Отговори
# 45
Благодаря за темата, записвам се да я следя.  bouquet
Може би си имаме някаква инфекция и ще трябва да я лекуваме, само ще трябва време да излязат резултатите.
Успех на всички. Peace

# 46
  • София
Момичета, върнах се.
Нямам овулация, а не съм имала предишните дни.Имам фоликул, който е 14мм някъде (нали в милиметри  Laughing ?) И другата седмица в четвъртък съм пак там да видим какво става с него.
Явно този месец цикълът ми ще е дълъг, щом овулацията се очертава на близо 30-и ден  Rolling Eyes
Иначе всичко друго ми е наред, каза, че и шийката ми е много добре(а аз имам стара горена раничка), течението ми е нормално, нямам кисти, нямам никакви проблеми.

Каза, че чревните брънки са ми много разширени  newsm78 Пита ме дали имам проблеми със стомаха, с изхождането. През цялото време възклицаваше колко ми били разширени чревните брънки.Ама не ми обясни какво трябва да значи това.Аз час преди това бях яла и си усещам малко  Blush как да кажа...лек позив за нещо. Та може и от това да е. Нямам кой знае какви проблеми, освен, че като съм на работа трудно успявам да ходя до тоалетна.Та ми се случва понякога само като почивам.
някой знае ли какво може да е това"разширени чревни брънки", защото търся в интернет и не намирам.

Предложи ми, след изследванията за ендокринолога, да преценим и можело д ами предпише някакви препарати, да попия противозачатъчни няколко месеца и щяло да стане веднага щом ги спра. Ама нещо не съм убедена  Rolling Eyes Най-вече, защото предпочитам да говоря с ендокринолога за хормони и хормонални препарати.
А противозачатъчни не искам да пия и да отлагам забременяването за след половин година.
Стана дълго  hahaha Ама...трудно се изразявам кратичко.

# 47
Здравейте на всички. Благодаря за темата, ще я следя с интерес  Wink
Аз имам едно момченце на близо 2 години. Февруари месец тази година ми се наложи да направя аборт /плодът нямаше сърдечна дейност/  Sad Месец след аборта получих възпаление и в рамките на 3 месеца изпих 7 антибиотика и какви ли не противогъбични /по лекарско предписание и след микробиологии и антибиограми/. В крайна сметка имах 2 последователни чисти микробиологии и докторът каза, че можем да правим бебе, но да изчакаме поне 2-3 месеца, за да се изчистя от антибиотиците. И така, миналия месец пробвахме, но за съжаление ми дойде вчера.
Честно казано съм доста разочарована. Докторите казаваха, че след аборта едва ли не от въздуха се хващало, но май не е така. Но все пак за сега сме пробвали само един път, така че се надявам скоро да се похваля с двете чертички  Peace
Хубав ден на всички   bouquet

# 48
мари_84  добре дошла  welcome  Малко търпение и ще се получи.
Erienne  аз мисля, че е минал добре прегледа. Според мен няма какво толкова да се притесняваш за тези разширени брънки. Ако е нещо сериозно, лекаря щеше да те насочи към специалист. Щом нямаш кисти и нещо друго фрапиращо. Фоликула расте средно с два милиметра на ден и се пука на 17-22мм. При теб може да е по-малко нарастването на ден, заради по-дългия цикъл. Все пак има голяма надежда в близките дни да имаш овулация. Така че действайте  luvbed fertilization

# 49
Отбелязвам днешния О. тест за +, въпреки че имам леки съмнения, но от обед си имам и доста обилна ЦС. Нещо, което на мен ми се случва много рядко. Утре ще изляза да си купя още една кутия тестове, защото нали се правят от - до -?

# 50
Благодаря за стиснатите палци.
Прегледа мина добре. Видя доминантен фоликул и каза да се потрудим в следващите 3-4 дни. Ще изследвам и прогестерона този месец.
 За хормоналните почти нищо не каза, защото нали имаме съмнения,  че изследването е сгрешено.
Увеличи ми ФК и ми предписа аспирин протект (заради тромбофилиите) и Неоксид.

# 51
Отбелязвам днешния О. тест за +, въпреки че имам леки съмнения, но от обед си имам и доста обилна ЦС. Нещо, което на мен ми се случва много рядко. Утре ще изляза да си купя още една кутия тестове, защото нали се правят от - до -?

