КГБ = Клуб на Готините Баби - 138.

• 43 514
  • 728
  •   1
Отговори
# 645

Аз пък и да искам не мога да се откажа от Фейсбук, защото ама хабер си нямам как да стане.  newsm78
Обичам много да гледам снимки, на мои познати , от живота ни в Клуба, дори и непознати като правят екскурзии гледам снимките с интерес, дори някога се ядосвам, че не пишат къде са тези красиви места, особено в България!

Концерта на дует Ритон и аз го гледах, но по ТВ-то, хареса ми! Laughing

Навън е такъв "котешки хор", сигурно сега им е любовния период, ама скимтят поне 20 котки! hahaha

Диляна и Бори се прибраха от Тутракан, сестра ми също се прибра от екскурзията с колежките от детската градина, много им харесали малките Подбалкански градчета, особено Копривщица, там не съм била и съжалявам!

Лека вечер, кагебейки! thumbsup

# 646
Душички милички златни! Обичайте се!
 txtloves  mrstraetz  Kissing Heart

Аз се "гърбослагам на кревата".

smile3524

# 647
  • София
Танита, няма нужда да се отказваш от ФБ. Ако искаш да излезеш от групата - горе съм писала как на Яжка. Другия вариант е просто да не влизаш там, само на други интресни а тебе места.
Аз опекох поредните чушки от Т-маркет. Но този път бяха по-дребни. Някой питаше за рецепта за люти чушки. Аз нямам рецепта, пека ги на котлона и по 15-15 бр. ги пакетирам. После ги бутам във фризера. Зимата - размразявам и мариновам с чесън и други подправки.
То иначе - буркани, заваряване - дълга и широка.

# 648
  • София
Аз нямам такъв списък

# 649
                Четох,четох и май аз съм........най-неграмотната! Embarassed Нито разбрах какво сте коментирали,нито видях някакъв списък! newsm78 Явно някъде нещо ми убягва! Laughing
                 Танита,няма нужда да излизаш от фейсбука,ако искаш аз мога да те отпиша от групата на КГБ!Имам това право като регистрирал групата.
                 Яжке,не е необходимо да познаваш всички в групата на КГБ.Просто място ,в което ако имаш интерес четеш,пишеш или го подминаваш.Аз например съм член на няколко групи и не познавам ЛИЧНО НИТО ЕДИН от тях.В група по декупаж съм на рускини и ....... колко хубаво би било да ги познавам всичките!Ще съм пообиколила бившия СССР  Mr. GreenЧлен съм и на още няколко чуждоземски декупажни групи,ами приеха ме хората без да ме познават - просто общи интереси.Същото е и с готварските рецепти ,дето ги споделям във фейсбука.Член съм на група и за да не преписвам споделям.
                 Така,че всеки може да е член на някаква група стига да има ОБЩИ ИНТЕРЕСИ и от тук натам познанството може да е САМО виртуално.
                 Та това по въпроса за групите във фейсбука! Laughing
                 Аз до сега се занимавах със сватята /свекървата на малката дъщеря/.В събота паднала в банята и си счупила лакътя на най-гадното място и във вторник ще я оперират в Пирогов та сега е при дъщерята.Та аз  бях у тях да укротявам вихрите - Мими и Неда,че и другите двама,а,бе направо лудница! Laughing

# 650

Диди, за сега нямам намерение да излизам от групата във Фейсбук изобщо, просто споделих, че и да искам не умея, обаче Айша така хубаво е обяснила на Ягето, че веднага схванах всичко! Joy
Друго ми се върти в умната пенсионерска главица, но ще се консултирам с Бори. hahaha
За компютърна неграмотност, аз нося знамето, не си го давам първото място! bg
Ама нали Боренцето ми показва по нещичко, доволна съм и на това!
Завчера ми направи и скайп, ама още не ми е показал това-онова, не знам тънкостите, но ще се науча! tooth

Днес си подремнах след обяд, та сигурно ще се кокорча до малките часове! Laughing

ЛЕКА  НОЩ !    smile3524

# 651
                 Eeeee,Танче,ти си добре,че Бори ти показва по нещо,а аз....срам..... Embarassed Embarassed Embarassed...вече Неда и Любо ме учат!  Laughing И днес даже слушах по ТВ-то,че малките деца,дето още не могат да четат знаят и умеят,владеят компютъра перфектно.Играя една игра във фейса и днес Неда мина десетина нива за не повече от 15 минути  Laughing а аз като си спомня колко ми трябваше докато я разбера! Mr. Green
                 Лека и спокойна нощ на всички!

