- от мен и Ивана за всички вас

, но иначе сирене и масло яде. Свекърва ми намери домашно овче сирене и и давам такова, изкиснато разбира се. Много и хареса! Давам и масло, също си харесва пюретата с него. Отскоро червената чушка и е любима 
. Контакти и кабели са и любими.
. Видя се с едно момченце на 1г и 2м и набързо проговори 

Напоследък само ви чета и нещо хич не ми се пише.Реших да се поправя,че не е много честно така
и аз питам добре какво следва от тук нататък??Какви мерки да взема? А лекарката ми се хили ама мазно и ми вика "Кви,ми никви. Аз направо се опулих и питам пак сериозно а жената пак се усмихва мазно и ми вика ми ако искаш ела пак след година две да видим кво става....После защо ходя по лекари само по спешност....крайна спешност.
. А за многократните пелени хич и не си помислям.Едно време баткото го гледах само с пелени(памперси в България нямаше) и не са ми много приятни спомените
обожавам си памперсите .
яко нали.
приспивам я....супер тишина,мъча се към 1час,ставам леко,ставата ми изпуква и Пламена опулва очи...е полудявам честно.
но я научих на"дай пет" и ми пляска ръката детето ,много се забавлявам с нея.
хайде оправяй и чакаме да разказваш за почивката.
Радвам се че ти е минала гърдата и дано да не се случва повече. 
А от миналата година останаха компоти от ягоди и кайсии и сладко от ягоди и кайсии
Тъй че сме запасени 

. Малееее изкуфях!. Ама ти преспокойно можеш да си я изкарваш на слънчице там. Нищо, че си я заточила под карантина. Нека си поема чист въздух
.
.
. Пу-пу да не им е уроки!
!
. Оф, шегата на страна, ама аз много се ядосах. Такива глупости и бисери не бях чувала, честно
. Аз не знам как я търпи тази. Аз сигурно щях да я зашливя. Представете си - сега и бият на малката двойните ваксини и тази педито сложила детенцето легнало и като и сложи едната ваксина не дава на майката да гушне детето. Да чакала да и бият и втората и тогава. А тя малката вече в дива истерия. Малееее ......
! Е тук вече аз нямаше да я издържа тази. Тя ще ми каже да не си гушна детето.... Яяяяя да ходи да пасе и да си дресира кучета! Пак се отплеснах! Извинете ме!
. Такова желание и организираност рядко се среща при мъжете. Да ти е жив и здрав!

Айде вече да се спира с тез кг,че

Ники',добре си му казала на ТМ!Само така!
и от тогава-не,не е за тебе скъпи това!Но пък хвърля боклука и гледа децата,даже баткото е по-привързан към него ,отколкото към мен,от което аз ревнвам,няма как 
и сме пухкави
Много хрисим доктор си си намерила,което е чудесно
Повечето биха се хванали за главата,като чуят че не ще пюрета 

Всички са ега ти бачкаторите
.А как ми се яде домашна лютеница да знаете!чак лигите ми потичат като си представя !
)))ХАХ Ами като не можах да вечерям като хората
,ами държах малката на ръце,че пак беше набрала 
Макар че има и дресировка, и дресировка. Ама нека пораснат още малко дечицата, пък тогава ще си говорим за възпитание, има си време за всичко. Още повече че ранната 'дресировка' хич не е гаранция, че ситуацията ще се запази същата в бъдеще и човек няма да има ядове с големите си деца.
...
с голямата си дъщеря и не мисля да се повтаря... Имах сериозни пропуски във възпитанието й
и много е трудно да се коригират на по-късен етап, но хубавото е, че е напълно постижимо, когато има една по-мъдра и зряла майка, а не лапетийка на 19 години...
,
Въпреки това си мисля да поизчакам малко преди да почнем да се възпитаваме с Христо.
!!
на няколко пъти казах за бурканчетата , ама не слушате бе
, да се учат на общи навици как
. Пък ние с теб ще си плетем и гледаме внуциии
!
.
! Една приятелка имат подобно , и е много доволна .

.
, благодаря ти за съвета мила !! Аз на скоро някъде бях чела за срастване на срамни устни , и от тогава много старателно гледамм !!! 

. Със здраве да си го ползвате