по принцип и аз знам че се прави от - до - ...така че от днес може да почнете да действате luba_ani  luvbed стягай мъжлето че го чакат тежки нощи Simple Smile

на мен ми е интересно ЦС се увеличава преди да настъпи О или е признак, че вече има О  newsm78

# 52

по принцип и аз знам че се прави от - до - ...така че от днес може да почнете да действате luba_ani  luvbed стягай мъжлето че го чакат тежки нощи Simple Smile

на мен ми е интересно ЦС се увеличава преди да настъпи О или е признак, че вече има О  newsm78

Оооо, вече поработихме с ММ днес.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз не знам точно за ЦС, кога и колко? Ако някой знае да сподели!

# 53
Erienne, не се захващай с противозачатъчни. На мен определено не ми възстановиха нищичко. Под разширени брънки да няма предвид хемороиди?
мари, добре дошла, не се разочаровай от един път. Нормално е, ще се получи скоро.
Буцигном, ЦС започва да се увеличава постепенно през цялата първа фаза на цикъла. След цикъл ще усещаш влагалището си сухо (в невъзбудено състояние), след което започва да се появява кремообразна течност, която може да се сбърка с бяло течение при мен, но след това става все по водниста, това е най-многото, до което стига при мен. За най-фертилна се води "разтегливата като белтък" ЦС, малко като това, което мъжете ни произвеждат, да ти кажа, Подпомага придвижването на плувците. Повишава се заедно с естрогена, затова се наблюдава само в първата част на цикъла, след овулация спира да се произвежда естроген и ЦС пресъхва до следващия цикъл. Втората част можеш пак да имаш леко белезнкаво течение, но то е кремообразно и бяло, пак е някакъв вид ЦС, но мисля, че се отделяше вече за предпазване от инфекции и защитаване на евнтуалната бременност от инфекции.

# 54
Момичета, аз пък искам да ви попитам дали е редно да пия Утрогестан, който е прогестерон , без хормонални изследвания?Прочетох доста противоречиви мнение,някой казват, че не може да ми навреди, ако го пия само след О., само може да ми помогне при забременяването, други не са съгласни с това мнение!?

Само да кажа, че не съм си го самоназначила, а ми го изписа лекар.

# 55
Ами трябва да си сигурна, че овулацията е минала, БТ и тестове минимум, или фоликуметрия най-добре, което са три прегледа при гинеколога месечно. Защо ти го предписа и как ти предложи да го приемаш и да си следиш овулацията? Това всеки цикъл ли или само този?

# 56
Ами от този цикъл, но 3 месеца по схема.Честно да ти кажа и аз не разбрах за какво  ми го изписа по принцип пише, че удулжава ЛФ ,но моята си е добре според мен. Изписа ми го след като на цитонамазката ми пишеше хормонални промени, но без изследвания, което ме подразни и така другият месец ще отида при друг лекар и ще си пусна изследвания, че много време стана вече!

# 57
Момичета, някоя от вас знае ли какво се случва с maimun77?

# 58
  • София
Estlar, не говореше за хемероиди.Виждаха се червата ми на ехографа, даже той ми ги показа. Доколкото разбрах червата ми не са тънки и нагънати, а нещо ги разширява и са като разтегнати...разпиляни  Rolling Eyes Но, както казах, бях хапнала малко и бях пила кафе.Възможно е от кафето да съм получила нещо като разстройство  newsm78 Не знам.

Аз се извинявам на момичетата, с които ще поръчваме тестчета, че се туткам толкова.Ей сега ще видя в сайта на Фибанк сметката ми или ако пазя някакво картонче и ще им дам данни, ще сметнем по колко излиза  Rolling Eyes

# 59
Здравейте Simple Smile
Имам един практически въпрос...при вас получава ли се това правило с овулацията- три дни поред секс?

На мен ми се струва много трудно, защото винаги сме правили страхотен секс, но не всеки ден, а примерно 2-3 пъти седмично...И сега 3 поредни дни от само себе си не вярвам, по-скоро ще е специално за тази цел, а ми се искаше да го избегна и поне първите месеци да си е само любов и по-спонтанно...

макар че мен в дните около О.дали психологически, дали физиологически ми идва голямо желание и мога и по 2 пъти на ден, но милото си остава както винаги...

Мисля си засега само един от тези дни около О, както дойде, но не непременно и 3те...Пък знае ли човек, може природата да си знае и да уцелим Wink

При вас как е, спазвате ли го това с 3-те дни, има ли спонтанен страстен секс, или става както казваха в един филм "по разписание"?

Общи условия

Активация на акаунт