КГБ = Клуб на Готините Баби - 138.

• 43 175
  • 728
  •   1
Отговори
# 660

Привет, девойки! wavey

Честит празник, девети септември е, и спорна седмица! bg

Фурийче, разбира се, че срещи стават с желание и от двете страни..........
Аз да се обадя, ако стане, стане!
Има и една провалена варненска среща, бях намерила два хотела в центъра.........

Здравче, честито, извинявай, ама аз не съм разбрала, ще се върна да прочета какво точно ти се е случило! Heart Eyes Hug Two Hearts
И да почерпиш! cheers

Аз отивам на погребение, на първа братовчедка съпруга й, на 67 години, снощи го ударил ток!!!
Живот....... бивш военен, здрав, прав.......
Бог да го прости! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Нямам думи!

Приятен ден! Hug

# 661
  • София
   Момичетааа! Пак ядове-асфалтират дупката,а канала не е възстановен.Тръбите са две,едната не е поправена.Четири пъти се обаждах,всеки път ми взимат тел.номер и чакам отговор.Но днес побеснях и изядох по тел. някакъв-оказа се техн.р-л.Обеща до края на седмицата да поправят канала.Но сега  асфалтират,после ще го копаят втори път.Чудя се,аз ли съм луда или държавата ни е сбъркана.
   Няма да пиша друго.Прощавайте,не съм на себе си от нерви!
   Хубав ден!

# 662
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Привет на всички!

Джилинка, много добре звучиш! Радвам се, че притесненията ти вече ги няма, сега се наслаждавай на момента. Като дойдеш, ще разказваш.

Мравче, ми не ни дръж повече в напрежение! Споделяй и отговора, и наградата. Изнервихме се вече...
(Пък що чакаш поздравления за наградата, кат не си писала нищо за награда, а само, че си спечелила конкурс..)
Напълно съм съгласна за майната на дребните недоразумения. Винаги има някакви дребни такива едни гадинки и ако много вземе да ги отглежда човек, те пък вземат, че станат големи.. Затуй - майната им!

Яжке мила, съчувствам ти и още как. И аз се боря тука с такива подобни недомислици и бюрократщини - живея точно срещу училище и пред нас има две стари дървета, на които има два клона хилави едни никакви, ама живи, а пък всички останали са изсъхнали и при всеки по-силен вятър пада по някой клон. И колко пъти се обаждам да дойдат да ги отрежат - ще пострада някое дете, после кел файда, че ще ги махнат. Ама били живи дърветата. На директорката на училището й обърнах внимание, ама все едно нищо.

Някой път направо да се чудиш на разни абсурди.

Хайде, хубав ден на всички! Радвайте сена слънцето!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 12:21 от svetal4o27

# 663
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!  bouquet
Обаждам се , че мърдам.  Mr. Green
Изпратих Ани и Краско мин. неделя , в сряда и Лидка и Хриси ,
основно почистих къщата и дедко си дойде в петък и така , чак
сега успявам да вляза и пиша.  Grinning
Иначе съм ви чела , изтритите вече постове също.  Laughing
Нищо няма да кажа , освен , че само се ръчкат лайната , та да смърдят повече. ooooh!
Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  bouquet

П.П. Роси , браво за организацията за РД на КГБ-то.  Heart Eyes
С не лека задача си се нагърбила , но ти си всеотдаен човек и
всичко ще дадеш от себе си , за да е на ниво. Адмирации!  Hug
Иве , Рибка къде сте днес?  Heart Eyes

# 664
  • Кубрат/ Пишурка

Хайде и аз да се обадя следобедно.
Танче, да ни е честит! Тази сутрин слушах ЗА и ПРОТИВ 9 септември по ТиВи7. Имаше и доста интересни изказвания.
Джили, завиждам ти благородно! Радвай се на внучката, но се докосни и до японската култура, пък и кухня. Казват, че нямала нищо общо с тази от "японските" ресторанти hahaha
Фури и аз тъй, затова пиша рядко, но чета всичко. Да не забравяме и Русенската среща...
Маринка сигурно е пак на вилата - липсва и тя.А Шпунц съвсем ни забрави (да не споменавам и други). Дано всичко при тях да е добре и просто да отсъстват.
Яжкеееее, ела да видиш какво е из Кубрат! Преди години направиха централната канализация и сега се сетили, че страничните улички не са свързани с нея. Та разкопават наред. Проектът бил за 2 години. Значи 2 години ще газим из кал и пръст #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 665
Привет девойки Hug
Сядам малко на почивка и при вас.
Видях, че Джили се е обадила HugИзползвай на макс престоя си там мила дружке, дните са броени, но  спомените и преживяванията хубаво изкараните дни сред любими хора ще те съпътстват дълго.
Здравче, четох че си кулинарска лауретка, но не разбрах на какво newsm78 Simple SmileЯхния ли, що ли.Но каквото да е честито да ти е. А аз още чакам мишмаша Joy
Яжка, оф за яд си, но дано нямаш поразии след време Praynig.
Айша, Пламен по добре ли е. А на моята любимка специални поздрави.
Светле, свърши ли престоя в Банкя?
Янче,Фури свършихте ли с консервпром Simple Smile
Жабче, липсваше добре се завърнала.Няма нещо по хубаво от това да си заобиколена от деца и внуци.
Танита,твоята дейност на общественичка си е направо за завист.Хубаво си запълваш дните.
Надявам се скоро Маринка да се появи Simple Smile
Извинете че споменавам тези които четох на последната страница.
Продължавам с трудовата дейност.То едно пръскане в къщи предизвика вече основна есенна чистка, ама нейсе Един път на.... JoyЛеле пък що нещо изхвърлих Shocked
Лек остатък от деня на всички споменати и неспоменати Hug

