Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 813
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Мен пък ме  хвана разстройство от желязото  Mr. Green

# 181
  • UK
Shocked hahaha какво пиеше ти? То има разл видове Crazy освен да ти кажа, завид, завид  Joy Joy Joy Joy

# 182
Shocked hahaha какво пиеше ти? То има разл видове Crazy освен да ти кажа, завид, завид  Joy Joy Joy Joy

Малтофер-Фол, още го пия.

# 183
  • UK

Малтофер-Фол, още го пия.

На мен ми изписаха ферофолгама 3х1 нещо такова беше newsm78

# 184
от Малтофер и мен ме разхлабваше,но сега пия феро и ходя на 3 дни,долу горе мисля че не ме запича за сега,но ми казаха че ако го пия на гладно както е и по добре ще ми се разтройва корема,затова по добре да го пия след храна,в аптеката така ми казаха за феро..-то

# 185
Здравейте и аз да споделя за ферофолгаммата.И аз го пия два пъти по едно и мен ме запича,но аз по принцип винаги съм си била така.Аз пия чай за разхлабване иначе няма шанс да отида поне 5 дни.И също така гледам да ям повече плодове.Знам,че сините сливи и печения пипер също разхлабват,така че наблегнете на тях и избягвайте тестените изделия.

# 186
Аз пиех по веднъж на ден ферофолгамата но не съм имала проблем.Може би защото взимах сутрин на гладно.

# 187
  • UK
И аз го пия на гладно, добре че сега е лято и все още има плодове  Money

А като го пиехте имаше ли ефект? В смисъл вдигна ли се от него хемоглобина?
Аз наред с него, ям сега и всякакви желязо съдържащи храни Crazy

ЯНИ88 какъв чай за разхлабване пиеш?
Подходящ ли е при бременност?  bouquet

# 188
Аз пия Майчин лист и от аптеката казаха,че е подходящ за бременни.Е аз не го пия всеки ден а само като се налага иначе се опитвам чрез храмата да реша проблема,но не винаги се получава.И аз пия желязото на гладно,но пак ме запича а и в листовката пише,че е хубаво да се пие след храна.

# 189
  • UK
Аз пия Майчин лист и от аптеката казаха,че е подходящ за бременни.Е аз не го пия всеки ден а само като се налага иначе се опитвам чрез храмата да реша проблема,но не винаги се получава.И аз пия желязото на гладно,но пак ме запича а и в листовката пише,че е хубаво да се пие след храна.

Яни88
Майчиния лист според мен не  изобщо подходящ при бременност, той дори предизвиква болки в стомаха ...

Според мен е  грешно да се консултираш за тези неща с аптекарките, по-скоро с доктора следва  Crazy

# 190
Ами може и така да е,но тогава бях при друг лекар,от който не бях доволна и той ми каза да си взема чай от аптеката.А после вече като се преместих при сегашния ми лекар не съм се сещала да го питам,но сега в събота мисля да го направя.Благодаря ти:)

# 191
  • varna
Момичета, някоя да има шезлонг, който не ползва в момента, ще ми се да пробвам, преди да се впусна да купувам такъв, че Ема май само люлеенето я приспива, а ми окапаха ръцете.

# 192
с Ферофолгамата си вдигнах хемоглобина от 109 на 124 за около месец.Е наблегнах и на месото малко ,че го бях зарязала през бремеността.

# 193
  • UK
с Ферофолгамата си вдигнах хемоглобина от 109 на 124 за около месец.Е наблегнах и на месото малко ,че го бях зарязала през бремеността.

Оооо супер  Hug А спряха ли, ти го после или си продължи и аз залагам и на месо и на цвекло и на какво ли не Crazy

# 194
Ами аз после родих да ти кажа.Ама не са ми казвали да го спирам.

Общи условия

Активация на акаунт