Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва ДНК тестът за хламидия?
Какви са резултатите от изследванията на IgA, IgM и IgG за хламидия?
Какво е Linex и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва ДНК тестът за хламидия?
-
Какви са резултатите от изследванията на IgA, IgM и IgG за хламидия?
-
Какво е Linex и как се приема?
-
Какво означават положителните резултати за IgG и IgA при изследване за хламидия?
-
Какво означава граничният резултат на IgM за хламидия?
Е аз съм пак положителна така че...все тая. Странното е, че на приятеля ми резултатите от преди месец чак сега излязаха и той е отрицателен и за хламидията и за трихомоните. Изследва се по време на лечението още за да имал лекарят с какво да сравнява резултата по-късно. Става въпрос за чужбина. И сега след като е отрицателен имало вероятност въобще да не е бил положителен никога. От тук идва въпросът ми как така аджеба?
Някой има ли обяснение? Аз след това лечение ще се изследвам и аз в чужбина и не знам там как ще ме изследват. Приятелят ми е дал кръв и урина. А до колкото знам на кръвен излиза и стара зараза, така че щом е отрицателен май излиза, че никога не е бил заразяван. Много странно...
Денис, аз продължавам тестването на хормоните по схемата, но се сетих и нещо друго. Преди 9-10 год с ММ се бяхме сдобили със хламидии и се лекувахме, след това контролите ни бяха отрицателни (до колкото си спомням всичко беше ок), но оттогава минаха много годинки, а и бяхме на по 18год ( Сравнително отговорни). Та днес си пуснах изследвания да видя дали гадинката пак не се е появила (нова, стара каквато ще да е ) знам, че може да е причина за СА. Моля за коментар на резултатите ми (с изненадващо пристеснение):
А ето и резултатите