Слънце , пясък , море ФЕВРУАРчето памперс на плажа пече !

• 28 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте

Деми честита ви месечинка. Пожелавам на малката принцеса много здраве щастие късмет и едно незабравимо детство

Аз да се похваля болки в гърдата нямам грам.
За спането честито на тези които са спали защото ние не спахме изобщо. Ивана заспа към 23:00 събуди се в1:00 после в 2:00 сред това в 3:00, в 4:00 тук бодувахме до 5:20  в 7:20 и накрая с мм са станали в 9:15. Ама нали се сещате че аз станах в 6:00 да направя каша и да се оправя за да ходя на лекции. Та така.
Сега ще ходим да гредаме столче за кола.
После ще се включа по подробно по темите
Хайде до после

# 676
  • Sredets/Burgas
Вили -Р, по-добре дресирано куче, отколкото див язовец...  Mr. Green

# 677
  • София !
Хелоулллл  Hug Hug !

Какво става ''девойки''  Simple Smile , нещо никакви ви няма  newsm78 .

Да ви кажа сега за нас . Изкарахме си добре на РД , Габи от ръце на ръце - нека и е зле  ooooh! , че не иска да застане и 1 минутка сама . Хем стринка ми даде играчки колкото искаш , сложихме я да седне в леглото с играчките - НЕЕЕ! , друго си е да те носят , щом има и кой  Simple Smile .
И да ви кажа нали и давам пробиотик сега , нали за чревната флора , дали от него не знам ( аз си го обяснявам че е от него ) . Ама ето и днес е 3ти ден се събужда наакана до ушите  ooooh! , 3ти ден сменяме чаршафи , изобщо ужас . Явно от него ще да е , толкова много не беше акала от доста време . Е, по добре да си ака да нямаме проблеми със запек , ама все пак това ми се вижда прекалено . Само от пробиотика ще да е !!

Я да ви питам мислили сте за професионална фотосесия ???
Аз отдавна съм се запалила , и мисля да поразпитам за добър фотограф , цени , това онова , кое как стой , и живот и здраве за Коледа примерно да и направим една сесия .
Чичо ми си е купил хубав апарат за 1000лв. прави страшни снимки , ама аз нямам толкова на тоя етап за да дам за такъв професионален апарат . Можеше да направим сесия и с него , ама той не му разбира още , не знае точно как . Има приятел фотограф и той като е снимал с неговия апарат е направил супер снимки , ама човека си разбира знае на светлина , на слънце , на тъмно коя настройка да сложи и т.н. , сещате се за какво говоря !

Зимнина - Свекървата слага жената ,аз покрай Габи не мога да и помогна ..... Миналата година - добре ,помагах и , ама сега .... В неделята ММ като си беше в къщи , и заспаха с Габи , и аз ходих поне малко и помогнах . Ще видим тая седмица как ще е , ако Габи не е много крива , ще слезем с нея да и да помагаме и така .
Ама друго си е , всичко домашно , знаеш че си го имаш в къщи , като ти притрябва нещо ,отваряш буркана и готово  Mr. Green !И месце ще сложим : )
И компоти сме сложили , сега за Габи ще са супер . И водичката на компота да пие , и самия плод като го пасирам , става супер !!

Храна
- Ние сме заместили 3 хранения , макар че напоследък ни се връзват само 2 .
Сутрин си пие мляко ,нещо почна след това да пропуска храненето , или да пие по не повече от 60мл. и после чак на обяд . Та сега на обяд 1 зеленчуково или 1 месно пюре + половин плодово . А, следобеда каша .
Сиренето ми го отказва твърдо !! В каквото и да го сложа не го ще ...
Жълтъка мисля да почвам от другата седмица , от кога съм се наканила с тоя жълтък  ooooh!  Simple Smile .

Палец - И аз щях да пиша . Габи напоследък като спи и се събуди , и ако не и дам бибата веднага , моментално си бута палеца в устата , и го ползва вместо биба . Хич не исках така да става , ама те на .......

Проходилка - Казвала съм ви , аз от доста време я слагам , тя си тича с нея  Laughing , и прави бели .
Даже от ония дни мисля , ви разправях как бутна сушилката върху нея  ooooh!  Simple Smile .

Разходка - Ние не сме излизали от както е болна , и не смятам да  я извеждам сега . Утре сме на преглед , по неволя ще излизаме , ама няма начин . Просто още не се възстановила напълно , и не смея да я изведа . И това променливо време ..  оня ден беше страшен студ , вчера и днес слънце грее , изобщо - луда природа  hahaha .

Помощ
-Видях че Д_матева е писала за мъжа си . На мен лично ММ точно с тия неща , не ми помаа кой знае колко . Обаче и аз предпочитам да си ги правя сама , просто той ако се завърти по кухнята ще ми обърка реда на всичко , а много мразя  smile3511 . Та за мен е достатъчно той да гледа детето , аз да си свърша работата !

Спане - Вчера спа , ама аз от болки не спах . Тая нощ пак спа , и аз поспах , че не ме боля корема !! Ще видим как ще сме тази нощ , дано да си спи пак . В смисъл под спи разбирайте : че пак става да се храни , но до там , суква и заспива . А, няма ги тия нощни изпълнения , ама дано и ги няма , да не се хваля че .. пу пу  Praynig

Пелени
- Поръчала съм една , ще ви пиша какво е положението после  Peace

Д_матева -Абе я ги зарежи тия сестри . Гледай си детето както си искаш ти !!! И браво за мерките , хубаво си е наддало детето  Hug

Демми - Честита ви месечинка  Hug . Да ти е жива и здрава малката , и много да те слуша  Hug

Вили - Напълно съм съгласна с теб мила  Hug . Не може да дресираме децата , като кучета ... Баси изказването е имала лекарката на твоята приятелка  Shocked Shocked !

Дентмед - Радвам се че гърдата ти е по добре вече !

Писах , писах .... дано не съм пропуснала нещо , ако не после ще се включа пак . Хубав следобед от мен  Hug Hug

# 678
  • Оптимист по принуда
Алоха! Бъни, много си мечтая за професионална фотосесия, на малката и заедно тримата, обаче и аз нямам представа за цени.. Днес си мислех за Коледа да я снимаме с някакво весело костюмче и да направя няколко картички да изпратя на близките, а ако снимката е професионална- супер. Аз мисля, че и апарат да имаш, важното е да знаеш как да снимаш, а на мен примерно не ми се отдава. Аз съжалявам,че употребих думата 'дресирам', в преносен смисъл беше, просто не мога още аз да задавам някакви правила, които да се следват, а има хора, които го очакват от мен. Просто детето не ми го позволява. Нямам нерви, а и  не искам да изнервям допълнително и детето, оставям я да ме води засега.
Благодаря на всички за пожеланията  bouquet
Дентмед, радвам се, че си по-добре!
Вили, напълно съгласна съм с теб.

# 679
  • Sredets/Burgas
Аз съжалявам,че употребих думата 'дресирам', в преносен смисъл беше, просто не мога още аз да задавам някакви правила, които да се следват, а има хора, които го очакват от мен.

Недей да съжаляваш... на практика дали ще е "дресирам" или "възпитавам",
важен е крайният резултат - да създадеш Човек с разум и чувства!
И още по-важно е, че възпитанието не се отлага...
Не се сърди на хората, които очаквали да въвеждаш ред...
Ако сега не можеш, просто не ми се мисли после как ще го направиш...

Не забравяй поговорката: "Малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми.".
Вярна е...  Tired

# 680
Пуууу в това хубаво време направихме само една бърза разходка за 40 мин. Мрънчо Мрънчев започна да надава вой, че му се спи. Е, къв му е проблема да спи навън не можах да разбера  newsm78. Прибрахме се и на 15-тата минута от както го сложих на леглото нашият се отнесе. Е, дано поне поспи сега по-дълго и хубаво. То, по-добре, че така стане де, че трябваше да си вися сама на вънка.
Бъниииии, абе много готини пчелички бе  Hug. Ей, тези не ги сменяй толкова често, че много ми харесват  Heart Eyes.
За фотосесия и аз много гледам и даже говорихме с ММ, че имам голямо желание да му направим на малчо. За сега обаче се въздържаме. Ще видим по-нататък.
Пеперудке, то верно, че по-добре дресирано куче, отколкото язовец, ама още не разбират тези дребните бе  Laughing. Нека малко да поотхвръкнат, пък тогава да въвеждаме правилата. И аз съм ЗА дисциплината и правилата, ама всичко е с мярка и с граници. Има си начини за учене и момент кога това да стане.

# 681
  • Оптимист по принуда
Аз съжалявам,че употребих думата 'дресирам', в преносен смисъл беше, просто не мога още аз да задавам някакви правила, които да се следват, а има хора, които го очакват от мен.

Недей да съжаляваш... на практика дали ще е "дресирам" или "възпитавам",
важен е крайният резултат - да създадеш Човек с разум и чувства!
И още по-важно е, че възпитанието не се отлага...
Не се сърди на хората, които очаквали да въвеждаш ред...
Ако сега не можеш, просто не ми се мисли после как ще го направиш...

Не забравяй поговорката: "Малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми.".
Вярна е...  Tired

Благодаря за съвета... Ще му мисля за по-нататък. Peace

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 16:44 от demmy26

# 682
  • София !

Бъниииии, абе много готини пчелички бе  Hug. Ей, тези не ги сменяй толкова често, че много ми харесват  Heart Eyes.

Мерсажжжж  Hug , и мен много ми харесват , и ще ги задържа повече !!

А, Калоянчо   Hug , по добре че така е станало , сега ще си починеш и ти малко докато спи  Hug !

Пристигна ми пелената , утре сутринта сме на контролен преглед , след като се върнем ще я сложа , и ще ви кажа колко време държи  Peace .

# 683
Бъни  Hug! Хайде ще чакаме утре отзиви за пелената.
А за Калоян - да, по-добре стана така. Още спи. Вече 1,30ч  Whistling Crazy!

# 684
  • София !
Ох , побърка се детето вътре  ooooh! . Викам айде няма да излизаме на вън , ама поне на терасата малко . Та сега сме на терасата , голяма е нашата 5метра дълга/3-4 широка  Whistling , райска градина  Joy . Пуснала съм я с проходилката , аз седнах на едно столче с лаптопа и така . Сега и е супер , джитка си на сам на там , кефи се , та ще поседим половин час поне , докато има и слънце още , пък ще си влезем !!

П.П. Пуснала съм и Гъми Беар и радостта е на макс  Heart Eyes

# 685
... по-добре дресирано куче, отколкото див язовец...

Абе не е много ясно. В много случаи не са дресираните кучета тези, които променят света Wink Макар че има и дресировка, и дресировка. Ама нека пораснат още малко дечицата, пък тогава ще си говорим за възпитание, има си време за всичко. Още повече че ранната 'дресировка' хич не е гаранция, че ситуацията ще се запази същата в бъдеще и човек няма да има ядове с големите си деца.

Демми, честита месечинка   bouquet Наистина няма как да създадеш изкуствено някаква среда на детето, нито пък е ясно дали и доколко има смисъл. Може да пускаш някакъв шум за фон (радио напр.), след време да потърсиш някакви групи за игра, където да се виждате и с други хора, но до там. Моето лично мнение е, че в голяма степен детето си идва и с характера и макар средата да го дооформя, не е тя решаващият фактор. Т.е. ако по принцип си е общително, когато започне да се среща с хора, тази негова черта ще се прояви. И обратното - колкото и сега да е между хора, ако е по-затворено, това само ще го натоварва излишно, без да го направи по-общително, отколкото си е по природа. Не знам дали се разбра какво искам да кажа, ама нямам нерви сега да препрочитам и преписвам  Thinking