# 652
  • в малка спретната къщурка
 smile3535

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 05:54 от FURIQ_65

# 653
  • София
Браво на Бори, Неда и Любчо!  smile3501 smile3501 smile3501
У нас Аненце ням време и ща, не ща сама се уча.
Здравка се е хоризонтирала, завиждам.
Аз и да искам няма как - Пламен гледа няккъв бойна негри в тъмна нощ. Стрелят, викат и се блещят.
А ми се спиииииииииииии.
Утре пак на работа.

# 654
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айша, мила моя, у вас Аненце да си. Направо да й завиди човек. Страхотна майка си ти - за всичко проявяваш разбиране, за всичко й намираш оправдание на Аненце, нищо не изискваш , само даваш - поне аз съм с такова впечатление. И аз се старая да съм такава майка, но май не съм.

# 655
Добро утро, момичета мили.
При мен е вече кафеено време, не издържах,  за малко поглеждам тук и бягам в банята.
Попрочетох последните 2-3 страни, но тотално съм изостанала от форумския живот и затова ще си мълча.
Тук съм като на курорт - глезят ме, разхождам ме и се гушкаме с малката ми принцеска.
Не останаха много дни, но живея за момента.
Като се прибера ще свиркам за среща, а сега ви пожелавам хубава и спокойна нова седмица.
До скоро.

# 656

Фурийче, уреждай срещата със Светалчо и се обади, само да не е четвъртък!  Joy
Дидимити също ще дойде, ако не е на работа.
Ние също нямаме телефона й, така че разчитаме на теб! Heart Eyes

Айша, много ми хареса "у вас Аненце да си". Поздрави на Аненце от мен! Hug Heart Eyes Laughing

Дидия, и моите внуци от детската градина още са "на ти" с компа! Да ни са живи и здрави! thumbsup

ЛЕКА !

# 657
Добро утро!
Танита,ще се срещна със Светалчо,само ако тя желае,снощи и дадох телефона си на ЛС.Среща обаче няма да организирам,защото съм ангажирана, и ще си открадна време за кратка среща.А ако Варненки организират  среща и ми е удобно,може да прескоча  там.
Джили, Hug карай си курорта и се наслаждавай на принцесата.
Да си призная,че пиша с мъка тук.Чета стари теми и си мисля за качествените хора,които са били при нас,а днес не пишат и винаги причината е една и съща и май  винаги преди национална среща се вдига "пушилка" и после редиците ни опустяват-говоря за една провалена Пловдивска и една провалена,която Тутулина беше уредила.Задавам си много въпроси,давам си отговори,изводите остават за мен.Не се чувствам комфортно така,признавам си го.
Желая Ви приятна и успешна седмица!

[/b]

# 658
Добро утро, милички!
Само да благодарим на Бога за хубавото време, за здравето и за добре свършената работа!  Praynig Децата ни да са здрави! Хубава седмица!
 newsm10 newsm47
Абе я майната им на дребните недоразумения  Crazy Twisted Evil Flutter.
Фури, немой с печал - ако са си отишли хора от редиците ни - убедена съм, че е поради заетост. Прекалено дребнички са търканията ни за да зарежеш приятелство заради тях. А ти какво така си размахала уши???
 smile3535
Аз пък -   animal085 От днес пак съм пълноценна баба.
Дидиа, радвам се, че пишеш и съчувствам за сакатлъка със сватята.
Джилито е добре!!! Чакаме те за среща. Конинчиуа.  bowuu

Ама защо никой не ми честити вчерашната кулинарна награда  Tired Face
Що ли не взема да се обидя ...  Joy hahaha Joy

# 659
Здравче, Hug Hug Hug
Честитката ми за вчерашната награда се скри зад тези размахани  smile3535 преди "гърбослагането на кревата" писах bouquet,сутринта просто реших и аз да пробвам гумичката.Чакам си отговора на загадката,която ти донесе награда.

Общи условия

Активация на акаунт