Отговори
# 60
  • планетата Земя
При вас как е, спазвате ли го това с 3-те дни, има ли спонтанен страстен секс, или става както казваха в един филм "по разписание"?

Всичко зависи до коя фаза на бебеправенето ще стигнете.Дано да стане още в началото със спонтанен и страстен секс.После,като те затресе нервата,че не става,ще се радваш,че секса по разписание се е случил и е изпълнен.При нас секса в два поредни дни е абсурд.Но като правим бебе се налага и секса да е по-чест,в желаните дни.От там губим спонтанността,но страстта не винаги  Wink

# 61
И при нас има страст, но след втория ден гледам да го карам по 'лежерно'(аз де, мъжа ми няма нищо против 24/7 да практикуваме креватна гимнастика) и често не спазваме правилото три поредни дни, но този месец ще го спазим  Mr. Green Даже гинеколога ми каза, че задължително трябва 4 дни  luvbed Предполагам защото не се знае О в кой от следващите дни ще е, само предположи че може би ще е в петък.
Но смятам, че уцелиш ли правилния ден и от веднъж месечно може да забременееш.

# 62
Erienne, не се захващай с противозачатъчни. На мен определено не ми възстановиха нищичко. Под разширени брънки да няма предвид хемороиди?
мари, добре дошла, не се разочаровай от един път. Нормално е, ще се получи скоро.
Буцигном, ЦС започва да се увеличава постепенно през цялата първа фаза на цикъла. След цикъл ще усещаш влагалището си сухо (в невъзбудено състояние), след което започва да се появява кремообразна течност, която може да се сбърка с бяло течение при мен, но след това става все по водниста, това е най-многото, до което стига при мен. За най-фертилна се води "разтегливата като белтък" ЦС, малко като това, което мъжете ни произвеждат, да ти кажа, Подпомага придвижването на плувците. Повишава се заедно с естрогена, затова се наблюдава само в първата част на цикъла, след овулация спира да се произвежда естроген и ЦС пресъхва до следващия цикъл. Втората част можеш пак да имаш леко белезнкаво течение, но то е кремообразно и бяло, пак е някакъв вид ЦС, но мисля, че се отделяше вече за предпазване от инфекции и защитаване на евнтуалната бременност от инфекции.

Добро ранно утро и честит празник на всички Simple Smile

Ейййй Естлар без теб за къде сме не знам...мноооого ти благодаря за разяснението  smile3501 newsm20....аз тоя месец ЦС я забелязах, че е бая...чак ми се струваше нереално много ама дано да е помогнала в такъв случай...
а относно трите дни секс...ММ няма нищо против...в повечето случаи аз не издържам, щото съм много уморена от работа и дойде ли време да се намърдам в леглото съм като труп...но налягам си парцалите де...няма начин...все пак за общото благо Wink

# 63
Започва да тече последна седмица до моя исторически цикъл, който само до момента е 45 дни. Умряха ми динозаврите, докато го дочакам.  hahaha 
Честит празник на всички именнички, ако имаме такива в темичката.   bouquet
Колкото до това със спонтанността, ние нямаме особен проблем. Мъжът ми е винаги готов, аз проявявам желание през ден, останалите съм "уморена" и така. Това, че е по график не го прави по-малко приятен, то като някой да те накара да хапнеш шоколад, не си знаел, че искаш, ама като ти предложат трудно се спираш. Знае преипетиите по цикъла ми, но не и за "наближаваща" овулация, за да не се стресне и "полети надолу". Ех, каква съм образна тази сутрин...
Проблемът, обаче, е да сте скарани, да знаеш, че ще ти мине утре и ще си биеш главата, че сте пропилели месец заради това (той обаче няма да знае и ще е щастлив), седиш и се чудиш предсрочно ли да се помирявате още тази вечер, нищо, че не можеш да го гледаш, или сърденето е по-важно (а може да е по-важно, наистина, зависи от повода)

# 64
Започва да тече последна седмица до моя исторически цикъл, който само до момента е 45 дни. Умряха ми динозаврите, докато го дочакам.  hahaha 
Честит празник на всички именнички, ако имаме такива в темичката.   bouquet

Joy Joy....това представяш ли си ако не си мереше БТ, до сега да беше изперкулясала и да беше изкупила от аптеките всички тестове за бременност!!!

А иначе имаме именичка - АЗ Simple Smile  wavey

# 65
  • планетата Земя
Добро утро.Аз съм болна.Цяла нощ до ВЦ то и с температура.Голяма съм късметлийка  ooooh!

# 66
Добро утро!

Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Буцигном,   bouquet

Милена, бързо да се оправяш. Ако е летен вирус, минава за един ден с диета.

Аз чакам О. в сряда. Но ще поработим неделя, понеделник, вторник, сряда и четвъртък  Joy
При нас секса по график е мъка. Въпреки, че ММ знае абсолютно всичко и следим заедно. Само пита кога започваме и не се дърпа, но го виждам, че 5 дни подред му идва тежко. В деня преди О и по време на О, казва по 2 пъти трябва да не изпуснем яйцето  Joy После се хвали сам на себе си 7 пъти за 5 дни. И в интерес на истината, два пъти сме използвали тази схема и двата пъти се получи, за съжаление неуспешно.

# 67

Честит Имен Ден на всички именнички   bouquet И честит празник на варненки  bouquet
V V, дано и сега ви се получи и този път всичко да мине като по учебник  Flowers Four Leaf Clover
Милена, бързо да оздравяваш!

# 68
Добро утро, момичета!

Честит празник на всички!
Буцигном, Честит Имен Ден, мила! Пожелавам ти съвсем скоро да ти се сбъдне най-съкровената мечта!   bouquet
Милена, скорошно оздравяване!  Hug

Хубав ден, ви желая!

# 69
Честит имен ден на всички празнуващи!Да сте живи и здрави,и скоро да сбъднете най - съкровените си мечти Simple Smile

# 70
Честит Имен Ден ,Буцигном и всички отстанали Hug

Знаете ле някакви билкови препарати за регулиране на цикъла?Въпреки моите перипетии по измерване на БТ този месец аз си въведох данните и във fartilityfriend и ми изчисли О точно както аз го бях направила според Ову тестовете и БТ.Получава се на 18-ти ден, но при 26-28 дневен цикъл, това означава къса ЛФ/много много се извинявам че продължавам да ви пълня главите с това/.Та бих искала да пробвам с някакви билки и да измеря още поне 1 цикъл преди да отида на лекар

# 71
Честит празник! Да си пожелаем Богородица да е с нас и да ни помага в сбъдването на мечтата   ylinfant
Честит имен ден на Буцигном  и всички други под прикритие  smile3503
 newsm51
Миленче да оздравяваш бързо  doctor
Estlar  голям си образ. Тази сутрин си особено забавна  Joy Joy Joy
Липсва ми кафенцето с мечтана гледка от Нианка
Тeɣa действайте  luvbed fertilization  Ще стискаме палци  fingerscrossed
dbojidarova78  изчакай да ти свърши този цикъл и измери както трябва още един, за да си правиш изводи.

# 72
dbojidarova, не знам за билковите препарати, но действат ли, значи по някакъв начин стимулират производството на хормони или ги потискат, т.е само по лекарско предписание. Аз така си бях взела едни билки, за аменорея, майка ми като ги видя ми крещя няколко месеца, че още даже ми напомня за тях. Така и не ми позволи да ги пия, обясни ми надлежно защо НЕ ТРЯБВА да си ги самоназначавам. Можеш да пробваш с витамини и добавки, нещо тип фертил ейд или просто витамини. Те поне не знам освен някое друго килце нещо да объркват.

# 73
  • София
Здравейте
dbojidarova78 , можеш да си вземеш вечерна иглика.Тя много помага.При бебеправене се пие до овулация.При сериозно пиене се натрупва в организма и има много добри резултати.

На мен много ми се спи, а съм на работа. Тия седмици ще работя доста, защото и шефката, и колежката ми са в отпуска.

Ние няма как да правим 5 дни подред. Той два поредни дни трудно успява да "даде" материал.Както преди говорихме...трудно му е с изпичането на кекса Laughing  Два дни подред му е голяма мъка и се налага да си помага. Ако сам си пече кекса не му е проблем, но с мен нещо не успява лесно и често. Та през ден горе долу, ако се налага го поизмъчвам.
Но пък повече от 3 дни не издържа да стиска и хаби ценен материал.Не знам за спермограмата как ще се справи.

# 74
  • планетата Земя
После се хвали сам на себе си 7 пъти за 5 дни.

Ако моят мъж го подложа на това,ще припадне някъде между банята и спалнята  Joy

Изморен е.Често се прибира в 22 часа.Проблемите в работата му също се отразяват.Сигурно и годините.

Общи условия

Активация на акаунт