KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 728
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
  • Разград

# 46
Добро утро  Hug

Дозата сутрешно кафенце Wink

Голям смях в това видео - питат хората кого харесват повече - Къванч Татлъту или Кенан Имирзалъолу  Wink

http://www.viplay.com/programlar/eglence/sari-mikrofon/buyuk-rek … i-kivanc-mi_27800

Хахахахахахаха, леле голям смях...  35 Единия го питат: "Кой е по-хубав - Къванч или Кенан?" и той вика "Benim", демек "Аз"   Joy Joy Joy

Иначе ми направи впечатление, че мъжете, повечето харесват Кенан Имирзалъолу , а жените - Къванч. Единият мъж обясняваше, че Кенан му изглеждал по-мъжествен, бил по-казак, точно това му бяха думите...
А едно момче каза, че харесва повече Кенан, бил по-харизматичен, а Къванч имал по-европейски вид. Сякаш това е някакъв минус  Tired
Хахахахахаха, един друг пък разправя, че младите хора много обичали баклава и затова харесвали повече Къванч  hahaha Joy

# 47
Поредната новина около наркотиците, от 16.08  Peace Всъщност тя е преди да ги пуснат, но все пак Wink

http://gundem.milliyet.com.tr/-karadayi-lardan-itiraf-evet/gunde … 50615/default.htm

Ръза и Улуч Байрактар са казали на разпита в полицията, че са употребявали, но не продават наркотици.
В 5 града 48 човека са били задържани по мащабната операция за наркотици. Сред тях са много известни личности (изброяват някои), които са били освободени след като са им взели показания, но били арестувани и много наркодилъри и търговци на наркотици.
Споменава се, че Беррак Тюзюнатач само е останала, защото била в Италия, Рим. Чакали я да се завърне в страната, за да й вземат показания.

# 48
Добро утро  wavey
Май само аз си чета и си пиша самичка тука  Tired. Къде забягнаха всички?

Ако някой случайно влезе - кафенце за разсънване  Hug

И малко от страхотната музика на Тойгар на фона на нашия филм  Heart Eyes

# 49

Добро да бъде и за теб  Simple Smile,
благодаря за сутрешното кафе на фона на невероятната  музика   bouquet  bouquet

*helen*   Hug

Скрит текст:
[/quote]

Какво ти е мнението за филма, сподели моля те с две -три думи Praynig

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 09:30 от g_georgieva08

# 50

Добро да бъде и за теб  Simple Smile,
благодаря за сутрешното кафе на фона на невероятната  музика   bouquet  bouquet

Hadi be!  Wink За къде без мене?!  Laughing Хулиганииииииииииии,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 51
Ееееее, появихте се  Hug Много ми е драго да ви "видя"  Sunglasses Wink

# 52

*helen*  Hug

Скрит текст:

Още не съм го гледала  Embarassed Не ми е останало време, но не съм го забравила. Мисля тия дни да си го пусна, защото тъкмо ми се отваря възможност. Веднага ще споделя мнение тук  Hug

# 53
Добро утро  Hug

темата малко беше изпаднала на 2-ра страница, ама аз да ви черпя едно кафенце Wink

Вчера успях да си пусна игралния филм с Кенан - Uzun hikaye  Peace (Дълга история) Успях да изгледам само 3-те части има още четири. Мога да споделя мнение, стига да има желаещи  Wink
Засега ще кажа само, че Кенан се справя много добре, а е и много красив  Heart Eyes

Ето няколко снимки от самия филм Simple Smile

# 54
От темата за Великолепният век:

# 55
Добро утро

От темата за Великолепният век:

да добавя и аз нещо "откраднато" о т темата за "1001 НОЩ И СЛЕД ТОВА..."  Grinning

Туитър

Пред мен седят Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Единият брадат, другата красива- не мога да се концентрирам върху филма.

# 56
Добро утро

да добавя и аз нещо "откраднато" о т темата за "1001 НОЩ И СЛЕД ТОВА..."  Grinning

Туитър

Пред мен седят Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Единият брадат, другата красива- не мога да се концентрирам върху филма.

Joy Joy Joy

# 57
Вчера успях да си пусна игралния филм с Кенан - Uzun hikaye  Peace (Дълга история) Успях да изгледам само 3-те части има още четири. Мога да споделя мнение, стига да има желаещи  Wink
Засега ще кажа само, че Кенан се справя много добре, а е и много красив  Heart Eyes

wavey

*helen* , аз искам.  Hug Какъв му е жанра на този филм?  Thinking Така от снимки само ми изглежда като семейна драма.  newsm78

За Халит и Бергита -  hahaha Joy Joy Joy

# 58
wavey

*helen* , аз искам.  Hug Какъв му е жанра на този филм?  Thinking Така от снимки само ми изглежда като семейна драма.  newsm78

Моля, моля Delyna      bouquet  bouquet не се пререждай   Mr. Green

# 59
g_georgieva08 , аз тебе вече ще те сънувам. ooooh! Честна хулиганска!  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт