Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 539
  • 604
  •   1
Отговори
# 465
Не обичам да давам съвети за храна, но случайно/ в смисъл, че ми беше останало малко и нямаше какво да я правя/ пилешка кайма и я смесих с телешката - станаха превъзходни кюфтета на скарата, която като загрее я натривам с лук. Красунчо омаа 8 броя:)

# 466
  • София
а яйце не слагате ли в кюфтетата?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 22:30 от *Ирина*

# 467
О, да...яйца също слагам аз  Embarassed

# 468
Здравейте Simple Smile
Аз чак сега успявам да седна да драсна един ред, че днес имах страхотен фитнес с малката . 5 часа носене на ръце, бутане на количка и обиколки в кръг. Чак в 21ч успях да вечерям една пилешка пържола от гърди на грил-тиган и чак ми е тежко. Гледам да не изоставям водата и наваксвам със соди и по някога 1 кола зиро...Иначе кантарът засега е благосклонен. Горе- долу за 4 дни 2 кг....
Относно подправките за кайма - аз ползвам готови, като гледам да нямат сол и добавки. Задължително обаче слагам лук и понякога в пилешката кайма, ако е много суха, лъжица кисело мляко

# 469
  • Испания
...Гледам да не изоставям водата и наваксвам със соди и по някога 1 кола зиро...

Добре дошла!

Колата е разрешена, но не влиза в количеството течности, които трябва да се приемат дневно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22892958#msg22892958

# 470
smileys , благодаря за уточнението Simple Smile Позабравила съм доста неща, но нямам време да препрочета всичко. Но си мисля, че лека-полека ще светнат крушките Simple Smile

# 471
 bigbaba4 , няма не обичам  Laughing "ще раздаваш съвети на всеки от сърце"  Hug

Nastiya ,poem ,smileys ,благодаря за съветите   bouquet
smileys ,
Цитат

Колата е разрешена, но не влиза в количеството течности, които трябва да се приемат дневно.
страхотен респект изпитвам към теб, за труда по темата ти и за постигнатото ти ,но ще се наложи да не се съглася с последното.Според книгата , която имам ще цитирам почти дословно: 'Колкото до безалкохолните напитки с 0.01 калории ,нямам нищо против тях ,освен това допълват количеството течности необходими за деня" по натам когато обяснява колко е просто да се следва питейния режим ,Дюкан включва кафето , водата ,колата и чая в количеството течности за деня.  bouquet (въпреки ,че съм учила ,че нищо не замества водата за нормалната функция на човешкия организъм и се придържам към това правило)
  Nastiya Публикувано на: Пет., 27 Септ. 2013, 23:02
Цитат
содата и наваксвам със соди и по някога 1 кола зиро...
Много ми се смеят мои състезатели като си поръчам кола "дзеро"(на иалиански вместо "зиро" на английски преполагам  Joy )

# 472
  • Испания
...
страхотен респект изпитвам към теб, за труда по темата ти и за постигнатото ти ,но ще се наложи да не се съглася с последното...

В поста ми е цитат от книгата.

Тъй като години наред се задават едни и същи въпроси, затова в темата съм събрала цитати от книгата и отговори /на дюканки и мои/. Емотикончето в началото на поста и болднатият текст показва, че е цитат от книгата.

# 473
  • София
smileys, в болднатия цитат никъде не пише, че Колата не се приспада от течностите за деня, докато в поста ти го пише

# 474
  • Испания
smileys, в болднатия цитат никъде не пише, че Колата не се приспада от течностите за деня, докато в поста ти го пише

В поста ми го пише, защото го пиша на Настя, в отговор на нейния пост. В цитата от книга пише кое влиза в количеството течности. Какво неясно има?

# 475
  • София
Аз виждам противоречие. Ти пишеш, че не влиза. В цитата не пише такова нещо. Откъде идва тогава твоето твърдение?

# 476
Аз до колкото разбрах в следващите издания на книгата,както и в сайта си Дюкан е променял и усъвършенствал режима си.Нямам информация за това ,аз имам само първата книга издадена на български.Така че, няма да споря,може би имам пропуски.

# 477
  • София
Аз до колкото разбрах в следващите издания на книгата,както и в сайта си Дюкан е променял и усъвършенствал режима си.Нямам информация за това ,аз имам само първата книга издадена на български.Така че, няма да споря,може би имам пропуски.
Ние в момента говорим за двата цитата. Твоя и другия. Там не пише нищо подобно.

# 478
*Ирина* ,ще се самоцитирам
Цитат
(въпреки ,че съм учила ,че нищо не замества водата за нормалната функция на човешкия организъм и се придържам към това правило)
Това съм учила по физиология.Когато започнах за втори път режима реших да използвам наученото.
А относно промените и корекциите на режима от автора,знам ,че smileys се интересува ,превежда и ги публикува в темата си.

# 479
  • София
Аз така и не видях в цитат от книгата това твърдение. Само интерпретации.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт