Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 796
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Не би трябвало да имаш кървене от преглед.Бягай на лекар.

# 121
Комплектите с по два вида пелени за болницата перете ли ги или ги давате направо както са пакетирани? Че бях чела преди време, но забравих...............

# 122
  • Варна
Не би трябвало да имаш кървене от преглед.Бягай на лекар.

Става въпрос за прегледа в 9ти месец. До колкото знам , тъй като е по-специален, след него е възможно да прокървиш.

# 123
Комплектите с по два вида пелени за болницата перете ли ги или ги давате направо както са пакетирани? Че бях чела преди време, но забравих...............

Искат ги пакетирани и непрани  Simple Smile

# 124
Няма нормално кървене през бременността.на всяко такова трябва да се обърне внимание защото може да е симптом за отлепване на плацентата което е много опасно във всеки период от бременността.Пера всичко което купувам задължително.

# 125
Сега да пера или да не пера:)  Blush Mr. Green
И аз бях чела, че искат неразопаковани, ама вече се обърках тотално. Днес гладих два часа като замаяна и се сетих, че тия пелени не са прани, а само пакетирани.
Няма да ги гладя аз сега. Тъй с пакета ги давам.

# 126
Сега се връщам от преглед в Аг-то.Всичко е наред нямам никакво разкритие и бебка е добре Simple Smile Най-вероятно лекаря ме е одраскал по време на прегледа,няма какво друго да е,а и болката точно тогава я усетих Simple Smile Сега ми е много по-спокойно

# 127
Кой ти е лекар, lovely baby? Много ми е чудно как ще те одраска  Thinking
Момичета, магазинът за детски и бебешки дрешки срещу старото родилно, намиращ се точно на ъгъла на светофара на бул. Цар Освободител дали е магазин за втора употреба или не?

# 128
lovely baby  радвам се че всичко е наред
Sonderzeichen попринцип е хубаво да са изпрани и згладени защото може ако искаш и в твоите пелени да ти го повият

# 129
lovely baby  радвам се че всичко е наред
Sonderzeichen попринцип е хубаво да са изпрани и згладени защото може ако искаш и в твоите пелени да ти го повият
То е хубаво, аз днеска гладих в нас всичко, та затова се сетих, но все пак ми се върти из ума, както е казала hixxy, че ги искат неразопаковани ............  newsm78

# 130
Кой ти е лекар, lovely baby? Много ми е чудно как ще те одраска  Thinking
Момичета, магазинът за детски и бебешки дрешки срещу старото родилно, намиращ се точно на ъгъла на светофара на бул. Цар Освободител дали е магазин за втора употреба или не?
  Ходя при Георги Крумовски в поликлиниката на окръжна.Не знам и аз какво се е случило знам само че много ме заболя,в аг-то ме прегледаха отново и вс е наред...

# 131
  • UK
Здравейтеее
завърнахме се от 4Д много съм доволна от д-р Наталия Юдова в МД Варна. Препоръчвам я с две ръце, страхотна е просто! Peace

За това и за нея благодаря на GVN която ми я препоръча и е имало защо  bouquet

Такааааа бебетатата са две момиченца, за радост на мама и тати newsm44 Всичко име наред разгледахме ги мнооого подробно, даже позволиха да им видим и личицата Heart Eyes Имам си дискче, сега ще го зяпаме с тати им, а утре ще го  покажем и на едните баба и дядо hahahaю

А  какъв е този преглед с одраскване в 9 месец? Аааа аз няма да дам
Joy

# 132
Кой ти е лекар, lovely baby? Много ми е чудно как ще те одраска  Thinking
магазина не е втора употреба нормален магазин си е с нови дрехи внос от англия...и аз до вчера си мислех че е втора но днес ходих до там и има много хубави неща

# 133
Sonderzeichen, в ОБ пелените ги искат в неразпечатани пакети.

kokona20, браво за прегледа Simple Smile

# 134
И аз знам за ОБ, че искат неразпечатани, съответно неизпрани и неизгладени пелени, там минават стерилизация.

Одраскване или леко нараняване е възможно, мен редовно като ми взимат цитонамазка ме разкървяват. И това при различни доктори. На следващия ден вече няма кръв.

Общи условия

Активация на акаунт