Бъни, не че не може акането да е от пробиотика, ама според мен по-вероятно да е от антибиотика  Wink Но ще мине, де, и това ще мине, както се казва в поговорката Simple Smile Гъми беърс са любими и на Христо Simple Smile

Дентмед, радвам се и аз, че се е оправило възпалението, и стискам палци тази нощ да спите по-добре  Praynig

За захранването - Христо няма нито едно заместено хранене, хапва понякога (когато има муза) по малко плодово пюре, което най-често аз правя (не повече от половин малко бурканче). Нищо му няма Mr. Green

# 686
  • София !

Бъни, не че не може акането да е от пробиотика, ама според мен по-вероятно да е от антибиотика  Wink Но ще мине, де, и това ще мине, както се казва в поговорката Simple Smile Гъми беърс са любими и на Христо Simple Smile

А, може , може аз просто така си го обяснявам , защото определено има причина за това акане . Не че имам нещо против де  Laughing , нека си ака детето , ама се зачудих дали не е възможно от пробиотика да е , а може и от антибиотика както казваш , знам ли . Знам само че всяка сутрин сменям до основи детето , барабар с чаршафите  hahaha .

# 687
Здравейте и от нас!
Днес ходихме да ни реваксинират,похвалиха Дени,че е герой.Изобщо не плака на ваксината.

demmy26,честита месечинка на малката сладурка! Simple Smile

Захранването-аз съм заместила две хранения.На обяд яде зеленчуково/месно пюре,а след обяд каша.
Педиатърката ми каза да давам попара за закуска,ама нещо не ми се иска още.Ще изччакам още малко,все пак до годинка млечното хранене трябва да е повече.
Вили,твой Калоян не е единствен чупил играчка.Дени един ден както си блъскаше дрънкалката на бюрото я чупи.Разхвърчаха се парчета,топчета.Баща му го държеше и зяпаше компа,добре,че не разби монитора.
Аз лекарката на твоята приятелка...нямам думи! ooooh!

Зимнина?Какво е това чудо?Нямам време да се занимавам,нищичко не съм правила тази година.
За фотосесия мислим за годинката да направим живот и здраве. Heart Eyes

Та аз да продължа с беличките на моето отроче.Нали новата ни темичка е такава. Twisted Evil
Вчера се прибираме от разходка и паркирвам количката в коридора,Дени си седи там,аз се събувам обувките.Поглеждам го нашия протяга ръце към контакта. Scream Аз крещя''Неее!''и го дръпнах.Направо сърцето ми се качи в гърлото!Отдавна ММ мисли да обезопасява конактите и няма време.
Днес след обяд взе да дреме,приместих го в кошарата да спи.Преди това му правих снимки и оставих апарата на шкафчето.По едно време викам,чакай да го видя дали е заспал и да завия.
Отивам,нашия набарал фотоапарата,върти си го в ръцете и си пее. #Crazy
Призвикахме си съдбата ние със заглавието на новата тема. Laughing Joy

никита,
Скрит текст:
Ще ти пиша за една среща,на вероятно другата седмица. Simple Smile

# 688
Здравейте,
Да се включа аз за фотосесията. Имаме си страшен фотограф, дето не взима скъпо.  Той ни снима сватбата. Ама не сме решили кога да я направим.

# 689
Здравейте мамчета!  smile3525 Ние се позагубихме малко ,но бяхме на почивка и от 4.09 ни няма никакви!Ама много сте изписали не мога да ви хвана ни край ни начало Mr. Green Дано да наваксам Simple Smile Момата обиколи почти цяла България ...добре и понесе да чукам на дърво.Хич не ми остава време за нета с това пране след почивката и къщата е занемарена,в петък сме на РД, отгоре на всичкото и малката е толкова активна все едно има малък АЕЦ вътре.Не мога да я оставя почти никъде изправя се и по някое време пада като круша,успява да се изправи и в кошарата за игра като се подпира на мрежата ooooh! и само леко да се удари почва един рев ...голяма актриса е hahaha
Хубава вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт