Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 79 574
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Между другото, съветите на mis_val са много на място!
Този режим е страхотен и го препоръчвам и аз.
Другото, което се сещам като практически съвет освен храненето е СПОРТ!
Излизай, тичай, прави НЕЩО! Дори да нямаш нужда от спорт, започни да правиш НЕЩО.
Доказано е, че при спортуване се отделят ендорфини в мозъка. Ти като психолог ги знаеш по-добре тези неща  Hug

# 646
  • Бургас
Между другото, съветите на mis_val са много на място!
Този режим е страхотен и го препоръчвам и аз.
Другото, което се сещам като практически съвет освен храненето е СПОРТ!
Излизай, тичай, прави НЕЩО! Дори да нямаш нужда от спорт, започни да правиш НЕЩО.
Доказано е, че при спортуване се отделят ендорфини в мозъка. Ти като психолог ги знаеш по-добре тези неща  Hug
mijjjka,   bouquet
благодаря за думите и подсещането
аз започнах от скоро със спорта,тренирам с тежести,така както правят другите ,които спазват този режим,това още повече подсили положителните ефекти над психиката ми
обаче в началото е твърде вероятно човек да няма сили и лично аз препоръчвам силови тренировки за по-добра психика,но чак след по-продължително следване на режима ,но като цяло всеки трябва да усети за себе си кога е готов

# 647
Момичета не исках да ви разваля темата. Извинявайте ......ще се старая само да чета вече, без да пиша. Съгласна съм, че постъпих много егоистично, Фил, и ти наруших позитивния заряд.  Sad
Не се притеснявай и не спирай да пишеш. Ние сме тук да се подкрепяме не само когато постигаме успехи, а и когато има проблем. Истинските приятели затова са такива, защото си помагат в нужда.

И все пак си мисля, че позитивното мислене помага, но при силен стрес човек трябва да се посъветва със специалист, защото някои неща не минават от само себе си.

# 648
Ми щом толкова горещо ми препоръчвате този режим...утре ще заседна и ще го проуча....надявам се да го има в бг мама. А що се отнася до спорта,имам неистова нужда, нали ревах, че съм качила 24 килограма от стрес и илачи....обаче пуфтя като локомотив с моите 74 килограмища като се опитам да се движа. Миналата седмица уж тръгнах на йога, ми те .......като си представите аз на 43 години бях най-младата и еддни докарани мили  бабки с едни прекрасни телца, по клинчета, а аз се търкалях като магаре там по шалтето...толко съм се освинила, че не мога да си вдигна дупето и една свещ да направя-срамммммммммм  Embarassed....

# 649
# 650
Благодаря ,мила, надявам се скоро да мога да докладвам.......Но на този етап най-важното за мен е да имам една прекрасна нощ, в която да не се събудя до сутринта.......така искам да се наспя като хората.......Направо ме скапват безс ънните нощи..... Sad

# 651
alinnna, няма как да се оправиш ако не решиш проблема със съня, това е по-важно даже и от храненето. Няма как един сле отпочинал си човек да има положителни мисли. Съветвам те да си купиш мелатонин, хранителна добавка, това е хормон който по принцип тялото произвежда само, но с годините намалява.Затова с възрастта хората спят все по-малко. Абсолютно безвреден е. Пила съм го 3 години,тъй като и аз имах този проблем, получен след ниско въглехидратена диета. Така че не знам дали диетата която ти се препоръчва по-горе ще е подходяща докато не решиш проблема със съня.

# 652
  • Бургас
nikolexa
Скрит текст:
аз точно преди режима имах проблем със съня,а сега нещата се нормализираха,ако спя малко ,предимно ставам рано,но само защото съм се наспала добре,твоя режим е бил нисковъглехидратен,но как е положението с мазнините?Наистина се интересувам за да мога да сравня и сега спазваш ли го ,ако-не има ли конкретна причина за това?   bouquet

# 653
Само да кажа, че преди влизах тук, за да се заредя и вдъхновя. Сега - от известно време вече - след като вляза и ми трябва да се кръстя и да вдигам спешно и рязко спаднали вибрации.
 Rolling Eyes
Мерси, благодаря, горе главата.

Абсолютно подкрепям това мнение. Темата изцяло измести значението си. smile3516
И аз мисля така!

