Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 79 594
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  Здравейте, записвам се да ви чета. Надявам се, че приемате нови в темата.   bouquet

# 601
Добре дошла винаги сме готови на приемем нови хора и да сме си от полза взаимно с информация и опит.

# 602
Колкото повече толкова повече......колкото повече хора толкова по различни гледни точки. Добре дошла в нашата уютна тема Simple Smile  Hug Hug Hug  bouquet

# 603
Момичета да ви подсетя стискайте палци,много се нуждая от това.Когато мине ще дам повече инфо ако ви интерсува разбира се.За сега чао.

# 604
  • UK
rosikosefi, пращам ти много положителна енергия и дано всичко мине така, както желаеш!

# 605
Момичета и мен ме подкрепяйте силно, защото шефът ми...оня от двойката пак ме заплаши с уволнение, но още не съм си изяснила защо......като ми стане ясно-ще споделя!  Confused

# 606
rosikosefi
alinnna

Стискааааааам  Praynig newsm10 pliok палци де Hug Много успех и разрешаване на проблемите.

Около мен също има някакво напрежение тези дни......но да се надявам, че всичко ще отмине. То интриганти и завистници на всякъде въпроса е колко им позволяваш Simple Smile gydi

# 607
  • София
rosikosefi, alinnna - палци и палци  Peace

Здрасти Inna13  Hug

На останалите просто -  Heart Eyes

# 608
  • на острова на мечтите
  Здравейте, записвам се да ви чета. Надявам се, че приемате нови в темата.   bouquet
Добре дошла Hug  bouquet
rosikosefi, alinnna Peace
Относно интригантите не им се връзвайте. Аз все си повтарям една жаргонна истина-Убий простака с мълчание. На тях това им е енргийното зареждане и си търсят от кой да изтеглят заряд. Колкото повече им се обръща внимание, толкова повече се зареждат. Аз се научих да ги игнорирам и да се държа на разстояние от подобни създания,а ако все пак по някакъв начин усетя, че има някой, който се опитва да прави интриги за моя сметка, просто го заличавам от обкръжението си. Няма начин да променим мнението и поведението на подобни създания и колкото повече се опитваме да изясним тяхното поведение, толкова повече се натоварваме психически. Всичко е само загуба на време и нерви. Hug

# 609
Обични мои, благодаря ви. Дано оцелея, че се изчерпах вече.  Ох , Данилу, аз точно от мълчание съм на този ред.....понеже не споделям нищо на работа и мълча темелутски и не давам поводи за сплетни и интриги......с мълчанието си съм пречела на екипната работа и съм за уволнение.... а аз говоря само служебно, защото и той и приближената му са адски интриганти....

# 610
Добре дошла Hug  bouquet
rosikosefi, alinnna Peace
Относно интригантите не им се връзвайте. Аз все си повтарям една жаргонна истина-Убий простака с мълчание. На тях това им е енргийното зареждане и си търсят от кой да изтеглят заряд. Колкото повече им се обръща внимание, толкова повече се зареждат. Аз се научих да ги игнорирам и да се държа на разстояние от подобни създания,а ако все пак по някакъв начин усетя, че има някой, който се опитва да прави интриги за моя сметка, просто го заличавам от обкръжението си. Няма начин да променим мнението и поведението на подобни създания и колкото повече се опитваме да изясним тяхното поведение, толкова повече се натоварваме психически. Всичко е само загуба на време и нерви. Hug

Ето от тези думи имах нужда мнооого благодаря за тях. Все едни исках съвет от приятел и точно тези думи дойдоха в точното време . Сега ще си ги повтарям, до като не спра да се опитвам да изяснявам безмислени неща:) Hug

# 611
Стана истинска вихрушка,тепърва ще ми трябват здрави нерви.

# 612
  • на острова на мечтите
Успех мили момичета! Hug Heart Eyes

# 613
Разорявал съм се, но никога не съм бил беден. Да си разорен, е временно. Да си беден, е състояние на духа."
Майк Тод

# 614
  • Бургас
Разорявал съм се, но никога не съм бил беден. Да си разорен, е временно. Да си беден, е състояние на духа."
Майк Тод
Tetida   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт