Покривате ли си главата,когато влизате в църква?

• 23 837
  • 454
  •   1
Отговори
# 375
Той е мъж естет. И то два пъти.

Смея да твърдя! Но рядко се виждат човешки лица тук...

# 376

Като идете  църква неподходящо облечени вие се излагате,  не някой друг. Всяко официално място - а църквата  е такова, си има дрескод. Непознаването му е вид невежество, а с невежество не знам някой да има основание да се гордее.

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 13:33 от Iris04

# 377
  • Варна

Може би защото се опитваш да ги скриеш под забрадките.  Thinking

# 378
Не, не, идеята с бурките беше много добра.
Сега път тесните панталони са трън в петата на вярващите.

Виж какво, боги!

Жените, които са си принципно и дори изкусително красиви в живота, биха се съгласили без много труд да си сложат и забрадки и дълги поли и т. н.. И на мен, като на мъж естет, изобщо няма да ми липсва тяхното разголване. Напротив, то би принизило до голяма степен красотата им. Явно силният протест идва от другите такива. И на мен, като мъж естет, също няма да ми липсва тяхното разголване. Ти какво мислиш от твоята висота?

ПП. А ако пожелаеш, после можем да фиксираме  нещата и от гледна точка на православието.
Сладурче, личните имена се пишат с голяма буква. Или вас това в църквата не ви учат?
Изобщо не ме интересува кой какво мисли за изкусителната красота. Съобразявам се единствено със собствената си естетика, не ме вълнува ти от какво се възбуждаш. И дали изобщо го правиш.

Вярвам ти, погледът наистина ти е изразителен.

# 379
  • Варна

Като идете  църква неподходящо облечени вие се излагате,  не някой друг. Всяко официално място - а църквата  е такова, си има дрескод. Непознаването му е вид невежество, а с невежество не знам някой да има основание да се гордее.
Аз за музей не си слагам балната рокля. А ти?

# 380
....
Ха, като гледам гласуването, според теб излиза, че почти 90% от жените са принципно грозни  Laughing

Сигурно не пие достатъчно, затова е така ... Laughing Wink

# 381
  • най-шареното място
Да, Серафима, колко хубаво! Капела и кърпа мен ме усторива.
Не съм дозряла за тях в църква. Никой не съм виждала така и нямам опит. Но не виждам нищо ограничаващо.
По-скоро още веднъж потвърждава наблюдението ми, че сегашните жени са забравили да са дами - винаги с шапка, че може и ръкавици Simple Smile

ПП Iris04, не бъди крайна. На църква не се ходи като на опера. Понякога нещо се случва и имаш нужда да влезеш заради себе си или за да свършиш нещо. Мислете малко, преди да дамгосвате. Ако си бил в болница по панталон и потник, никаква църква? Кой ще иска такава църква...

# 382
  • София
...
Жените, които са си принципно и дори изкусително красиви в живота, биха се съгласили без много труд да си сложат и забрадки и дълги поли и т. н...

Ха, като гледам гласуването, според теб излиза, че почти 90% от жените са принципно грозни  Laughing

milenaka ,

а от тези така наречени 90% колко, според теб са разбиращи и съзнателно отказващи? До колкото виждам и твоето мнение е мнение на екскурзиант...

Каква е връзката между:
Цитат
Жените, които са си принципно и дори изкусително красиви в живота, биха се съгласили без много труд да си сложат и забрадки и дълги поли и т. н...
и
Цитат
а от тези така наречени 90% колко, според теб са разбиращи и съзнателно отказващи

# 383
  • Варна
.
По-скоро още веднъж потвърждава наблюдението ми, че сегашните жени са забравили да са дами - винаги с шапка, че може и ръкавици Simple Smile

Ех, и кринолини вече никой не носи...  Whistling

# 384

Ето едно човешко лице, което и без особеното наличие на коса, може да се нарече красиво! Може би усмивката е много по-силна и истинска от всякакви прически?

# 385
Съобразявам се единствено със собствената си естетика, не ме вълнува ти от какво се възбуждаш. И дали изобщо го правиш.
Не всички смятат че естетиката се приравнява с предизвикването на възбуда

# 386
  • най-шареното място
.

Ех, и кринолини вече никой не носи...  Whistling

Вярвам, че ти е забавно, но въпреки това знаеш, че шапката все още е част от облеклото.
Кринолини не понасям Simple Smile, но и жена без зимна шапка смятам за жена изхвърчала и забравила я.

# 387
  • Варна

Ето едно човешко лице, което и без особеното наличие на коса, може да се нарече красиво! Може би усмивката е много по-силна и истинска от всякакви прически?

Къде?

# 388
...

milenaka ,

а от тези така наречени 90% колко, според теб са разбиращи и съзнателно отказващи? До колкото виждам и твоето мнение е мнение на екскурзиант...

Каква е връзката между:
Цитат
и
Цитат
а от тези така наречени 90% колко, според теб са разбиращи и съзнателно отказващи

Връзката е информацията или по-скоро липсата на такава. Благодаря за въпроса. Тук пак стигаме до липсата на предмет "вероучение" по училищата още от 1944г. насам.

# 389
Ако си бил в болница по панталон и потник, никаква църква? Кой ще иска такава църква...

Някакъв по-краен пример не можа ли да измислиш? Grinning Ако си бил в болница никой няма да те спре и по пижама. Има параклиси, в които всички са по пижами.

В повечето църкви не се формализират особено по отношение на облеклото, но в някои има изисквания и съответните табели - задраскани къси полички и разголени деколтета. Предполагам, че всеки би могъл  да озапти спешната си нужда от поклонение ако е в такива одежди.

Съобразявам се единствено със собствената си естетика, не ме вълнува ти от какво се възбуждаш. И дали изобщо го правиш.
Не всички смятат че естетиката се приравнява с предизвикването на възбуда

Ахахаха, казаха ли ти го Joy

Общи условия

Активация на акаунт