КГБ = Клуб на Готините Баби - 138.

• 43 746
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз пък не разбирам, какво толкова се е случило, че някои постове са изпълнени с неприязън?
Хайде, преглътнете недоразумението и приключете спора, който според мен е напълно безсмислен.

# 631

Ооооо, стига вече!
Видях сега една дъъъъъъълга писаница на Ивлин, нищо не разбрах и няма да се постарая дори!
След като съм в КГБ-то не съм длъжна да чета тук и там, то си има тема за това, толкова ли не се проумява?
Не лъжа, защото не съм лъжкиня, просто не обръщам внимание на неща, които не ме интересуват!
Иве, ти това за оправдание на гузната си съвест ли го написа?
Прочетох, но в последната минута, за УТРЕШНОТО кафе, но в КГБ-то!
Нямах време, а и нямаше смисъл да реагирам, за това след срещата ви попитах защо в четвъртък, но ти ми отговори доста рязко- проблема си е мой!
Стига вече, да не изпростяваме повече!

От пост 626 от днес, разбирам за внимание към Светалчо, което пак не е в темата, а някъде в пространството, и пак ще се сътвори тайна среща!
Трябва ли да се превръщам на ловджийска хрътка, да душа тук-там за да разбирам за среща?
Защо се прави това?
Толкова ли е нежелателно тук да се отбелязва вниманието към някого, срещите, дори и критики ако има?

Питах се, толкова ли ме мразите, толкова ли съм противна, толкова ли не съм за вашата групичка, но вече го разбрах и не се питам изобщо! Laughing
Знам, че съм по-пълна, имам кожен дефект, ама пък не съм наплюта от мухите, та чак панически да ме отбягвате! newsm78
Пропуснах, че не съм с вашия ценз, но тук всички сме "баби" и друго не ни трябва!
Ако бях разбрала навреме, че се имате за толкова съвършенни и идеални, нямаше да ви допусна до себе си, защото имаше период, когато търсехте компанията ми, може би докато се.......
Стига толкова, не ми е приятно да се обяснявам

Лъжкиня не съм, технически невежа Да, но лъжкиня Не! И злобна не съм! tooth
Може да съм смешна, но пак се върнах на дългото писане на разни имена и пак не разбрах каква връзка има с трите тайни срещи!!!
Не съм обикаляла и правила интриги по други теми, а си пиша тук от началото на влизането си!
Чета други теми когато имам време, някога съм си писала мнението по някой въпрос, но никъде не съм била трайно настанена, просто си пиша тук и ми е хубаво, и не съм се чувствала загърбена, мразена и оплюта!/в случая "лъжкиня"/

Съжалявам, ако не мога да се видя със Светалчо, но......дано някога стане! Hug

Повече не ми се занимава със задкулисни писаници и уговорки и т.н.......

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 18:02 от Tani-ta

# 632
Привет девойки,Сядам за няколко минути да си почина , да надзърна тук.
Днес пръскахме и двор и навсякъде в къщи срещу домашни нелюбимци,пода не може да се мие поне два три дни, но кухненския плот,маси външни шкафове трябва да се измият или забършат с влажно че да не стане някоя беля.Сега щерката като взе децатаа от занималнята отидоха направо в мола до нас, направен е някакъв нов огромен кът за деца и току ще ми се обади да ми каже колко хубаво там се занимават и щуреят,нали вече почна училище,с уроци кръжоци и пр та няма наплив както е през ваканцията и почивните дни.
 Ивлин  Naughtyсложила си някакъв списък, в който и аз фигурирам.Аз отдавна,повече от месец НЕ съм влизала във фейса-кгб.Понякога поглеждам САМО това,което се явява на моята стена.И с това единствено може да обясни фигурирането на името ми в приложения от теб списък. newsm78.Няма никакво друго реално обяснение.Нежеланието ми да влизам там в темата са именно тези списъци отстрани, погледнала ли си, прочела ли си, няма значение,отстрани се мъдри твоето име.И  намирам това за обидно към примерно тези 10 които са постнали   кафета,цветчета  или разни преписани статуси, да сложиш лаик на една две, а на останалите да преминаваш,като в същото време името ти е написано отстрани.Надявам се че съм обяснила разбираемо. Naughty

