Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 765
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
GeRRiTo_84, честито ви момче:) Да ви е жив и здрав, бързо възстановяване:)))

# 91
Гери честито да ви е живо и здравоооо  bouquet

Момичета вчера и днес започна да тече от едната ми гърда едно по жълтеникаво нормално ли е,понеже до сега беше по светло да не кажа прозрачно,а от другата почти нищо не излиза,на 20 съм на ЖК но да ви питам и вас newsm78

# 92
  • Варна
GeRRiTo_84
Честито бебче  bouquet

# 93
  • varna
GeRRiTo_84, честит Сашо - жив и здрав да ти е  bouquet
Мамчета, Ема вече може да излиза, давайте предложения къде да си спретнем среща с количките  Mr. Green

# 94
Гери честито да ви е живо и здравоооо  bouquet

Момичета вчера и днес започна да тече от едната ми гърда едно по жълтеникаво нормално ли е,понеже до сега беше по светло да не кажа прозрачно,а от другата почти нищо не излиза,на 20 съм на ЖК но да ви питам и вас newsm78
Това е коластра - нормално е. Аз имам от началото на 7ми месец или май още 6ти месец.

# 95
Честито на Гери за малкия юнак! Жив и здрав да Ви е!  bouquet
Гери, кой Ви прави секциото? Как се чувстваш сега? Имаш ли още болки?
А относно тези магазини на Шихо и аз ще се поразходя до тях да взема нужното! Тези гащи, за които пишете, че са бабешки не ми е ясно как точно изглеждат. Какви трябва да си взема, по-дълбоки ли?
Щях да питам и за стерилизатори за микровълнова къде има на добри цени?

# 96
  • UK
здравейте  Да се похваля имам си момченце. Роди се на 14 август , 9.25 сутринта , секцио планово, 3 килограма, име Сашо.  Grinning  bouquet

Честито! Живи и здрави Hug  bouquet

Стерилизатори има много хубави обяви в Продавалника Crazy Бабешките пликчета са тъкмо по дълбоки, ама на мен, хич не са ми удобни даже Crazy нося си бикини и то плитки, плиткиии Joy

# 97
Честито на Гери за малкия юнак! Жив и здрав да Ви е!  bouquet
Гери, кой Ви прави секциото? Как се чувстваш сега? Имаш ли още болки?
А относно тези магазини на Шихо и аз ще се поразходя до тях да взема нужното! Тези гащи, за които пишете, че са бабешки не ми е ясно как точно изглеждат. Какви трябва да си взема, по-дълбоки ли?
Щях да питам и за стерилизатори за микровълнова къде има на добри цени?
Този тип бикини са дълбоки, подходящи са за родилното, аз си купих по 1,20лв. - бели с черно и чисто бели.
Стерилизатор не съм купувала - имам едно шише за вода и мисля да изварявам на котлона. Има стерилизатори и за микровълнова, но не мисля да купувам никакъв. Все пак ще изварявам докато преминат коликите - т.е. 3-4 месец или максимум до 6ти месец.

# 98
Добро утро момичета,тази вечер въобще не можах да спя,въртях се ту на ляво,ту на дясно,мислех си че ще побъркам бебо,но той не шава  много,явно не съм го притеснила толкова Simple Smile Напоследък забелязвам че дясната ми страна,като спя на лявата ми се подува ,някой с такива проблеми,и също искам да попитам,дали е странно че бебо го усещам и ме рита ниско долу,въобще не съм го усещала към гърдите или ребрата,макар че много мами казват че ги рита в ребрата
Ами това е за сега от мен,прохладен ден ви желая до скоро  bouquet

# 99
Sonderzeichen и Kokona 20, благодаря за инфото!  Hug
Bobito88, аз също не усещам моята бебка да рита в ребрата. Преди няколко дена я усещах около пъпа(беше се разположила напречно), а сега я усещам ниско долу. Явно има още място да се върти. Simple Smile Joy

# 100
Sonderzeichen и Kokona 20, благодаря за инфото!  Hug
Bobito88, аз също не усещам моята бебка да рита в ребрата. Преди няколко дена я усещах около пъпа(беше се разположила напречно), а сега я усещам ниско долу. Явно има още място да се върти. Simple Smile Joy

Не знам,когато бех на 23 юли на ЖК доки каза 4е се е обърнала с главата надолу и пак така я усещах и за това не мога да преценя,днеска е много сънлив моя малък сладур Simple Smile утре да видим какво ще каже доки,че се си мисля как ли е вътре моя юнак newsm78

# 101
Здравейте и от мен  Hug Искам да ви попитам къде мога да намеря хубави обиколници за кошарка на достъпни цени...защото в повечето сайтове са скъпички Simple Smile

# 102
Здравейте и от мен  Hug Искам да ви попитам къде мога да намеря хубави обиколници за кошарка на достъпни цени...защото в повечето сайтове са скъпички Simple Smile

Здравей, гледала ли си в магазин Слънце (на Владислав големия) там ми се струват, че са на добра цена, комплекта им от 8 части е 55 лв. То си зависи и колко пухкав искаш да ти е обиколника. В Мадара също мисля че има, но не съм много сигурна за цената.

# 103
Аз обиколник не съм купувала. Поне за сега няма да трябва.
За магазин Слънце се очудвам да дават най-добра цена.
Ние си взехме вчера кошарата от там - харесва ми, мъжът ми избира цветовете, но не му дали касов бон и изобщо ............ днеска ходих по обед между две срещи да взема касов бон. Не съм доволна от отношението им.

# 104
Моя комплект е от там. Вярно не са от най-пухкавите, но и не искам такива да ми заемат половината кошара. Иначе леглото го поръчах от Рая, че сестра ми има карта за отстъпка  Mr. Green Sonderzeichen явно си попаднала на някоя кривотия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт