домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 645
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Монтана
Здравейте момичета днес има повод да почерпя дори и виртуално 13 години от сватбата. За този период най-цените ни придобивки са двете ни прекрасни госпожици.

Относно ваксините досега сме правили всичките, но тази година ни много атакуваха за ваксината за рак на шийката на матката понеже госпожицата ми е на 12г и те са първите за които се отпуска безплатно, но съм решила да нея правя.

polito_87  много се радвам за вас че процедурата за сега тече бързичко. Имам едни познати брат и сестра който и двамата си осиновиха по едно детенце като жената си има 2 нейни на 16 и 11 години и взеха една прекрасна госпожица , а мъжа има едно момиченце на 5г и си взеха момченце.

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:20 от tanq_mt

# 211
  • София
tanq_mt, честита ви годишнина! Живи, здрави, да се обичате и да се радвате дълги години! Щастие, благополучие и късмет!!!

Коконке, за приспиването - всеки със своето... аз приспивах Миленка под Бочели около 40 Минути -  с един як танц - така я люшках на ръцете... е, нямах тогава камера Mr. Green Mr. Green Mr. Green... СА Петьо под леглото правихме къщата - с осветление и други екстри... Еееех, какво ли не измислиш за детето. ... Има всякакви родители - оставят децата самички в леглото, да реват... вместо да изживечт детството още веднъж Joy Joy Joy

# 212
  • София
tanq mt,Честита Годишнина.  bouquet
Дарил,успех с намирането на работа.
Polito,от сърце ти желая на Коледа да сте всички заедно. Hug
Хортензия,всичко ще е наред с ваксината не се притеснявай.
Мама-коко,ние преди 3-4 години ходихме на Белогр.скали много е красиво там.Хубава дестинация сте си избрали. Simple SmileИмам книжка с 100 нац.туристически обекта и преди да се роди детето голямо обикаляне падаше заради тия печати в книжката. Grinning

# 213
  • Монтана
Коконке, ще се водиш по дечицата те сами ще ти подскажат кое и как да го правиш. Братовчедка ми има близнаци- момчета и бяха много кротки дечица като бебета, вече са почети 3 годишни малки дивачета.
Като моята Деси не пожелавам на нито една майка да има тя ревеше от възможни 24 часа 25 и докторите ни казаха че диагнозата и просто е "ревливо бебе".

# 214
  • при късмета
Привет,
Таня, Честита годишнина, дълги години разбирателство и любов ви желая
Поли дано за тази Коледа, ти е още по-пълна къщата
Слава богу, моя с ваксините нямаше никакви проблеми.А тогава Пентаксима се плащаше, че по каса беше българската ваксина, неразработвана 30 години.Даже съм слагала незадължителни за менингококови щамове и хепатит А.Менингита е нещо ужасно, а защо за толкова опасна болест, която задължително има трайни последици, ако не дай боже се разболееш, ваксината не е сред задължителните, не знам. Сещам се за един виц по тоя повод:
"Един военен сторил ротата и им чете конско:
-Слагайте шапките.Не искам да виждам никой без шапка, за да не се разболеете от менингит.Тая болест е много опасна, или полудяваш или умираш, аз съм я карал два пъти"
Аз и мъжа ми сме ходили до калето на Белоградчик, ама детето не е.Сега ще разгледаме всичко, защото, като ходихме на крепостта с мъжо валеше и до скалите не стигнахме.
Ровя за хотелчета да видя къде ще спим, за да се ориентирам коя събота и неделя да ходим
Дари дано намериш нещо, което да ти хареса повече от предишната работа
До после  Hug

# 215
  • UK
Таня честита годишнина, още дълги години, все така, да сте заедно и щастливи   bouquet Hug
Пък твоята Деси, ми е адашка  smile3521

# 216
Мерси, мацки!! Hug
Днес, в 14.05 майстора на съседите започна да пробива със зверска сила. Не че ми пречеше, но отидох и направих забележка. Ама то два часа стана ли? Стана. викам аз. А той един готин, без блуза, младо момче. Стана ми съвестно малко и му занесох кафе. Продължи да чука и трака и сега пак пробива нещо с някаква машина с по- малка мощност. Щях да дремна малко, ама с това чукане, станах.
Днес си взех мнооого сладурска рокличка, от продавалника, малко д..то е навън, не съм я платила още, ама карай.
 Hug

# 217
  • UK
Да ви кажа онази вечер се прибрахме пребити от разходката Mr. Green заспали сме и някъде към 03-04 часа сутринта Crazy едни коли ooooh! като взеха да се паркират, като се разтракаха едни врати една музика да се лее от колите ooooh! и едни разговори на висок глас от типа: Ванъооооо взе ли биратаааааа Money Ванъо бееее, абе Ванъо беееее, после Ванъто отговори пък да мааааааааааааааааа, ау знайш ли, ко и дъра-бъра на висок глас пак ooooh!
Ние, спим на отворен прозорец и естествено всичко това се чува идеално в спалнята ни Crazy
Еееее траях траях около има-няма 10 минути, че като скокнах Joy и като изревах през прозореца абе, да не сте в гората, какви са тези разговори на висок глас рано сутрин #Cussing out
ММ като прихна да се смее, ама да ви кажа имаше ефект, млъкнаха завчаска, само се чудя, толкова хора живеят в блока в нашият и тези около нас, толкова отворени прозорци видях и никой не гъкна! Може ли да живея сред такива овце се питам аз #Crazy Money

# 218
  • Монтана
Момичета мислех да не се  оплаквам, но вече се не издържа снощи мъж ми и дребната както си играеха малката така ме удари с глава си по носа ми че звездички ми излезнаха. Сега ме боли ужасно и е подут.

# 219
  • при късмета
Таня по-добре иди за снимка докато не се е свечерило, че спешните се пълнят като по часовник.
Мъжо ще ме води довечера извън града, да гледаме звездопада.Стискайте палци да се изясни времето

# 220
Таня - честита ви годишнина    bouquet
И нашето дете все нагоре подскачаше от ентусиазъм когато се наведях да й говоря или взема от някъде , и често отнасях челен удар в зъби,брадичка или носа-много боли ,но не е било нищо сериозно !
Кокона - щом са спрели това е супер, има екземпляри ,които предлагат и горе да се разберат с теб и разни красиви пожелания пращат .Затова харесвам по ненаселените места ,със съседи на 10 минути от нас поне  Hug

# 221
  • UK
Таня - честита ви годишнина    bouquet
И нашето дете все нагоре подскачаше от ентусиазъм когато се наведях да й говоря или взема от някъде , и често отнасях челен удар в зъби,брадичка или носа-много боли ,но не е било нищо сериозно !
Кокона - щом са спрели това е супер, има екземпляри ,които предлагат и горе да се разберат с теб и разни красиви пожелания пращат .Затова харесвам по ненаселените места ,със съседи на 10 минути от нас поне  Hug

Аааа и сега имаше, ама и аз не им останах длъжна, пък и се крих зад завесата hahaha тя е плътна и колкото и да си кривиха hahaha вратовете да видят, коя "им пее" пак нищо не успяха да разберат Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
Коконче, под блока, в който живеем има кафе. Всяка божа сутрин, цяло лято там се събират хора и започват да говорят високо. Ама високо, направо се надвикват. Представи си августовска сутрин, тъкмо малко се е разхладило, и трябва да затваряме прозорци. Нито забележки помагат, нито нищо. И това е всяко лято, с нетърпение чакаме да застуди и да си приберат масите вътре  Close
Славче, това ли е причината за изчезването ти от отчетната? Често съм се чудила защо спря да пишеш там.....
Таня, честита годишнина!
Мама-коко, и ние така ходихме до Белоградчишките скали, без всъщност да стигнем баш до тях. Беше на 1 януари и лелката, която къса билетчета тъкмо затваряше (не беше много късно, ама...).
Ох имам да беля една голяма тенджера с чушки. Мързи ме, ама обещах на баба ми да и ги направя, че тя няма къде да ги опече. Иииии ще ги направя, де. Ама ме мързи.

# 223
  • Пловдив
tanq_mt, Честита годишнина! newsm76

# 224
Добро утро!
Малката понася добре ваксината.
Аз тръгвам на зъболекар. До после.

Общи условия

Активация на акаунт