Имате ли специални сервизи, които вадите само като за гости?
Специални покривки и прибори?
Правите ли украса на масата?
Какво готвите - ровите из нета и книгите за нещо супер-дупер оригинално или залагате на изпитаните рецепти?
Кои ястия според вас не са подходящи за гости? Защо?
Всичко ли приготвяте сами или някои неща купувате готови (руска салата, сладкиши за десерта и пр.)?
Как сервирате напитките? Преливате ли ги в специални съдове или направо от бутилките, в които са купени?
Имам покривки, които ползвам само за гости.Също и прибори.
Украса-понякога да, понякога не.Но цветя или свещи винаги има.
Залагам на изпитано ястие при неочаквани гости.При специална покана и храната е специална/ оригинална.
За гости не са подходящи ястия с много сос.Трудно се ядат възпитано....
От няколко години всичко приготвям сама.Смятам, че готовата храна изобщо не е "достойна" за ядене, затова и за мен е неуважение да я предлагам на гостите си.
Не сервирам бутилки на масата.Освен бира.
