Отговори
# 585
Фло, заинатила си се и ти като мен Wink Добре си знаеш Wink
Luba_ani може пък да се окаже приятна изненада и при теб...не се знае, знае ли се Simple Smile
Току що поговорих с ММ да уточним, какво аджеба правим в крайна сметка и решихме и тоя месец да се пробваме хей така самички с купищата добавки, които пие той и после, ако няма резултат другия месец да тръгваме по клиники, че не издържам вече, а и още не е минала и година след операцията му от Варикоцеле и това ми дава някакви надеждички поне  Praynig
желая приятна вечер  Hug

# 586
Буцигном, вие от колко време пробвате?

# 587
Момичета, днешното леко зацапване ме провокира да си купя тест в късния следобед, който възнамерявах да направя сутринта, но не устисках и го направих преди малко! НАЙ-ПОСЛЕ ВИДЯХ ТОЛКОВА ДЪЛГО ЧАКАНИТЕ ДВЕ ЧЕРТИ! Не мога да повярвам, тестовата е почти невидима, но си е там! Опитах се да направя снимка, но с телефона не ми се получава! Но не бива много да се радвам, не знам, объркана съм......
Нямам друг тест, който да повторя с първа сутришна урина! Не съм на себе си!!!
Та на всичкото отгоре съм сама, та поне да види още някой да не би да ми се привижда!

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 23:35 от luba_ani

# 588
Момичета, днешното леко зацапване ме провокира да си купя тест в късния следобед, който възнамерявах да направя, но не устисках ни го направих! НАЙ-ПОСЛЕ ВИДЯХ ТОЛКОВА ДЪЛГО ЧАКАНИТЕ ДВЕ ЧЕРТИ! Не мога да повярвам, тестовата е почти невидима, но си е там! Опитах се да направя снимка, но с телефона не ми се получава! Но не бива много да се радвам, не знам, объркана съм......
Нямам друг тест, който да повторя с първа сутришна урина! Не съм на себе си!!!
Та на всичкото отгоре съм сама, та поне да види още някой да не би да ми се привижда!

Тихичко ЧЕСТИТО,мила! Щом, въпреки всичко я има, значи я има Wink значи, че  preggo прекрасна бременност!  Hug

# 589
  • София
luba_ani, честито! Следя ви и се вълнувах с теб и сега много се радвам! Желая ти прекрасна и спокойна бременност!   bouquet

# 590
Уауууууу! Ах, Люба, толкова много се радвам за теб. Пожелавам ти да сте много здрави, ти и бебенцето!

# 591
Благодаря, ви момичета, но като че ли не мога да се зарадвам, някак си още не мога да повярвам!
Мога ли да съхраня сутринта малко урина в хладилника, докато отида за друг тест или не може?

# 592
Благодаря, ви момичета, но като че ли не мога да се зарадвам, някак си още не мога да повярвам!
Мога ли да съхраня сутринта малко урина в хладилника, докато отида за друг тест или не може?

Незнам, дали може. Но и да не е с първа урина, пак ще ти отчете. Можеш да стискаш, ако е наблизо аптеката. Или да изчакаш втората урина, като 1 -2 часа не пишкаш и не пиеш вода.

п.п Какъв тест прави?

# 593
  • планетата Земя

Според мен можеш.За колко ще скокнеш до аптеката-20-30 мин най-много.Направи така.Сигурна съм,че ще видиш една по-плътна чертичка от днешната.
Много се радвам за теб.Честито   bouquet

# 594
V V, теста е шуър чек.

# 595
luba_ani, Ехаааа, как се радвам. Имах такова предчувствие за теб, колкото и ти да се противеше. Много добре те разбирам за беглата чертичка и как едвам-едвам се вижда и на моменти се чудиш има ли я или си си я измислила. Спокойно, там е! Лично моят опит показва, че по-наситена е даже чертичката с втората урина от деня. В последните дни на мен така ми се пишка като се събудя в 6:30 и количеството е многоооо (оох, какви детайлни само). Ако после си легнеш пак за малко или просто не консумираш вода или течности, към 8-9 резултатите са по-ярки. Не че нещо тествам през 2 часа, да не си помислите така (хаха, абе кой ли залъгвам??)
Ох, много се зарадвах.

# 596
  • София
luba_ani newsm44 Щом си видяла чертичката - радвай се  Crazy
ииии тихичко Честито  Hug

# 597
Luba,  тихичко честито!  Много се радвам за теб!

# 598
  • Монтана
Aаам и аз си направих тест.За мен е отрицателен. Осещам болки като пред цикъл, така че утре най вероятно ще цъфна. Ще кача снимка на теста все пак и ми кажете вие виждате ли много бледата чертичка или ми се привижда. И защо имам втора чертичка, след като ще ми дойде  newsm78 На снимката е кофти, щото е от телефон https://plus.google.com/u/0/

# 599
Фло, снимката не се отваря. Пробвай да сложиш линк, който да завършва на .jpg и провери дали настройките позволяват ние да я видим. Ама щом имаш чертичка, може да имаш просто ПМС симптоми, но да е ранна бременност?

Общи условия

Активация на акаунт