Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 797
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
здравейте и от мен!
днес ми е едно такова сънливо,бебчо май и той е така,ту се поразмества,ту си марзелува,понякога чак ме притеснява,но нали ми казаха вчера че всичко е ок,с него,с водите,плацента,но аз съм си голяма паника какво да направя Simple Smile
вече си усещам корема по странен,някак си е наистина по надолу,повече усещам накъде е бебо,дали приближава раждането,как ли ще се стече,дано да е всичко по нормалния начин да разбера навреме,една бъдеща мама ми сподели че е отишла да ражда с 9см,просто не е усетила че чак толкова е напреднало,от сега чувствам колко е отговорно да бъдеш родител и как ще се притесняваш постоянно и всички тези нещаа Peace Simple Smile

# 151
  • varna
Сондерцайхен, неразпечатани ги взимат и двата пакета, там на място ги стерилизират, пресен опит от преди две седмици Simple Smile
Бобито, довери се на Скочев, той е добър специалист.
Който питаше за кървенето, не е страшно, случва се понякога в деветия месец, аз също прокървих на единия преглед, както и Пина, ако не се лъжа.

# 152
Сондерцайхен, неразпечатани ги взимат и двата пакета, там на място ги стерилизират, пресен опит от преди две седмици Simple Smile
Бобито, довери се на Скочев, той е добър специалист.
Който питаше за кървенето, не е страшно, случва се понякога в деветия месец, аз също прокървих на единия преглед, както и Пина, ако не се лъжа.

а документите който ги вземат при приемането точно какви са,защото АГ-то ми даде за хоспитализация,тези който ми е пускал изследвания,имам една бланка за кръвната група където е отбелязана,и ми даде направление за кръвна къртина,но каза малко по нататък да  я направя

но също ми каза с тези  който са ми изследванията да отида,да ми ги направят  нещо така и не го разбрах,но когато отидох при въпросната жена каза че това е няма какво друго да се прави,та се чудя дали пак да се интересувам

# 153
na men mi kazaha che napravlenieto za hospitalizaciq shte mi go dadut i v bolnicata kato ida,inache mi dade napravlenie za rodilno zavedenie tova bilo obemnnata karta tam mi pishe vsichko isledvaniq i t.n.t

# 154
значи пак си имам всичко,така ли да разбирам newsm78

# 155
  • Варна
Здравейте! Знам, че във форума пишат майки от "Аспарухово". Интересувам се от педиатрите в квартала, тъй като от скоро живея тук. Има ли добри, някакви насоки? Или поне в Градска болница, защото искам да е възможно най-близко.  Simple Smile

# 156
  • Варна
Градска болница ( ДКЦ 1 - до пощата ) ние сме при Д-р Ели Чумпилева и за сега сме доволни Simple Smile

# 157
Здравейте! Знам, че във форума пишат майки от "Аспарухово". Интересувам се от педиатрите в квартала, тъй като от скоро живея тук. Има ли добри, някакви насоки? Или поне в Градска болница, защото искам да е възможно най-близко.  Simple Smile
Ние сме при доктор Тодор Лазаров и съм доволна.Преглежда в ДКЦ Аспарухово.Педиатър и личен лекар е.Все още не съм се сблъсквала със сериозен проблем за да дам повече инфо.Но обяснява хубаво и не натиска да забелваш пишки,да захранваш на 2-ри месец и такива подобни.Определено е за хранене под режим,обяснява всичко преди да правят нещо и си действа по график.Досега само веднъж ми се е налагало да чакам около половин час.

# 158
  • Варна
А вдига ли си редовно телефона или не можеш да го търсиш след работно време. Посетили ви като ви изписаха от болницата? Аз разпитах за някои лекари, но не ми препоръчаха Мария Василева, Ганчева, Кирчева. И той май не останаха педиатри. Направо се чудя, а е по-удобно да бъде в Аспарухово

# 159
Не ми се е налагало да о търся все още извън работно време.През работно време ми вдига телефона си/личния мобилен/ и винаги ми отговаря на въпроса.Да дойде на другия ден и ми обясни всичко-как да почиствам пъпа,очите,как да омазнявам и къде да наблягам,каква е температурата за къпане,за стоене,за обличането,за това как може да се охлажда,за коликите,за къпането.Направи преглед на детето-накара ме да го съблека-преслуша го,прегледа пъпа,реакции и прочете епикризата и взе копие.Едното ми момче поседя в кувьоз и без да искам ни прати на очен лекар въпреки че не е бил на кислород.Всеки път си ги преглежда обстойно и ми отговаря на въпросите и се интересува от децата.

# 160
  • Варна
Звучи добре твоят лекар Simple Smile Може да отида да говоря с него. Кабинетът му е ДКЦ-то, а не в това на Марешки? А той предимно педиатър ли е или джипи? Сори за въпросите, с които те затрупах?Ти колко по-рано отиде да се уговориш с него?

# 161
В ДКЦ-то е.Ами аз му се обадих в осмия месец и той каза че няма проблем акто родя да му се обадя.Педиатър е предимно.В 103 кабинет на първия етаж в дясно му е кабинета.Ами засега съм доволна,но нали ти казвам аз не се е налагало нищо спешно още да ходя,но ми отговаря на въпросите,обяснява и без да питаш и не претупва при преглед.

# 162
  • Варна
Мерси много за отговорите Simple Smile Разменихме информация по кварталски. Може да се видим и да се запознаем, да обменим повече инфо и за компания Grinning

# 163
разбира се.Всеки ден след 4 съм в парка.Няма как да ме сбъркаш.Ще ме познаеш по близнашката количка в червено и черно.Виждам се отдалече.Голяма ееееееее Grinning.Ти в коя седмица си

# 164
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам Вие от коя седмица имахте контракции и на какъв интервал от време бяха.
Аз съм в 30-та седмица и от няколко дена имам контракции на около 30 минути и незнам дали е нромално.
Говорих с лекаря ми и ми увеличи дозата на магнерота,но все пак ме е страх да не родя в 8-ми месец.
А и пия и желязо заради нисък хемоглобин и незнам дали ще има ефект от него.
Вие защо сега си купувате сутиени за кърмачки не трябва ли като родиш.
И да попитам има ли някой от владиславово да ми препоръча някой добър педиатър в квартала.
Благодаря Ви предварително и Ви желая лек ден.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт