MAC & Sephora - 15 тема

• 42 675
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София
http://www.sephora.com/laser-a-peel-system-P150707
Петна не премахва, премахва мъртва кожа. И е рисков - може да направи по-чувствителна към слънцето кожата. Така, че за петна не разчитай на него.

# 61
http://www.sephora.com/laser-a-peel-system-P150707
Петна не премахва, премахва мъртва кожа. И е рисков - може да направи по-чувствителна към слънцето кожата. Така, че за петна не разчитай на него.

Директно върху пъпките ли го нанасяш ? И колко често ?
Мерси предварително   bouquet

# 62
  • София
Гледах я новата палитра на ТФ, ами не ми харесва  Crossing Arms 10 цвята сенки за 90 лева, от които само половината са хубави (за моя вкус). Това цикламеното даже не искам да го коментирам. Не им е това най-силната палитра определено.

Чакам с нетърпение кремообразните ружове на Шанел. Като цяло съм фен на кремообразните ружове, та мисля да си взема и един от техните. Много добър и естествен резултат се получава.

И за който се интересува - пуснали са новата колекция на Герлен във ФЮ.

# 63
Нейкид свършва за броени дни в Сефора, а те спират да ги внасят  Shocked нещо не ги разбирам магазините в България.

Всъщност, тъй като говорих с момичетата от Сефора, проблемът е, че Urban Decay отказва зареждане докато не реши да влезе с цялата си гама в страната ни. А това се очаква да стане 2014. Не Сефора е страната, която не иска да зарежда.

И още нещо ново от Сефора, за което получих семпъл, пробвах и мнооого ми хареса:

Страшно изглади кожата ми и добре почисти.

# 64
Ето това е хубава новина, чакам с нетърпение  Grinning

# 65
  • в 1001-та нощ
 newsm68 newsm44 много се радвам, дай Боже да е така  Heart Eyes , но манирам за глупава паузата, какво като не е цялата гама  Crossing Arms

# 66
  • София
Ако решат и НАРС да заредят хич няма да е лошо  bowuu

# 67
  • в 1001-та нощ
Ел, ти освен ружове и контуриращи - друго - взима ли на НАРС?

# 68
  • Бургас
От новата колекция на Герлен много ама много ми харесва червилото GUERLAIN Fall Collection Rouge G Madame Batifole. Дам и аз чакам кремообразните ружове на Шанел.

Но понеже имам доста червила, та само с гледането ще си остана.
А някой да им инфо кога ще бъде заредена есенната колекция на Шанел? Като че ли прочетох някъде за края на този месец, но не съм сигурна.

# 69
  • София
Това не е против пъпки , а е ексфолиант с киселини.

# 70
  • София
deadly_vesi Това червило изглежда убийствено  Heart Eyes.

# 71
# 72
Охоо, тези метеорити в черната кутийка може да ги забърша  Flutter Само да не са пак само за Азия, Австралия или някой друг контитент  Laughing

# 73
  • София
Joy Не са  Mr. Green

# 74
  • София
Герлен ще ме довършат с тези Метеорити  Laughing Много ми харесват, но 3та пълна кутийка ....може би е прекалено Money Blush

Общи условия

Активация на акаунт