Хаиде оставям ви и обратно се отдавам на трудова дейност Crossing Arms Tired

# 633
 newsm78 .

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 08:58 от beldos

# 634
  • София

Ивлин  Naughtyсложила си някакъв списък, в който и аз фигурирам.Аз отдавна,повече от месец НЕ съм влизала във фейса-кгб.Понякога поглеждам САМО това,което се явява на моята стена.И с това единствено може да обясни фигурирането на името ми в приложения от теб списък. newsm78.Няма никакво друго реално обяснение.Нежеланието ми да влизам там в темата са именно тези списъци отстрани, погледнала ли си, прочела ли си, няма значение,отстрани се мъдри твоето име.И  намирам това за обидно към примерно тези 10 които са постнали   кафета,цветчета  или разни преписани статуси, да сложиш лаик на една две, а на останалите да преминаваш,като в същото време името ти е написано отстрани.Надявам се че съм обяснила разбираемо. Naughty

Я, ето съм в Оня списък  #Crazy
Аз пък изобщо не влизам в там. В работата нямам ФБ, в къщи в този кокошарник влизам само за да видя дали Ани е публикувала снимки. Преглеждам и за други 2 -3 близки. На стената ми излизат разни простотии от различни групи и познати, но не ги чета. Явно поканата ви за среще ми е излязла на стената, но не съм я отразила.
За мене общуването е тук, в Мамата. Докато никой не пише в нашата тема си чета и пиша в други.
Общуването тук ме е научило на много полезни неща. Цветенца и чужди "мъдри" мисли не ме привличат. Често получавам покани за приятелство от членове на КГБ във ФБ и ги отказвам. Прочистих си приятелите и махнах тези, които изчезнаха от Мамата. Аре нема нужда, ще ми уручасат детенцето.  Mr. Green
Било каквото било, защо след като утихнаха нещата пак се задълбава там?
Който иска да си пише тук, който иска във ФБ. Интернета е необятен, има и други места за споделяне.

# 635
  • София
Напуснах КГБ във ФБ.
Моля Ивлин да редактира поста си и да премахне моето име.
Не желая да бъде свързвано чрез търсачките.

# 636
  • Кубрат/ Пишурка
 Добър вечер (вече) и от мен!
Ние се завърнахме благополучно от село. Свършихме добра работа - наляхме около 160 л вино и доста материал за ракия. Е, аз малко вървя на кестерме, ама утре ще си купя диклак. Доста зор беше, че си бяхме сами - аз и мъжо, ама пък доста грозденце излезе!
Утре пак на работа....

# 637
  • София
Янке, що не си ми по-близо. Така ти завидях за виното. Ракия не ща, пийте си я.

# 638
  • София
    Моля,който е наясно да ме премахне и мен от затворената група във ФБ! Затворена,но има 190 члена,а аз едва ли познавам повече от 30 от тях.Непрекъснато получавам покани за приятелство от напълно непознати хора. Държа ги дълго,преди да ги откажа,за да не е някое от новите момичета от нашето КГБ.Ето сега от повече от два месеца имам покана от Стефани Неделчева,някой знае ли коя е тази дама?

# 639
  • София
Яжке, няма кой да те премахне. Ти сама трябва да го направиш. Влизаш в страницата на групата и от дясно има надписи Известия, Създване на група и след тях нещо като зъбчато колело.
Чукваш на него и там последната опция е напускане на групата. Натискаш го и вече няма да ти излизат на стената. Ако пак искаш да се присъединиш - Дидиа е насреща.
Госпожата С.Н може да я видиш коя е на търсачката на Гугъл. Ще прецениш дали да или не.
Ние с кучо отиваме наповънка  Laughing

# 640
  • София
Яяяяя, и Айша можела да пише с големи букви  Joy Joy Joy
На края ще пропиша и аз...

# 641
  • София
Хули, аз много работи мога да правя. Все пак компютъра си го връткам от зората на демокрацията
Това, че не поствам клипчета и картинки нищо не означава. Просто не желая да си утежнвам паметта на лаптопчо. Мисля, че по-важно е да си напишем нещо, да го споделим.

# 642
  • София
   Хули,Хули! Това са организационни въпроси,не минавай на едър шрифт! Joy

# 643
  • София
Яжка, не ме бива  хич по началническите работи.
Не обичам да слагам картинки, защото смятам, че и с прости думи мога да изразя това, което чувствам.
Който иска да го прави, аз не искам.
И на срещи не обичам да ходя и смятам  правилно, ето какво се случва, волю или неволю...

# 644
  • София
  Готово,премахната съм от групата.Оказа се,че познавам 32 души.
  Хулииии,голяма шматка съм.Ти пишеш: Яяяяя,а аз чета " Яжке"и бързам да ти отговоря.
  Това е хубаво на темичката,че сме различни.едни обичат картинки и клипчета,други-не.Ето,аз с удоволствие изслушах концерта на Ритон от Римарчето. Обичам и клипчетата на Кари в пощата.

Общи условия

Активация на акаунт