Отговори
# 450
Luba_ani,  може би имаш Хашимото,  но TSH ти е добре . Стискам палци всичко да е ок с ЩЗ.
Днес изследвах прогестерона 55 ми е при реф.2-86. Гинеколог ме посрещна с думите " Бременна ли си?" Simple Smile Дали съм ще видим др седмица, по важното е че според нея стойността му е добра и няма причина за притеснение. Отдавна не бях излизала усмихната от лекарски кабинет.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 12:09 от Тeɣa

# 451
Luba_ani аз нямам никакви опити с такива изследвания и не мога да ти дам съвет, но се надявам всичко да е наред и нещата да се стабилизират колкото се може по-скоро Simple Smile смао недей да полудяваш... #Crazy

# 452
Мина ми прегледа при едногринолога. Каза, че стойността на МАТ в случая не е притеснителна, имайки предвид останалите стойности, които са в норма. В 15.30 часа ще отида да ми види ЩЗ на ехограф, за да отхвърли всякакви съмнения!

# 453
luba_ani  Hug ,и аз се притесних за теб и започнах да чета форумите #Crazy, но видях, че сам по себи този МАТ не  е толкова страшен! Стискам палци за ехографията!

# 454
luba_ani  Hug ,и аз се притесних за теб и започнах да чета форумите #Crazy, но видях, че сам по себи този МАТ не  е толкова страшен! Стискам палци за ехографията!

Ще видим и резултата от ехографа, макар че на първичния преглед, лекаря каза че всичко му изглежда добре относно ЩЖ.
Прогестерона не е достатъчно висок и едва ли и този месец сме успели с ММ. Но какво да се прави?

# 455
Здравейте на всички. За интервюто за работа на toito, сигурна съм че си ги разбила.
Буцигном стискам силноооооооооооооооооо палци.
Ниана,  Hug, прашам ти положителни мисли!
luba_ani  радвам се много, че всичко е наред
rossti08  абе тази температура е може да е било някакво временно объркване в термометъра.
Естлар, къде се изгуби? (Добавям, че сега видях чак какво си писала за стената - не си блъскай главата. Пиши като знаеш какво стана с теста!)
Тея, супер резултат на прогестерона.
Милена, то работодателите са за цял форум, не за една тема Simple Smile

И най-накрая да кажа за себе си. Вие забравихте ли, че съм 7 часа назад и се включвам със закъснение Simple Smile. Много мило ми стана, че се вълнувате. И аз много се вълнувам. Спах пак неспокойно и се будих, но устисках с пишкането до 6 часа. Теста - този път друга марка, с червена боя - изкара положителна бледа черта пак. Бледа е, ама си е определено там. Мъжът ми милия и той се дзвери и вика "абеее има нещо." И сега - чакаме. Хем много се вълнувам, хем някакси не знам какво да правя. Час за лекар имам след седмица точно, ама освен да пусне кръвен тест друго не знам какво може и той да направи Simple Smile. Тук не се сещам да има лаборатория където просто ей така да ида да си тествам каквото и да било, или аз поне не знам. Опитвам се да се съсредоточа върху изпитите, ама нъцки. Но няма как, днес плътно трябва да пиша.
Имам УЖАСЕН вкус в устата. От 4 дена не ме е оставило усещането, че смуча метално левче под езика.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 14:26 от elenna

# 456
Миля ми еленке...два положителни теста, макар и с бледа втора черта, не ми говорят нищо друго освен тихичко да ти честитя и ще стискаме палци всичко да се нареди, а кръвен тест можеш разбира се да си пуснеш, за да е по-сигурно Wink стискам палци наистина да се израдваш както си му е реда  Hug
мене нещо май взе да ме напуска ентусиазма, че може и тоя месец да е станало чудото,корема взе да си ме наболява точно както преди да цъфне лелището  #Cussing out дано да съм в грешка ама тая така не може да е...ще взема да прасна един тест до после...изкуфях...

# 457
Elena, много тихичко честито! Щом си я има втората черта колкото и бледа да е означава само едно, бременна си!!! Стискам палци всичко да е наред!  Hug

Буцигном, хайде чакаме да кажеш какво има на теста! И на теб стискам палци!

Тея, Прогестерона ти е отличен! Peace

# 458
Буцигном, мерси!  Hug Ентусиазмът не бива да те напуска! Нали знаеш, че симптомите на ПМС и на ранна бременност са почти идентични. Но ако си съвсем близо до датата или пък след нея, направи си тест може би?

# 459
  • Монтана
Хайде Буцигно, стискам ти палци  Praynig Praynig Praynig

# 460
  • Монтана
Еленна ти на кой ден от О направи тестовете си?

# 461
Сега се чух с моята АГ, за да и съобщя резултата на Прогестерона. Каза, че е хубав и че не е нисък. Иска да се видим септември, а ако до декември не забременея ще ми направи проходимост на тръбите!

# 462
floretka Аз почнах много от рано, след като се появи този метален вкус. На осми-девети ден още. Бледата черта вчера беша на 11, днес е 12. Това по изчисленията на Фертилитифренд, където ми е графиката: http://www.fertilityfriend.com/home/helenne32

# 463
  • Монтана
Какъв тест си направи? В смисал някакъв по чувствителен ли?

# 464
Аз имах 2 различни вида и правех от тях. Американски марки са, водят се чувствителни - в смисъл до 4 дена преди закъснение показват. Но едва вчера следобед и днес сутрин започнаха да показват бледа втора черта - вчера единия, а днес и другия.

Общи условия

Активация на акаунт