СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 986
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро  Hug
Ради, Честито бебече !!!! Нека е живо и здравичко и много да ви радва ! леко възстановяване на теб !

Моето бебче определено започна да се смъква , вече дишам малко по-леко и тази сутрин като легнах по гръб не усещах този непоносим задух .

Таня, искрено ти съчувствам за ситуацията в която си , много неприятно  Sad  Момичетата във ФБ са ти дали добри съвети и се надявам нещата да се развият във възможно най-добрата посока  Hug
Нинка, успех на тоновете  Peace

Темата наистина има нужда от подновяване , особено сега има доста бебчета за вписване  Peace
Хубав ден на всички !!!

# 631
Ради, честито детенце! Да сте живи и здрави и много щастливи!
Нашата кипра снощи толкова ме ръчкаше, имах и киселини, че се бях заканила днес да ходя да се моля да раждам!  Joy Но сдъвках едно-две парчета лимон и постепенно ме отпусна. Спах си полу-седнала и то без да ставам през нощта! Сега още ми се спи, но имам час за кола маска и трябва да тръгвам. Хубав ден ви желая!

# 632
radito22, честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава и да расте много усмихната!
Като се сетя кога потегли към болницата, май те е поизмъчила,но пък ето - имаме си още една мама, родила естествено Wink Когато се възстановиш и имаш време, разкажи повечко за самото раждане!

Много е хубаво като имаме такива прекрасни новини за добро утро  Hug

# 633
Честито момиченце на Ради! Да расте здрава и послушна и много да радва мама и тати! Бързо възстановяване и скорошно прибиране!   bouquet Hug

МОмичета новите бебоци ще бъдат вкарани с новата тема, тъй като коментар на друг човек не става да се редактира и в тоя ред на мисли, някоя мама да е осенена от идея за заглавие на следващатата тема?  Mr. Green   Hug

# 634
Момичета, задават се  още много бебчета, а вече си имаме ЛЛЛ-консултант, към когото въпросите трябваше да са в червено, за да ги отличават. Та в тази връзка предлагам да честитим на новите майчета в цвят, различен от червения.   bouquet

# 635
Здравейте мацки,
Реших да надникна в темичката за малко - инъче все още сме 2 в 1  Blush
Честито на всички нови мами от изминалата седмица! Бързо възстановяване и само положителни емоции с новите бебчета.
Много ще се радвам да прочета вашите разкази за самото раждане - със сигурност биха вдъхнали кураж на такива като мен, които мноооого ги е страх и сън не ги лови на финала
Хубава седмица и стиснати палци за всички

# 636
  • Gone with the wind
Честити Магдалена на Diana R, Цвета на Радито и Калин на ColdEyes!
Да са Ви здрави и щастливи, диви и игриви  Heart Eyes

Танче, като гледам ти остава малко време - стискам палци да удържите до датата на секциото
Шамс,  Mr. Green От толкова стискане на кълки си я наплашила таз шийка  Crazy

Вчера претърчах до магазина за 5 минути и да ви кажа - рахат - шофЪрското място се оказа мноооооооооого широчко  Mr. Green, пък как се въртях за да се огледам - не е за вярване чак, че допреди 10на дни бях толкова трудно подвижна  Laughing

Да попитам за кърменето пак (нали все й се вталявам да не е недояла) - 5-6 наакани памперса на ден добре ли са (снощи за 2 часа напълни 3)  Rolling Eyes След всяко хранене ли трябва да има пълен (наакан) памперс? Иначе ми е пикличка - само вчера ме напика 3 пъти докато я преобувах.
Тази нощ се буди само 1 път за манджа - не е ли малко?

# 637
ДА наистина червеният цвят може да го "запазим " за въпроси лък ЛЛЛ.
Темата за това трябва да се пуска през профила на Септемврийки , за да може после всеки от нас да я редактира . Аз лично обаче не знам паролата . Ако някой се сеща нека да пусне новата тема и на лични и ние да получим парола , за да не се получава като сега .
Главата ми е празна и нищо не мога да предожа като заглавие  Rolling Eyes

# 638
Добрутро, мами!

Ради, честита радост! Да сте живи и здрави! Бързо възстановяване на теб  Peace

Шамсче, е посмях се с теб  hahaha Сега накрая аз ще взема да се сдобия с бебе преди теб, ако реши твоето дреби да си седи до термин  Laughing

Наистина, коя мама ще се захване да обновява информацията и да направи новата тема, която може и да ни е последна  newsm78 Леле-мале!!

