.

. От там едно тичане към кухнята - за малко да замине супата, заради пустия му Криско
. От там едно тичане към кухнята - за малко да замине супата, заради пустия му Криско

И не знам сега-да му се караме ли,да му се обясняваме ли,но до колкото видях от обяснения нямаше смисъл снощи...
Може би трябва да пиша и в някоя тема за възпитанието,обаче съм не ми остава време!!!Пък дано да е бил единичен случаят...
Абсолютно съгласна съм и го виждам и на практика в момента!
))

,ми мъжете ви знаят ли!!!хахаха 

!!
! Как може да ти казва педиатарката да слагаш ксиометазолин ?? Ти си знаеш де , аз само си казвам мнението , да не ме разбереш погрешно !
!
!
. С ММ ходим като призраци вкъщи. На всичкото отгоре, аз пък от вчера съм с ужасни болки в гърдата. Реших, че ще пробвам лека-полека да заместя още едно хранене и след обяд да му давам каша и ето какъв е резултата. За втори път му давам каша и явно си докарах запушен и възпален канал. От снощи съм на компреси и уж на моменти съм по-добре, ама сега пак започва да си ме боли. А и май ще се разболявам - боли ме глава, тече ми носа .... въобще красота
!
. Успех и дано бързо да се оправя малката. Оф, то това време всички ни ще разболее. Един ден студ, на другия за къс ръкав. Направо незнам! Пазете се, че е много кофти 

!! Дано не е нещо сериозно и бързо да ти мине
!
. Аз също мисля че ксиометазолина , не е кой знае колко ефикасен , защото аз често капя от тях ( поради често запушване на носа ), и не съм видяла кой знае какъв ефект . ММ също като е болен слага , ми то носа му тече повече и почва да киха от колкото да се оправи
Препоръчани теми