!
, нещо никакви ви няма
.
, че не иска да застане и 1 минутка сама . Хем стринка ми даде играчки колкото искаш , сложихме я да седне в леглото с играчките - НЕЕЕ! , друго си е да те носят , щом има и кой
.
, 3ти ден сменяме чаршафи , изобщо ужас . Явно от него ще да е , толкова много не беше акала от доста време . Е, по добре да си ака да нямаме проблеми със запек , ама все пак това ми се вижда прекалено . Само от пробиотика ще да е !!
.
.
.
. Та за мен е достатъчно той да гледа детето , аз да си свърша работата !

. Да ти е жива и здрава малката , и много да те слуша 
. Не може да дресираме децата , като кучета ... Баси изказването е имала лекарката на твоята приятелка

. Прибрахме се и на 15-тата минута от както го сложих на леглото нашият се отнесе. Е, дано поне поспи сега по-дълго и хубаво. То, по-добре, че така стане де, че трябваше да си вися сама на вънка.
. Ей, тези не ги сменяй толкова често, че много ми харесват
.

. Ей, тези не ги сменяй толкова често, че много ми харесват
.
, и мен много ми харесват , и ще ги задържа повече !!
, по добре че така е станало , сега ще си починеш и ти малко докато спи
!
.
. Викам айде няма да излизаме на вън , ама поне на терасата малко . Та сега сме на терасата , голяма е нашата 5метра дълга/3-4 широка
, райска градина
. Пуснала съм я с проходилката , аз седнах на едно столче с лаптопа и така . Сега и е супер , джитка си на сам на там , кефи се , та ще поседим половин час поне , докато има и слънце още , пък ще си влезем !!
Макар че има и дресировка, и дресировка. Ама нека пораснат още малко дечицата, пък тогава ще си говорим за възпитание, има си време за всичко. Още повече че ранната 'дресировка' хич не е гаранция, че ситуацията ще се запази същата в бъдеще и човек няма да има ядове с големите си деца.
Наистина няма как да създадеш изкуствено някаква среда на детето, нито пък е ясно дали и доколко има смисъл. Може да пускаш някакъв шум за фон (радио напр.), след време да потърсиш някакви групи за игра, където да се виждате и с други хора, но до там. Моето лично мнение е, че в голяма степен детето си идва и с характера и макар средата да го дооформя, не е тя решаващият фактор. Т.е. ако по принцип си е общително, когато започне да се среща с хора, тази негова черта ще се прояви. И обратното - колкото и сега да е между хора, ако е по-затворено, това само ще го натоварва излишно, без да го направи по-общително, отколкото си е по природа. Не знам дали се разбра какво искам да кажа, ама нямам нерви сега да препрочитам и преписвам 
Но ще мине, де, и това ще мине, както се казва в поговорката
Гъми беърс са любими и на Христо 

Но ще мине, де, и това ще мине, както се казва в поговорката
Гъми беърс са любими и на Христо 
. 

Аз крещя''Неее!''и го дръпнах.Направо сърцето ми се качи в гърлото!Отдавна ММ мисли да обезопасява конактите и няма време.

Ние се позагубихме малко ,но бяхме на почивка и от 4.09 ни няма никакви!Ама много сте изписали не мога да ви хвана ни край ни начало
Момата обиколи почти цяла България ...добре и понесе да чукам на дърво.Хич не ми остава време за нета с това пране след почивката и къщата е занемарена,в петък сме на РД, отгоре на всичкото и малката е толкова активна все едно има малък АЕЦ вътре.Не мога да я оставя почти никъде изправя се и по някое време пада като круша,успява да се изправи и в кошарата за игра като се подпира на мрежата
и само леко да се удари почва един рев ...голяма актриса е