Аз днес по възможност ще продължа с подреждането, важното е, че съм отделила всичко, което е за новото бебе и сега остава да се проберат нещата и да се перат. Но това вече не ме притеснява - дори да не успея аз, майка ми ще го свърши за 5 дни, ако трябва да влизам по спешност. Само се притеснявам Стелуша какво ще прави без мама почти цяла седмица  Cry На мен ще ми е мъчно, а за нея не знам... Не сме се разделяли досега. Много се тревожа и да не започне раждане преди датата за секциото, никак не ми се ще да е по спешност.  Confused Пък и като съм септемврийка, искам септември да си родя  Grinning
Абе с две думи - днес ме е хванало шубето  Mr. Green

Аз за тапата не мога да кажа нищо - нямам личен опит да я видя, но съм чувала, че варира като цвят и консистенция. Може да бъде прозрачна с кървави нишки, кафеникава, слузеста, по-жилава, по-течна, въобще явно има разнообразие.

Целувки и един хубав ден на всички!  Hug

# 639
Добро утро от една дебела, изтръпнала, подута бъдеща мама  Mr. Green

Честито, Ради! Много хубави мигове с малкото слънчице  Heart Eyes

Наистина най-добре е да има общ профил и няколко момичета да имат паролата, за да не се блокираме и да не можем да обновяваме. Ако не ме лъже паметта ColdEyes беше направила профила на Септемврийки, но тя вече се обеби и едва ли й е до профила и форума  Mr. Green Предлагам да направим нов профил и занапред с него да действаме, дори когато се преместим в подфорум Бебета. Там също ще е от полза, ако някоя от нас зачезне, друг да се занимава с темите. Казах си приказката  Mr. Green

Тапата аз се чудя ако няма нишки, няма и да я разпозная, т.к. моето течение в момента е точно като силикон, дали прозрачно, дали бяло....Ама и да не разпозная тапата, то контракциите няма как да не забележа...няма страшно  Mr. Green

П.С. Току що се опитах да направя новия профил, но нямам свободен и-мейл и не успях. Оставям на някоя от вас, която има свободен да я направи набързо  Peace

# 640
Привет в този късен час Simple Smile Към 1 часа станах мама на прекрасно момиченце,тежащо 3.150гр. 49 см.Малката по последни данни ще се казва Цвета Simple Smile В момента лежа на магарето и чакам да минат 2 часа иначе за около час родих наложи се малко да ме цепнат ,но си ме зашиха сега и дано всичко е наред Simple Smile Успех на всички!
                                        bouquet  bouquetЧеститооо!!

# 641
 Dund1chk4 аз намерих паролата, Лече я беше пуснала във Facebook, ако нямаш нищо против захванах се да я подготвям и когато стигнем 50 стр ще я пусна ест. ако нямате против, пък който иска паролата с удоволствие ще я дам.   bouquet Hug

# 642
Dund1chk4 аз намерих паролата, Лече я беше пуснала във Facebook, ако нямаш нищо против захванах се да я подготвям и когато стигнем 50 стр ще я пусна ест. ако нямате против, пък който иска паролата с удоволствие ще я дам.   bouquet Hug

О, супер. Така е още по-добре...При подготовката на страничката, само да те помоля да махнеш ник-а ми най-отдолу (за добавяне на първа страница), за да не заблуждаваме новите попълнения  Hug

# 643
Dund1chk4 изпълнено е, ако има някакви индикации да раждам ще ти копирам темата така както съм я подготвила а пък ти ако искаш коригирай нещо Simple Smile   bouquet
Изчезвам за сега да ходя да ме мерят  Mr. Green

# 644
  • София
Честита дъщеричка на Радито! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт