СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Ех, колко много бебчета вече имаме в темата  bouquet
Да са живи и здрави всичките бебчета и да носят на мама и тати много усмивки!!!!!!!!!

# 466
Else, разбира се, че желаем да бъдем част от инициативата. Сигурна съм, че и аз, и другите мами ще бъдем по-спокойни когато знаем, че има на кого да зададем въпросите си. Даже се чудихме ние ли трябва да проявим инициативност и да ви потърсим.
ЛЛЛ Това е една страхотна инициатива и мисля,че всички ще се радваме да ни консултирате в следващите месеци
Присъединявам се към горните коментари!

# 467
Else, разбира се, че желаем да бъдем част от инициативата. Сигурна съм, че и аз, и другите мами ще бъдем по-спокойни когато знаем, че има на кого да зададем въпросите си. Даже се чудихме ние ли трябва да проявим инициативност и да ви потърсим.
ЛЛЛ Това е една страхотна инициатива и мисля,че всички ще се радваме да ни консултирате в следващите месеци
Присъединявам се към горните коментари!

newsm10

# 468
ЛЛЛ, и аз благодаря. Вече си имаме доста бебчовци и съм сигурна, че помощта ви ще е много ценна!
Кучо, гледам ти лентичката - Пумпалка е на 9 дни! Еее, няма толкова сладко съобщение! Отново - да ви е жива и здрава. По въпроса за кърменето - аз нямам мнение поради липсата на опит.
Памперс, Лулу, явно всеки си има "смешни" съседи. Аз изпрах дрешките за изписването, утре ще ги изгладя. От коментарите ви си мисля, че трябва да си приготвя отсега и за мен дрехи - тотално бях забравила!

# 469
Благодаря ви за топлия прием, момичета  Hug Темичката ви вече е част от проекта и ако имате въпроси - насреща сме Simple Smile

# 470
Мен док. отказа да ме гледа за разкритие след като разбра, че нямам никакви болежки и контракции (болезнени) Sad Каза, че малката е 3.200 и аз  Shocked Питам го няма ли да раждам вече, бебето много голямо ми се вижда? А той "Не е много голямо. Не се притеснявай!" Казвам му: Аз станах много голяма Mr. Green а той, пак същото....

Ааа, моля моля - по ред на номерата.  Mr. Green
 hahaha Е, щом не си много голяма - значи няма какво да се притесняваш.

ММ е безнадежден случай що се отнася до обличане на малката . Може да я облече с розова рокля , оранжеви чорапи , червени обувки и за разкош зелена диадема  Mr. Green
hahaha Mr. Green

Среща на варненки във вторник(27.08.2013) от 10 часа в Годзила, Гранд МОЛ

# 471
Pampers и аз искам в Годзила. Едно време като студенти само там ходихме.

# 472
 ЛЛЛ, добре дошли! Ще ни бъдете много полезни!

# 473
Else, благодарим много за включването! Разчитаме на вас  Hug

Аз да питам един тъп въпрос - малките бебета с какво са обути, когато стане студено?  newsm78 Баткото ми вече имаше обувчици, докато стане студено, но той беше на 5-6 месеца, и освен това постоянно държеше да си е стъпил на краката (разбира се, на тази възраст не е разчитал на собствените си кости и баланс). Замислих се, че на двумесечно бебе обувки да му сложа ще ми е малко странно, от друга страна, по терлици в снега? newsm78

# 474
 Лулу, купила съм от тези http://www.mothercare.com/Mothercare-Pink-Baggies--3-Pack/LZ3762,default,pd.html . Смятам да поръчам по-натам и едни такива http://www.mothercare.com/Mothercare-Cat-Baby-Booties---2-Pack/L … 6,default,pd.html . И на мен ми е странно малко бебе с обувки.

# 475
Лулу, баткото ми е роден края на октомври и беше малък зимата, слагах го в космонавт, нищо не съм му обувала. И си беше в количката под покривалото, така че няма нужда от обувки.

# 476
Веселото, много сладурски буйки! Аз нямам такива неща и засега няма да търся. Но ще знам къде да гледам, ако реша.   bouquet

# 477
Готова съм с някои дрешки на бебо Simple Smile
Изпрах 2 перални,едната от които вече е изгладена и прибрана - добре,че свекито е тук да помага  Mr. Green
Утре ще пусна чаршафчетата,а пък разните одиялца и пелени може други ден Simple Smile
Другата седмица ще си накупя и за мен за болницата каквото ми трябва,матраче ще вземем и сме готови май  Thinking
Утре ще ни докарат кошарката,не е нова.Кумата искаше да ни подари нова,ама си мисля,че като имам от тези старите,няма смисъл,и инвестирахме средствата в други покупки  Mr. Green
Бебчо да изчака още около 2 седмици да се приготвим  Mr. Green
Лека от мен,аз си лежа,че снощи кръста ме скъса от болка,а бебо явно се намества и пак ми смачка мехура  ooooh!

Hug

# 478
Здравейте, момичета Hug Аз днес голяма разходка му направих - сутринта излязох към 10.30 и се прибрахме към 17.30. За някои мами може да е нормална или малка разходката, но за мен си е цял рекорд, но гледам да се възпилзвам на макс. Пловдивчанки да знаете, че много ме "подразнихте" със снимките пред сладкарница Неделя hahaha та ходих и тортичка да хапна, че да не заслабна случайно hahaha

Pampers, събуди ми любопитството с тези подаръци Laughing Mr. Green

На теб на ушенце мога да кажа какво съм измислила, че си при друг лекар/акушерка.  Mr. Green
...

Искам и аз Blush

# 479
Lulu на мен космонавта ми нямаше отдолу нищо и купих отделно едни ботушки с мека подметка, т.е. може да се каже нещо като шушлекови чорапи Simple Smile Има такива като настане зимата, аз доста търсих и си спомням че се ръснах доста пари за тези, а те после пуснаха почти по всички детски магазини. В по хладни дни имаше вълнени чорапи и отгоре чувалче.

Обувки с твърда подметка в никакъв случай докато не тръгне да прохожда  Peace

Днес си поръчахме количка - в крайна сметка се спрях на Cangaroo Stephie. Единственото, което ме притеснява е, че ми се стори много тясна. Дано да става като стане по-големичко. Макар че с дребната с голям зор ползвахме количка до годинка и два месеца, беше твърдо решила, че количката е за да си вози плюшките в нея, а тя вече е голяма да ходи... цели 20 метра преди да поиска да я нося  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт