Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 894
  • 604
  •   1
Отговори
# 435
  • София, в момента в любимото ми село Железница
bobi-an страхотно кафенце! БЛАГОДАРЯ! И все пак кантара се отлепи! Бравус!

krasi_kyneva  честита ти трета фаза!

# 436
Здравейте, момичета,

Надявам се, че приемате нови попълнения, които са на поправителен Simple Smile Малко за мен.. 2008 година правих режима и свалих към 25 кг. Проблемът дойде оттам, че не спазих 3та фаза както трябва и лека -полека взех да си връщам килограмите. С много спорт и упоритост ги задържах, но до 2011 година, когато ми се наложи да пия малко лекарства заради щитовидната жлеза  и напълнях. 2012 забременях с първото си детенце, момиченце, което скоро става на 8 месеца и сега септември 2013 година равносметката е страшна. Имам да се преборя с цели 55 кг... Звучи ми страшно, но знам, че режимът работи, имам и всички книги. Единственото, от което имам нужда е съмишленици за подкрепа Simple Smile  Защото вкщи мъжът ми е спортна натура и изглежда много добре, чак се шегувам, че ще го изпусна някъде. Но той е на мнение, че със спорт вместо диета е по-удачно да сваля. Въпросът е , че засега нямам сили за спорт. Гледам си детенцето съвсем сама. Свекър и свекърва нямам - починали са, а моите родители са в друг град. Вечер съм като пребита и нямам грам сили за повече усилия като тренировки.Надявам се, че при вас мога да получа нужната ми подкрепа. Знам че борбата ще е дълга, но ми се иска като се върна на работа да изглеждам добре. Отделно двата гардероба пълни с дрехи малък размер , а не палатка също ме чакат Simple Smile
Накратко - на първи протал съм от вторник и вече съм минус 2 кг. Смятам да направя ударен с много вода около 7 - 10 дни... Аз от ония, които имат много за сваляне и с много опити за диети, така че максимум Ударен ми е необходим.  Иначе много ми е полезна първа страничка с рецептите за готвене - благодаря.
Хубав ден от мен Simple Smile

# 437
krasi_kyneva, честито!
Nastiya ,добре дошла и аз като теб съм на поправителен след 2008г
Аз днес видях на кантара 78 ,5  newsm44 ,дано утре сменя линийката Simple Smile   На всички целувки и успешен ден !   bouquet

# 438
Настя, добре дошла! Според мен не прави повече от 5/5. Да не си довлечеш здравословни проблеми, а и над 5 дни няма кой знае какъв ефект. За 10 дни ударна фаза е добре да се прави под лекарско наблюдение. Не си струва мъченията... Аз свалих 30 и ги задържам/за 4 месеца ги смъкнах/. Не знам колко кг си и колко си висока - 55 кг...за сваляне- започни, пък ще се харесаш в някой момент Simple Smile Може и по-малко от 55 да се окажат. Успех!

# 439
Привет  Hug
В неделя се сдобих със своя нов най- добър приятел /както смайлис ме посъветва да го наричам  Mr. Green / - кантара и вече мога да наблюдавам движението. За три дена съм -900гр. Доволна съм, защото карам олекотения вид на режима, заради здравословни проблеми и изобщо не очаквам чудеса. 
Хубав ден желая на цялата банда и много воля и свалени кг!

# 440
Благодаря за приема Simple Smile

Висока съм 177 см и  поддържах килограми 68 - 70. Изглеждах добре. Не мършава, не и прекалено слаба, но добре Simple Smile Сега обаче съм откровено казано дебела. Равна съм като канара - т.е нямам натрупвания само на дупе, ами и крака, ръце, корем... абе мани. Според мъжа ми обаче не било така, но аз си знам какво е... Пък и имам кантар и огледало Simple Smile Колко ми тежат и като гледам мои стари снимки чак ми се реве. Детето не ми е оправдание, че изглеждам така. Не искам един ден като тръгне на ясла или градина, децата да го подиграват, че майка му е дебела...

# 441
Хо хоооо, тука станало много населено  Grinning
Така ми харесва, Добър ден на всички и Добре дошла Настя!

1-я ми ден от 2-ра фаза премина като по учебника на Дюкан, хапнах на обяд една доматена супа с босилек и подправена с малко кисело мляко Тотал 0% , това ми дойде много добре на перисталтиката  Blush
Вечерта бях на ресторант и бях притеснена, че ще прецакам нещата, та реших да споделя с сервитьорката за режима който следвам - да бях сама избирала нямаше да се справя така добре! Всичко беше ре-аранжирано за мен Simple Smile
Стартер: сьомга, краставичка, ниско-маслен крем fraiche / Основно: голямо парче телешко филе, клонка чери домати печени и няколко гъблета (гъбите ми се сториха мазни и ги не ядох)
И Устоях Без Вино!!!!