# 654
За "лека нощ" или за "добро утро" - кой когато реши да го прочете  Heart Eyes:

http://www.rings.bg/2013/06/13/the-song-of-our-life/

Преди години с удоволствие четях тази авторка в различни списания, а днес много се зарадвах, когато случайно попаднах на блога й.
Айде обратно в коловозите на темата! Стига сте кръшкали, мрънкали, крънкали и тем подобни глаголи.  Hug

# 655
Прекрасно е това с песента. Имаме какво да се поучим от "разните" племена, защото нашето общество с претенции за себе си, доста често не помага на отклонилата се от стадото овца, а само я съди.
И сега една суфистка притча, която предполагам сте срещали, но която мисля, че е подходяща за момента:

Един могъщ цар бил много мъдър. Веднъж се случило така, че той се почувствал разстроен от нещо. Тогава събрал мъдреците си и им казал:  " Неведома е за мен причината, поради която съм разстроен, но искам от вас да ми намерите пръстен, който да даде дълбок мир на моята душа. Този пръстен трябва да е такъв, че в нещастие да ме радва и да ми повдига настроението, а в радост- да ме натъжава, ако попадне пред очите ми. "
Мъдреците потънали в дълбок размисъл. След известно време те разбрали какъв пръстен иска техният властелин. Донесли те пръстена на своя цар. А на него сияел надпис:  " И това ще мине ".

Момичета, искам да ви споделя за една книга, от която е тази притча. Казва се "Притчи от вековете" В нея са събрани много и най- различни притчи от различни религии: християнство, суфизъм, индуизъм, историите на Настрадин Ходжа, будизъм, дзенбудизъм и др. Много е интересна, ако ви попадне, непременно я прочетете, особено ако харесвате притчи. Ето тази е:

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 06:16 от peperuda333

# 656
Записвам се да следя темата.

# 657
Само да кажа, че преди влизах тук, за да се заредя и вдъхновя. Сега - от известно време вече - след като вляза и ми трябва да се кръстя и да вдигам спешно и рязко спаднали вибрации.
 Rolling Eyes
Мерси, благодаря, горе главата.

Абсолютно подкрепям това мнение. Темата изцяло измести значението си. smile3516
И аз мисля така!
Аз се вдъхновявам от всичко и затова не мисля така.  Mr. Green Дайте ми го насам тоя човек, който само върхове изживява и няма спадове помежду им!  Човек се учи най-много от себе си, но пък и в другите се припознава понякога - в "грешките" им, в радостите им, в "пътищата" им... Hug
Хайде, от мене да имате един стремителен и вдъхновен ден! Grinning

# 658
  • Бургас
luna,  +1

# 659
  • София
alinnna, Ще изкажа моето мнение относно филма в който си се вкарала, пък каквото ще да става.
Чета историята ти от известно време и се чудя. Кога най-после ще се осъзнаеш. Коага ще се хванеш за косата и ще се измъкнеш. Съвети много, но сърцето ти е най-големия ти съветник. Всяка една от нас може да ти влезе в положението, да ти съчувства, да те подкрепи, но решениеуто на проблема е само в твоите ръце. Само ти и никой друг може да намери решението.
Защо не се вземеш в ръце? Защо не се осъзнаеш, че ти си точно толкова Човек, колкото и всички останали. Хей спри да се самосъжаляваш, да се да се съсипваш и да се самооизмъчваш. Та чак си прибягнала и към алкохолотерапия. Как очакваш да имаш авторитет и да всяваш уважение и респект, като отиваш на работа измъчена, унижена и подута от безсъние.
Хей момиче, стани, изправи се директно срещу този твой разпръчен началник и го попитай в очите какъв е проблема. Какво точно не е доволен от теб и от работата ти? Та ти с твоето овче поведение на примиреност и страх, че ще те уволни, храниш егото му и самочувствието му. Ти подхранваш чувството му на център на вселената.
Съжалявам мила, че съм толкова рязка и груба, но смятам, че имаш нужда някой да те хване и да те разстърси. Да те извади от тази драма в която се самонавиваш и се изживяваш в ролята на жертва. Хвърли сценария и твърдо заяви на живота, че ти тази роля не я искаш и няма да я играеш.Твоята роля е на победител.Твоята роля е на Майка.

Общи условия

Активация на акаунт