ВМ-НВХ, част 62

• 42 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Вивиан, филм е - ето първата част: http://www.youtube.com/watch?v=h0zD1gj0pXk Всъщност тук има всичко: http://www.uctv.tv/skinny-on-obesity/

# 286
  • София
Благодаря ти мила  Hug
И приятна почивка и весело изкарване на красивото гръцко море  Heart Eyes

# 287
Благодаря! Hug

# 288
fata_morgana, коя е спиралата която се измива само с вода, че ме заинтригува?
На Тианде тази - http://www.tiande.bg/article/view-product/187

# 289
  • SA
Качих книгата ето тук:
http://dox.abv.bg/files/listtree
Дано се е получило!
Танче, браво за успехите с твоя мьж! Моят упорито не вьзприема и ежедневно ми обяснява как мозькьт ми страдал, поради липса на глюкоза.  hahaha

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 13:33 от kameloth

# 290
Благодаря, kameloth!  bouquet

Слагам линк към статия на Карълин Дийн (авторка на книга за магнезия): http://drcarolyndean.com/2013/08/diabetes-more-costly-without-magnesium/ Става въпрос за важността на магнезия при диабета. Ето цитат:
Magnesium is the one nutrient that optimizes blood sugar levels, enhances insulin secretion, allows glucose to enter cells, prevents insulin resistance and helps detoxify medications. Instead of using statin drugs and blood pressure meds for the complications of diabetes – use magnesium! - Магнезият е нутриентът, който оптимизира нивата на кръвната захар, подобрява инсулиновата секреция, позволява на глюкозата да проникне в клетките, предотвратява инсулиновата резистентност и помага за детоксикация от медикаментите (така го разбирам Embarassed) Вместо да се използват статини и лекарства за кръвно налягане за усложненията на диабета, използвайте магнезий!

# 291
Cioccolata,приятно изкарване на почивката.
 Hug
Момичета, някоя от вас коментираше КОЕНЗИМ Q10 в миналите теми. Може ли да ми препоръчате коя марка да си взема.  bouquet

# 292
Здравейте  Hug
Ходих  на гинеколог и ме гледа на ехограф. Каза ми,че  лигавицата на матката е доста тънка и може би поликистозни яйчници.Изписа ми хормони,които да предизвикат цикъл и да направя хормонални изследвания.
След това имах час при ендокринолог,който преди това ми беше назначил изследвания за щитовидната жлеза и с нея няма проблем.Казах му за Спкя и че искам изследване за инсулинова резистентност.Попитах го прави ли се обременяване с глюкоза,а той отговори,че не е нужно.На другия ден отидох в лабораторията и исках да направя 3 кратен тест,за да са точни изследванията,но от лабораторията са ми изследвали само глюкоза без инсулин.
Та според вас трябва ли да се изследва трикратно глюкоза и инсулин или да изследвам сега инсулина само на гладно, за да се установи инсулинова резистентност?

# 293
  • Пловдив
Кокосовата сметана изчезна от магазините преди около година, ако смятам правилно. Само кокосово мляко намирам за съжаление, а много я харесвах. И с кафе беше супер и за готвене, но не знам защо я спряха.
Аз лично преобърнах цял Пловдив да я търся,но така и не заредиха никъде,там където я имаше преди.И аз си мислех,че само тук я няма.Това вместо запис Laughing.

# 294
  • София
Йо, не знам дали поръчваш от Айхърб, но аз от там си взимам този:
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Coenzyme-Q10-Enhanced-Absor … -60-Softgels/2715

Хубаво е Кю 10 да се пие с Омега 3.
Дневната доза, до колкото знам е 100-200мг.

# 295
Здравейте  Hug
Ходих  на гинеколог и ме гледа на ехограф. Каза ми,че  лигавицата на матката е доста тънка и може би поликистозни яйчници.Изписа ми хормони,които да предизвикат цикъл и да направя хормонални изследвания.
След това имах час при ендокринолог,който преди това ми беше назначил изследвания за щитовидната жлеза и с нея няма проблем.Казах му за Спкя и че искам изследване за инсулинова резистентност.Попитах го прави ли се обременяване с глюкоза,а той отговори,че не е нужно.На другия ден отидох в лабораторията и исках да направя 3 кратен тест,за да са точни изследванията,но от лабораторията са ми изследвали само глюкоза без инсулин.
Та според вас трябва ли да се изследва трикратно глюкоза и инсулин или да изследвам сега инсулина само на гладно, за да се установи инсулинова резистентност?

Набързо от мен
Ако ти правят натоварване с глюкоза, поне седмица преди това трябва да се храниш високовъгл., а не режимно, иначе резултатите няма да бъдат точни

Яна Ина е доста запозната, дано се включи

# 296
Вив,мерси  Hugне поръчвам оттам,но ще взема най-доброто от аптеките тук. Ок,задължително и Омега 3.

ioioto0 HugВсичко да се оправя при теб,аз за жалост не мога да се включа с нищо друго,освен с подкрепа

# 297
Cioccolata,приятно изкарване на почивката.
 Hug
Момичета, някоя от вас коментираше КОЕНЗИМ Q10 в миналите теми. Може ли да ми препоръчате коя марка да си взема.  bouquet
Вкъщи сме много доволни от един Q10 с хром пиколинат - писах ти на лични  Peace

# 298
Здравейте  Hug
Ако започнеш да пиеш хормоните, и след това направиш изследванията, то тогава резултатите няма да бъдат верни. Първо си направи изследванията! И си мисля, че въз основа на резултатите от тях, би трябвало да се определи какви лекарства да ти изпишат.

И да ви се оплача от едно кокосово масло на Рапунцел. Оказа се, че е обезмирисено, е няма такава гадост...бляк.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 18:58 от Lemy

# 299
Кам на мен линка ми се отваря празен  newsm78
Шоки приятна почивка, много слънце и хубаво изкарване.

Аз снощи ядох малко масло и лъжица сметана Sad Просто не издържах, странно винаги съм обожавала и сирене и кашкавал и кисело мляко, но не ми липсват, мазните млечни определено обаче, чак се овълчвам. Направих си последното масло на гхи, и от утре ще купувам направо пречистено индийско, не мис е занимава. Ама не мога без масълце, чак и на кафето усещам липсата като е само с кокос, не ми е така вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт