Идва ред за сбъднати мечти- бъдещи Май-ки Добре сте дошли!

• 27 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък преядох със сухи пасти, не ща да ги чуя вече Whistling

# 631
Аз пък преядох със сухи пасти, не ща да ги чуя вече Whistling

Simple Smile)) Само да ме беше видяла как нагъвам, ще си кажеш, че гладна са ме държали няколко дни. КАто се замисля даже не дъвчех хахаха  rotfImbo Какви ли ще са последствията?!?!?  Animal Pig Animal Pig  261uu  261uu Animal Pig Animal Pig  animal085  animal085

# 632
И аз не разбрах къде изчезнаха 5 пасти, а преди това и вечерях, ужас, как не ми стана лошо не знам newsm78 От сега почна да ми се увеличава апетита, постоянно мисля за храна, не ми се мисли до края как ще е.По принцип съм злояда, обаче сегаааа newsm55 .По принцип съм пушач и то сериозен.Сега не пуша и вероятно това също отваря апетита. А ако знаете колко ми се пуши, но няма да си позволя.  Много ми е трудно наистина.

# 633
Оооох,  искам и аз мекици и сухи пасти.  newsm78
Но тук в Русе вали страшен дъжд и е малко късничко за shopping.

Пак е време за хапчетата. Вече се притеснявам, че много хапчета пия ...  newsm12

Лека мамииитаа smile3541

# 634
Хора, така се натъпках с мекици, че ще гръмна всеки момент!  eat  food002

Аууу, утре това за закуска, и без това съм трудна с яденето, с това гадене. Но виж мекици с кеф ще си хапна. Мерси за идеята.  Laughing Hug

# 635
Здравейте!  Simple Smile Имах много трудни два дни, та нямах сили и ищах за писане. Снощи до някое време тъкмо заспивах и ми се налагаше да ставам да пишкам... така 5-6 пъти. И накрая спря да ми се спи. Та съм се завила с дежурното родопско одеяло на дивана и по някое време ще поспя...
monicat, като каза, че са ти отстъпили място в автобуса, се сетих за една случка от преди години. Става дума за моя приятелка, която си имаше гадже, но нямаше намерение скоро да се омъжва. Някак започна да прилича на бременна. Не напълня, нямаше симптоми, но като излезехме с приятели я питаха "охоо, ще ставаш мама?", "я, ама ти си бременна", и т.н.,  и тя се дразнеше, казваше им, че дори не е напълняла, няма да става мама, защо така си мислят. А де! Странно, но хората не се сещаха точно по какво им прилича на бременна. Обаче сякаш на лицето й  го пишеше, или може би самото й лице се беше променило някак. Веднъж в автобуса едно момиче каза на мъжа си да стане, че "момичето чака бебенце" и да й отстъпи място. Тази моята приятелка се тросна вече ядосано, защото й беше писнало и каза "не чакам никакво бебенце". Реши в крайна сметка да си направи тест още на другия ден, макар, че беше уверена, че ще е отрицателен. Тестът се оказа положителен, скоро след това се ожениха и си имат детенце, да им е живо и здраво!
Иначе аз чакам само да чуем сърчице, да знам, че всичко е наред и тогава чак да си купя някоя по-голяма дрешка, че еластичните дънкита, които нося вече ми стягат на корема.

Относно раждането в друг град - чувам, че жени от Бургас раждат в Сливен, а някои ходят във Варна. Но аз смятам да родя в рамките на града.

Желая ви хубав ден, момичета!  Simple Smile

# 636
Здравейте и от мен...Да се похваля...2 дни пълен релакс, чувствах се прекрасно, гадене само рано сутрин...но поносимо.А относно секса...правим си както преди...дори апетитите ми са се увеличили. (Моите хормони са в тази насока Wink ) Просто сме по внимателни.С предната бременност беше по същия начин. От към ядене...разнообразни вкусове...от шоколад, до всичко кисело...Ям много ябълки-нетипично за мен.Коремче..имам леко (изглеждам приятно нахранена)...но ме е обхванала параноята, че много си личи...и ходя тука с едни туники. В сряда на лекар...да видим дали всичко е ок.Поздрави на всички!

# 637
Здравейте, да ви питам как се справяте с ходенето до 00 по голяма нужда  Embarassed Голям проблем от 3 дена, боли ме стомаха, почти не ям, защото ми е много тежко. Пробвах със сладко от рози, но няма ефект. Помагайте с идеи  Praynig

# 638
Ами мен ме е страх малко, нали не трябва да се напъваме (или поне така мисля, но дано да не е така). Но рецепта ще ти дам веднага - направи си една пилешка супа (ако не ядеш месо - зеленчукова) и хапни 3-4 купи днес. Още тази вечер или утре сутрин вече ще си готова. Другото, което на мен ми действа е прясно мляко - направи си примерно бананов шейк или прасковен - пасирай плодовете със студено прясно мляко, изпий половин литър днес, докато си стоиш и .... аз лично от това получавам разстройство.

Важно е млякото да е студено, и по възможност да е смесено с плодове!!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 09:37 от Карола

# 639
Още нещо се сетих. Ако по принцип имаш проблем с ходенето по голяма нужда, вечер накисвай 2-3 супени лъжици пшенични трици в купичка кисело мляко и на сутринта я изяждай. Може да си добавиш мед, плодове, ядки. НО не знам дали става за бременни!! Другото е, че от днес за утре няма да стане - трябва няколко дни наред да го правиш, за да почне да действа. Това го знам от един познат, който всяка сутрин яде това с тази цел.

# 640
Ехее, колко сте изписали  smile3501
Добре дошли на новите майчета Малинка  Hug и Дан Hug желая да изживеете по една прекрасна бременност  preggo и да си гушкате здрави бебенца на термин
Пропуснала съм рождения ден на Златна  Hug Да си жива и здрава, миличка!  Желая ти най прекрасната бременност, която да ти донесе здраво бебе!
Фред  Hug много се радвам на сърчицето  Two Hearts
DeepSea не е никак добре да живееш в постоянен страх да не се случи нещо лошо  Peace Моят съвет е да намериш начин да си избиеш черните мисли от главата  Hug
При мен няма нищо ново...гаденето ту го има, ту не. Хапвам понякога насила, както се мъча и в момента с едно кисело мляко. Съвсем в началото бях свалила един килограм, сега съм си го върнала.
Ще помоля за палчета, днес след обяд съм на преглед... чувствам се спокойна  Heart Eyes

# 641
Simple Smile До колкото знам кисело мляко с овесени ядки и мед помага при запек  Peace

# 642
Привет и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
В петък бях за първи път на лекар, гледа ме на коремен видеозон, понеже в частния му кабинет нямаше друг и установи бременността  Mr. Green След 2 седмици съм на по-обстоен преглед с повече подробности, в болница Стаменов гр.София, там смятам и да раждам. Има ли други мами, насочили се към там  newsm78 Относно секса, доктора каза, че няма проблем за сега, да си правим на воля, колкото искаме... ама честно да ви кажа, на мен  лично в 9 вечерта ми се приспива яко и си лягам, а моя мил съпруг си ляга след мен и просто ме гушка.... ама не може все така  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Гаденето при мен е на моменти, апетита също. Корема ми е страшно подут, а и по принцип съм си по-едра и съвсем ставам очевидно "малко бременна"  Laughing
Хубав и безавариен ден на всички мами от мен

# 643
Elly, бананите и киселото мляко запичат, не ги препоръчвам! За разхлабване сини сливи, круши, прясно мляко и много течности. Пробвай със сок от круша има на Капи мисля.
Напъване в никакъв случай!
Днес в моето приложение пишеше за храните, та да споделя: не хапвайте меки сирена, които не са правено от пастьоризирано мляко- камемберт, синьо сирене, пармезан,пресни сирена.
Освен това само ТВЪРДО сварени яйца!
Никаква пушена риба.
Месото трябва също да е съвсем опечено, телешкото в никакъв случай кърваво!
освен това пишеше за зелето и всичко от рода да се почистват много добре, защото били носители на определени зарази.
Освен това никакво суши Simple Smile

# 644
бейли късмет на прегледа , да се върнеш много щастлива newsm51 newsm44 newsm44
elly_ за запек се сещам сини сливи, мисля че все още може да намериш, помага. също пий повече плодов сок- от кайсии си вземи с мин. 50 % съдържание на плодове.
чувала съм и за сушени плодове, но не съм го изпробвала.
прясното мляко, винаги помага, на мен ми помага дори просто да го пия-2-3 чаши на ден.
Viliianka радвам се, че прегледа е минал добре, ще стискам палци и за следващия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт