Топката на децата падна в чужд двор. Не им я връщат :(

• 24 842
  • 546
  •   1
Отговори
# 180
Темата е уникална и след последното патетично отклонение на авторката, аз се отказвам да взимам сериозно отношение по въпроса  Mr. Green Заравям надълбоко вътрешната си съпротива и ми става много забавно  Joy

В интерес на истината, аз агресивно изказване и квалификации, освен тези на авторката, не видях  Mr. Green Но няма смисъл дори и да се опитваме да обясняваме. Видно е, че срещу нас стои Жена с Мисия в живота, да създаде Ново Поколение от Нови Деца, че да превърне и съседските деца в такива. Можем само смирено да замълчим и да си преглътнем авторската анатема  Mr. Green

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
.... толкова силна и разяждаща отвътре е злобата им, че ...

О, народе, народе!

Tired

# 182
Вижте, последствията за децата ще се проявят в бъдеще. Сега усмихнатите и наглед щастливи деца, ако има причини за това, след време ще проявят своите особености, а и за съжаление - болести. Сега наричаната красива и обичана майка, пак ако има причини за това, след време ще се превърне в друго. И всичко това - ако има причини за това. Моля да не се спекулира!

Но, моля ви, това не е психологическа тема. Ходенето на психолог ще си го направите по-нататък, ако имате нужда, ако се налага ... НЕ това говоря и Не това търся.

Не искам да обидя никого лично! Ако някой се е засегнал лично - значи съм му "набарала" пулса и слабото място - онова отдавно заровено чувство за справедливост, което като започва да си показва рогцата, започва да боли.

Така, темата не е психологическа. СТОП!

# 183
 rotfImao

Ходенето на психолог ще си го направите по-нататък, ако имате нужда, ако се налага ...

Ти изключваш ли се от подобни бъдещи възможности?

# 184
До какво ще доведе това за тях - просто не искам да си представям.

Започна да става много забавно. Какво ли толкова ужасно ще стане с децата след като не им върнат топката... Rolling Eyes

# 185
  • Варна
rotfImao

Ходенето на психолог ще си го направите по-нататък, ако имате нужда, ако се налага ...

Ти изключваш ли се от подобни бъдещи възможности?
Става все по-забавлително  hahaha
Авторката, пиши ОЩЕ Joy

# 186
Вижте, последствията за децата ще се проявят в бъдеще. Сега усмихнатите и наглед щастливи деца, ако има причини за това, след време ще проявят своите особености, а и за съжаление - болести. Сега наричаната красива и обичана майка, пак ако има причини за това, след време ще се превърне в друго. И всичко това - ако има причини за това. Моля да не се спекулира!

Но, моля ви, това не е психологическа тема. Ходенето на психолог ще си го направите по-нататък, ако имате нужда, ако се налага ... НЕ това говоря и Не това търся.

Не искам да обидя никого лично! Ако някой се е засегнал лично - значи съм му "набарала" пулса и слабото място - онова отдавно заровено чувство за справедливост, което като започва да си показва рогцата, започва да боли.

Така, темата не е психологическа. СТОП!
Единственото което (ако може разбира се) бих искала добавя е: алелуя  Mr. Green

# 187
Отивам да копам в двора на съседите. Имам подозрение, че чувството ми за справедливост е заровено точно под доматите им. Нищо няма да ме спре.

# 188
Темата сама по себе си не е нищо особено.Някаква си топка и раздразнителни съседи.

Но просто включванията на авторката с тези дълбокомислени мъдрувания и психологии я прави така пикантна  Laughing  

# 189
Отивам да копам в двора на съседите. Имам подозрение, че чувството ми за справедливост е заровено точно под доматите им. Нищо няма да ме спре.
И ако имат топка моля те подхвърли я насам.  Mr. Green

# 190
  • Пловдив
Ха ха ха темата става доста забавна.
 topka 15
Ти по-полека с топката, че ще вземе да иде в двора на съседите....
 Popcorn

# 191

Joy Joy Joy

Дали авторката не пише някоя дипломна работа или нещо подобно? Възможно ли е възрастен човек сериозно да сътвори таквизи дълбокомислия?  Whistling

# 192

Joy Joy Joy

Дали авторката не пише някоя дипломна работа или нещо подобно? Възможно ли е възрастен човек сериозно да сътвори таквизи дълбокомислия?  Whistling
По-скоро втора серия на филма за таралежите.  Mr. Green

# 193
Абе нещата са много по-прости! Не се задълбавайте в психологически разсъждения! Просто моделът на възпитание: "Бийте ме, мийте ме и да си лягам, че ми се спи" все още царува в много глави. Предава се и от поколение на поколение ...
Хайде, бийте се, мийте се и си лягайте, че аз съм и най-хубавата и обичана съпруга (освен майка) и имам много обич за получаване тази вечер.
  bouquet

# 194
Абе нещата са много по-прости! Не се задълбавайте в психологически разсъждения! Просто моделът на възпитание: "Бийте ме, мийте ме и да си лягам, че ми се спи" все още царува в много глави. Предава се и от поколение на поколение ...
Хайде, бийте се, мийте се и си лягайте, че аз съм и най-хубавата и обичана съпруга (освен майка) и имам много обич за получаване тази вечер.
  bouquet
smile3501 идеалната майка си  football

Общи условия

Активация на акаунт