Успах се тая сутрин, та минах без трици, само с едно кисело мляко Тотал 0% , знам че трябва да ги ям на закуска и че нетрябва да ги пропускам... Фатално ли ще е ако си приготвя нещо с тях като се прибера, аз винаги вечерям до към 18-18:30ч !?! newsm78

Лек и успешен ден от мен   bouquet

# 442
Nastiya ,както anedi ти е казала нищо чудно да се харесаш на повече килограми .Аз съдя по себе си ,писала съм и преди ,че 2008 стартирах с 82 кг и тогава се чувствах огромна ,а сега когато достигнах 80 кг се чувствам и изглеждам като когато бях 70.  Whistling незнам колко ще ме разбереш,че много объркано стана   bouquet

Anjelika LaRuan Слагай си в малак кутийка трици за в случаите когато се успиш(аз така правя в дамската чанта си имам винаги също и подсладител за кафето в малка кутийка) иначе днес ги хапни пък било то и на вечеря,но занапред гледай да са до обяд  Hug
Абе като се замисля "затричила" съм навсякъде  Joy оставила съм трици и в колежката,при майка,на вилата и в залата Simple Smile луда работа  hahaha

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 12:56 от mamaMiq

# 443
Здравейте:)! Добре дошли   bouquet на тези от вас ,които вярват в себе си и са предприели промяната към един по-добър начин на хранене и живот .Пожелавам ви безапелационно и твърдо сваляне на килограми .А аз ..аз ли карам си 4ворката ....забелязвам обаче ,че май тази моя 4 е по-скоро 3та с две гали ...дали е погрешно това или ,а килограмите ,те се въртят около 55 - + няколко грама но не ме притеснява ....мерките са си все същите ,е това е за сега от мен  Hugприятен ден

# 444
Хммм, и аз съм съгласна с това твърдение!
Преди повече от година правих така известната в Кралството Кеймбридж Диета , едни шейкове, едни супи  Sick работи отслабнах 14кг и ходех на фитнес 6 дни от 7, винаги любимото ми тегло дето си мисля че изглеждам добре е било 56-7 кг обаче 60кг тонизирано тяло стегнато дупе... Много се кефех как изглеждам!
След промяна от дневна смяна на нощна и след 4 мес пак дневна, първо почнах да ям нощем, после бях прекалено изморена за да ходя на фитнес и като за капак МЦ стана от 28 на 35 дни Sick и ето ме на 78 (миналата седмица де)
Мултивитамини, почивка, спокойствие, храна, регулирах МЦ, ще съм старателна с Дюкан и от петък обратно във фитнеса Simple Smile
Та мисълта ми беше, той Кантарев много знае, обаче Огледалото понякога му запушва устата!!!

bouquet

# 445
MamaMia, каде гледах чак сега ти видях поста, ммм даааа и аз ще трябва да донеса в работата, благодаря за съвета, ще "затрича"
  bouquet

# 446

Абе като се замисля "затричила" съм навсякъде  Joy оставила съм трици и в колежката,при майка,на вилата и в залата Simple Smile луда работа  hahaha
м да триците са си навсякъде около нас,преди си купувах опаковката от 80гр ,сега обаче си купувам от по-големите ,защото понякога с ужас установявам,че нямам да си направя бисквитките или мъфините ..свекървата ми ги е прибрала, в кутия и ми ги пази ,на работа съм се заредила ,а за в нас да не говорим ,в триците е истината Simple Smile

# 447
mamaMiq, поздравления за новия дюкански идиом затричила съм се. Хихихи...много готино  Joy
Аз не съм се сетила да се "затрича" навсякъде, но триците са ми неизменна част от багажа нещо като "чадъра, чантата и аз" Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 13:53 от anedi

# 448
anedi  Joy и аз си го харесах Simple Smile
Много хора на балкона днес  wavey Може и да пишете  Hug

# 449
Здравейте , не съм писала и аз от доста време , но всеки ден по няколко пъти ви чета.. днес видях няколко дами , които писаха за триците и какво си приготвят с тях.. на мен от няколко дни ми се върти в главата да си направя курабийки или нещо сладичко с триците ама все си мисля , че няма да е режимно , хем си знам , че само с режимни продукти е приготвено.. самата идея , че ще е сладичко и тип - тестяно ми деиства така явно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт