно ги снимат със запалени нощни лампи, от което 20-те квадрата изглеждат още по-сумрачно и неугледно... така че определено вървя към предателство на второто гръцко море  Embarassed имам оферта от Оазис ризорт на Лозенец за същите пари за голям апартамент в парка, с чадър и шезлонги на плажа, паркинг, интернет и тн - всичко, което ми е важно, в България винаги сме ходили на море точно там  - на Wake Up бийч-бара, та поне знам на живо как изглежда района, и си мисля, че може и да ми се получи там заплануваното мързеланстване
а за хубава Гърция - на приятна цена, и прилично настаняване, определено вече ще се ориентирам или юни, или по-късен септември

все пак ще понаглеждам още няколко дни тук, пък като нищо може да изскокне някоя друга възбуждаща идея от вас, момичета Simple Smile

# 275
Някой да знае колко е продължителността на пътуването от Волос до о.Скопелос?Продължавам да търся нещо за септември,но дългото пътуване с ферибот не ми е приятно.
Два ,три часа е,зависи с какво ще пътувате.Но следващият остров Алониссос е по -хубав.

# 276
  • София
Момичета и момчета, моля ви за впечатления от Palladium Hotel в Криопиги - http://www.hotel-palladium.gr/en/index.html
Силно вероятно е да сменим мястото, което сме резервирали за края на август/началото на септември, защото компанията ни неочаквано нарастна на 4 семейства.  Simple Smile
Това е местоположението на хотела - http://www.booking.com/hotel/gr/palladium-kriopigi.bg.html?sid=b … 0bb92912ef;dcid=1 Има ли организиран плаж наблизо? Ще се радвам на всякакви отзиви за плажа, селцето....
Сигурно ще ви питам и за други места, защото са ми поръчали да проверя 5 хотела. От всичките, обаче, този най-ми хвана окото.

# 277
  • София
Vivi За една бройка нямаше да включа, че сме били в този хотел, имам и снимки:
Palladium

Спали сме в него само една нощ при една от обиколките ни, затова и почти съм го забравила.

Първото, което трябва да ти кажа, че е доста далече от брега. Влиза се в дясно от шосето и по тесен път се стига до него. Може да си помислиш, че не е морски хотел.

Басейна беше хубав и поддържан. Градините също с много цветя.

Ползвахме само закуска, средно ниво. Персонала не гледа много добре на гости, които са там само една нощ, затова нямам впечатление. Стаята в която ни настаниха беше нормална с допълнително легло.
Ако искате да сте до морето, трябва да изберете друг хотел. В противен случай всеки път ще трябва да ходите до плажа над половин час, отиване и връщане. Ако трябва да се връщате и за обяд идва в повече.
Ние го взехме за преспиване най-вече заради спокойното паркиране и безплатния интернет, двете най-важни неща, когато пътуваме.
Виж всичките ни снимки:
http://www.album.bg/bled/albums/204444/

# 278
  • София
Блед, благодаря ти!  Мнението ти ми е много полезно.  Hug
Шансовете да изберем този хотел паднаха рязко. Simple Smile

# 279
Аз само да кажа, че се решихме най-после и направих резервация в http://www.seaview.de/de/hotel/index.htm
Благодаря на всички за мненията и весела почивка  Hug

# 280
Моля за информация къде и как да направя медицинска застраховка, както и автоасистанс

# 281
  • София
Моля за информация къде и как да направя медицинска застраховка, както и автоасистанс

Отиваш в някой от офисите на SDI и там си избираш най-изгодната. Това е най-лесния вариант.

# 282
Благодаря ти, mariyka
   bouquet

# 283
  • София
         Днес бяхме на Вурвуру. Влюбена съм в къщите до плажа. Нямаше на повечето табели с телефони. Предполагам, че точно тези, които харесах не се дават под наем.
Аз останах с впечатление,че всички се дават,когато се разхождахме вечер от всяка се чуваше чужда реч (не гръцка),но наистина не на всички има табели с телефони.
И на нас много ни хареса.Половинката настоява да ходим там и да не експериментирам с други места,но пусто аз все иискам нови .

# 284
  • София
И аз си мисля, че в повечето се дават стаи, просто отпред няма табели с телефони.

И моят мъж се е влюбил във Вурвуру, но всеки път джентълменски казва ''Каквото решиш, нямам претенции." 

Сега за първи път каза, че май предпочита Тасос за да разгледаме нещо ново, и аз щях да падна от изненада  Joy

Общи условия

Активация на акаунт