Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 079
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • най-шареното място
Уча детето да не се обляга докато пише.
Това помага за стойката. Иначе тежеста не се носи от гръбнака и таза и се губи усет за нея.
Каква е цената на бюрото?

# 721
Каква е цената на бюрото?

40 лв. само в този цвят,  от пресован картон е и тежи около 10 кг.

# 722
  • най-шареното място
Merci!

ПП За леглото. До максимум 2 години бих оставила дете в бебешки размер легло ако имам възможност да го побера. Така и така ще се върви натам. На практика сменихме бебешкото с единично преди втората година. Без прегради. В началото с един стол до леглото.

# 723
  • София
Ние имаме тези металните легла, които се разпъват според височината на детето. Сега сме на втория размер 165см. висок е 102см. Широко е 80см. и смятам да го ползваме още дълго време.

iv4i_79, и при нас на едното легло не успяха да са влязат тези прегради, но мъжа ми отпусна малко винтовете и ги ползваме така Peace

# 724
  • на североизток
Колкото и да отпускахме винтовете пак едва го намърдахме, но наранихме леглото, а и самата преграда не стоеше стабилно, а при най-малкия допир се накланяше, защото така разтегнати докрай винтовете не изпълняват предназначението си. Както и да е - децата свикнаха без никакви прегради и не са падали от леглата Simple Smile
И по повод дискусията за размера на леглото и децата - баткото до към 6-тата си година ползва легло 140/70, а малката от бебешката кошара я прехвърлих на голямото легло 90/200. Свикна си детето и се чувства добре, макар и да ползва едва половината от пространството, но пък какви игри и танци падат по другата половина Grinning Така, че кой както си го направи. Ако имате място в стаята направо купувайте големи легла, защото после тези междинните ще се чудите какво да ги правите, нито ще са за изхвърляне, нито за продаване, нито за преправяне. Най-много на диванче да се преобразят, но пак ще трябва място.

Октоподче, на мен ми харесва бюрото в комбинация със стола. Ние го имаме същия стол, но в черно и съм много доволна. Ползваме го за какво ли не, даже баткото седи на него като свири на пиано, защото така и не можах да му намеря подходяща височина стол из къщи. А този му пасна идеално. Даже се замислям за другия по-високия вариант на Bekvam, който е като сгъваема стълба, но при някое следващо пазаруване.

Между другото да попитам, в магазина има ли от всички цветове килимчета HAMPEN, защото в сайта има само бяло и зелено? Трябва ми синьото. И не си спомням имаше ли от средния размер HAMPEN  в синьо или да съчетавам пак няколко малки Thinking
Ако някой ходи скоро, моля да обърне внимание и да сподели Praynig

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 14:52 от iv4i_79

# 725

Аз ходих вчера да порверя за Стува-та бреза обаче нищо не им се разбира. Има мостри на каквото ми трябва обаче не пише артикулен номер на етикета. В сайта пък половината неща са с описание и без снимки, та нищо не свърших. Ще търся сега артикулните номера по чуждите сайтове и ще им пиша мейл довечера, че по телефона са толкова мудни. Прати ми артикулния номер, ако искаш и направо ще го добавя в запитването.

# 726
  • София

Между другото да попитам, в магазина има ли от всички цветове килимчета HAMPEN, защото в сайта има само бяло и зелено? Трябва ми синьото. И не си спомням имаше ли от средния размер HAMPEN  в синьо или да съчетавам пак няколко малки Thinking

Ако не бъркам, в сектора за намалени стоки имаше преди няколко седмици точно син Хампен,няколко бройки бяха даже, но не знам какъв размер.

# 727
  • Sofia
Благодаря ви. Сега обсъждахме с ММ и направо ще вземем Малм.

# 728
Оооо, вече са сложили коледните неща  Crazy Ама аз покрай Коледа откачам, хубаво е, че започнаха по-рано, че да накупим украсите сега, а декемврийския бюджет да е за подаръци, че иначе...  Mr. Green

# 729
  • Berlin
И аз мислех да купя легло Критер, обаче точно това, че после още едно легло трябва да се купува ме отказа, а също и матрак. Сега е в кошарката, после направо нормално легло.

# 730
О, аз ги видях на живо коледните неща! Прекрасни са!!  Heart Eyes Светещите гирлянди са много красиви, има покривки и салфекти за маса на червено каре, интересни свещници и играчки  Crazy Ох!

# 731
  • София

Аз ходих вчера да порверя за Стува-та бреза обаче нищо не им се разбира. Има мостри на каквото ми трябва обаче не пише артикулен номер на етикета. В сайта пък половината неща са с описание и без снимки, та нищо не свърших. Ще търся сега артикулните номера по чуждите сайтове и ще им пиша мейл довечера, че по телефона са толкова мудни. Прати ми артикулния номер, ако искаш и направо ще го добавя в запитването.

Октопод, трябваше да намериш някой от сектора да ти помогне. Аз бях писала малко по-нагоре, че те ми направиха опис на цялата комбинация и от кой сектор да я взема. Заедно с това проверяват кое го имат налично. Иначе номерата ги има и в книжката им за планиране на Стува, но пък там няма секторите и стелажите.

# 732
А знаете ли, дали продават брави за врати? Само брави?

Не. Само кухненски дръжки или за мебели.

Жалко...Къде да намеря семпли и красиви брави. Писнало ми е от орнаментирани китайски такива... Sad

# 733
трябваше да намериш някой от сектора да ти помогне.
Когато ходихме за легло MINNEN, (БЯЛО!) за първи път пазарувахме по-едри неща от магазина и не знаехме от къде точно да вземем леглото. Съответно попитахме момиче от персонала, което се намираше в дадения сектор. Тя погледна етикета на леглото и каза, че нямали от този цвят в наличност. После за всеки случай отидох с нея до компютъра, за да провери и там за по-сигурно. Нямали.
Набързо в ума си променям дизайна на детската стая и си казвам, какво пък, черно е по-добре..ще контрастира на бялата стена...ала-бала..  Laughing
Аз обаче от вкъщи си бях написала листче с артикулните номера на продуктите, които искам да закупим. Слизаме долу, където се взимат стоките, гледам си номерчето на леглото от моето си листче и го натоварваме. В колата продължавам да се самонавивам как ..всяко зло за добро  Laughing как не съм се сетила по-рано, черното ще е 100 пъти по-добре..
Прибираме се. Мъжо отваря кашона..и О! Изненада. Леглото е бяло!  Laughing

П.С. Разбира се, че ще е бяло. Артикулният номер на черното е съвсем друг и определено липсва в моя списък.  Laughing

ПС.2 Аз, че съм леко завеяна...има нещо такова, но оставям на Вас да си направите извод за достоверната информация относно наличностите в магазина, пък била тя представяна Ви от служител.

# 734
Няма ли вече детски столчета и масички в Икеа? Тъкмо дойде време да купувам... и в този сектор в сайта им нищо не излиза  Thinking Трябват ми две малки масички и две столчета.

Общи условия

Активация на акаунт