Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 858
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Mомичета кажете ми някой лекар при който да  ме преглежда докато родя,че моя е в отпуск,а лекарката която ми предложиха да ходя при нея за консултаций и тя е в отпуск,та не знам къде да ида....какво да правя  Thinking Simple Smile
Твоят не ти ли препоръча някой?

# 211
Mомичета кажете ми някой лекар при който да  ме преглежда докато родя,че моя е в отпуск,а лекарката която ми предложиха да ходя при нея за консултаций и тя е в отпуск,та не знам къде да ида....какво да правя  Thinking Simple Smile
Твоят не ти ли препоръча някой?
   нищо ми не е казвал...каза ми на 20 септември да ида при него,ако до тогава не съм родила Simple Smile

# 212
Моят също излиза в отпуска след 10ти септември, а аз уж до тогава трябва да родя или най-късно по стария термин до 16ти септември. За следващи прегледи ми дадоха час при д-р. Скочев. Нямам претенции кой ще ме гледа вече ..... , но си мисля, че е редно да те прехвърли документално към някого, а не ти сама да си търсиш и евентуално да си заплащаш прегледи ........... newsm78

# 213
ами ще му звънна и ще видя какво ще каже...ако не ще ходя някъде и ще заплащам какво да се прави... Thinking Simple Smile

# 214
  • varna
Здравейте,имам нужда от помощ относно педиатър във Варна,живея близо до Градска болница,нямам много време,вече съм в 8 месец,а все още не съм се насочила към никой,благодаря ви предварително Simple Smile

Ние сме при Др. Касабова в Градска. Засега съм доволна, обяснява подробно, отговаря на въпроси и си остави градски и мобилен телефон в случай на нужда.

# 215
zvezdi4ka аз ходих също в рая и гледах за чанти.имаха много хубави на бертони .БЯХА СЛАДКИ

# 216
Момичета преди много време ви бях питала за 3Д , но тогава избрах да отида при моя лекар - силно се разочаровах. Апаратът ли не беше добър, лекарят ли трудно работеше с него... не знам, но през повечето време гледах 2Д, а когато уж пискаше 3Д-то, ами то на нищо не приличаше.   mixed037 Та въпросът ми е вие къде ходихте на 3Д, колко ви струваше (защото и много пари не ми се дават) и хубаво ли се виждаше?

# 217
Момичета преди много време ви бях питала за 3Д , но тогава избрах да отида при моя лекар - силно се разочаровах. Апаратът ли не беше добър, лекарят ли трудно работеше с него... не знам, но през повечето време гледах 2Д, а когато уж пискаше 3Д-то, ами то на нищо не приличаше.   mixed037 Та въпросът ми е вие къде ходихте на 3Д, колко ви струваше (защото и много пари не ми се дават) и хубаво ли се виждаше?

Аз бих ти препоръчала, д-р Уалид
http://www.doctorwalid.hit.bg/Rates.html

# 218
teddycvetkova много ти благодаря, не бях чувала даже за тази клиника, но нали затова си обменяме информация тук. Благодаря ти

Момичета искам да ви питам за помпите за кърма поръчани от продавалника. Никога не съм си поръчвала нещо от там и съм малко мнителна... защо в крайна сметка в продавалника чисто новите помпи са по евтини от тези в магазина. Насочила съм се към ръчната помпа Авент. Ако някой има опит с поръчка на помпа, моля споделете. baby

# 219
Galia_Cassiopeia, най-добрите помпи за кърма са тези на Медела (казват, че са Мерцедеса на помпите). Моя много близка приятелка си купи Медела суинг, електронна от Продавалник-а за 120 лв, вместо за 270лв, колкото е нова. Медела имат и мини електрик вариант, който нов е около 100 лв. Дори и да е ползвана помпата, стерилизираш и си ползваш без никакъв проблем. Аз ще ползвам тази на приятелката ми, ако ми се наложи. Mr. Green

# 220
Galia_Cassiopeia здравей аз също ползвам помпа за кърма на медела тя е подходяща за цедене понеже аз в началото имах проблеми със засукването на бебето към 1 месец защото аз си мислех че тя се храни пак то нищо общо и си я купих за да се цедя и да и давам по препоръка от служител в магазина защото аз бях тръгнила за авент ама си купих медела доволна съм от нея ,но ако нямаш проблеми със засукването ще ти свърши работа и най-обикновена помпа на бертони защото аз имам и такава

# 221
Galia_Cassiopeia,здравей и от мен аз също съм чувала добри отзиви за Медела.Една приятелка си купи mini electronik на медела за 189 лв. от Рая и каза,че и върши страхотна работа,плюс това и електронна и нова Grinning

# 222
         Момичета също така си търся количка със сменяеми кошове.Виждала съм на улицата количките на Тутек и много ми харесаха . Нещо повече може ли  да ми кажете за тази марка?

# 223
Kroella, аз също се бях насочила към Тутек. Още съм в чуденка, но най вероятно ще взема Coletto. Реших, че е малко по-компактна и по лесно се сгъва. Аз също търся 3в1 и за сега се ориентирам към полските. Simple Smile
Herairness, доктор Касабов само педиатър ли е или ОПЛ?
Sonderzeichen,, Д-р Скочев къде преглежда сега? Аз много исках да родя при него, но ми казаха, че вече се е пенсионирал.
Момичета за след раждане предварително ли си купувате колани (гащи Simple Smile ) за прибиране, понеже ми обясниха, че е хубаво веднага да започнеш да носиш такъв, но не знам как да си поръчам като в момента талията ми е 105 Sad Колко се сваля след раждане някой знае ли?

# 224
Galia Cassiioppeia, аз на 3Д ходих при Петинка Цветкова и бях много доволна. Подробно прегледа бебка направи ни диск със снимки и клипчета. Прегледа беше 70лв. В 13гс бяхме при Давидков, също много добра апаратура, прегледа ни обстойнно, записа ни отново диск, но прегледа беше 140лв. Ти си прецени. Hug

Общи условия

Активация на акаунт