# 666
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Временно, Кари. Сега отивам за десетина дни при морските дружки. После пак на Банкя, докато се застуди. И после - няма накъде. На топло, пред компютъра.

# 667
               Вечерен привет и от мен!
               Джили,щракай с апарата,че после да видим и принцесата Мая с баба си на японска земя!За разказването ясно - ще имаш да приказваш на срещата в Пловдив! Laughing
               Ох,аз вече съм в стрес,че в петък , 13-ти следобяд съм на работа. Mr. Green Е,така реших на пук да се върна точно на тази дата и точно в петък,като мисля,че ще ми е на късмет! Laughing
               Днес цял ден не съм поседнала,че обиколих половин Сф.
               Не ми се сърдете,че не споменавам всички,но четох по диагонал защото тук са четиримата с едно гостенче и си е направо панаир. ooooh! Куче,заек и деца...... Laughing....голямо тичане по терасата,направо лудница!
               Бягам,че някой да не скочи от терасата!

# 668
Здравейте момичета.... !!!!
Прочетох ви от тук оj там и все същият театър....
Цитат
Публикувана от: FURIQ_65
Цитат
Да си призная,че пиша с мъка тук.Чета стари теми и си мисля за качествените хора,които са били при нас,а днес не пишат и винаги причината е една и съща и май  винаги преди национална среща се вдига "пушилка" и после редиците ни опустяват-говоря за една провалена Пловдивска и една провалена,която Тутулина беше уредила.Задавам си много въпроси,давам си отговори,изводите остават за мен.Не се чувствам комфортно така,признавам си го.

Фури Hug точно същото си мислех и аз през тези дни , докато бях на вилата. Мислех въобще да не се занимавам с тези казани и речени , но в крайна сметка реших да си кажа какво ми тежи....
Изглежда ,че тук е традиция .... режисьора е един и същ.   Същият сценарий беше и за срешата за Велико търново , а доколкото знам и за Габрово е било нещо подобно.
Във Велко Търново определихме датата на срещата  в Пловдив и ми се възложи да я организирам. Приех всичко с голямо желание да се съберем в Пловдив. Неколкократно бях предупредена от някои момичета и то от " първите членове на КГБ", че ще имам проблем , но аз съм от този тип хора ,че всичко което си поставя за цел го гоня до край.
 Повода нарекохме да е рожденният ден на групата, макар че можеше да е без повод.
Една седмица време търсих , обикалях да намеря място , което е удобно от всяка една страна-цена , на център да бъде , уютно да е, собствен  паркинг да има и ресторант да има....  Намерих най- после място ,   което  почти ни устройва , макар че съм сигурна , че пак ще има недоволни. Резервирах , щастлива , че мога да ви предложа нещо прилично....
Предложих го , одобрено беше от някои , писаха момичета ,които ще дойдат , други на лични ми писаха , по телефона и т. н.   Имаше много с уважителни причини и в крайна сметка  ще дойде този който има финансова и физическа възможност , а който има и желание разбира се.
Изявиха желание и три жени от КГБ във Фб  , а те са : Катя  моята етърва всички я знаете , на Рибата сватята и Зефира от Варна  ,с Танита са приятелки или познати не зная точно ....  След като ги писах тях в списъка и Таня буквално изригна срещу мен..... , а една седмица съобщението ми стоеше във ФБ- КГБ. Писах и там , че има много от бг мама, които не влизат в темата , за да видят и те. Не виждам какво лошо съм направила толкова , та предизвиках такъв коментар.  Та ,така се ожали "моето КГБ".... Нима на други срещи не са присъствали приятелки , близки на всички нас,които също не са писали  нито буква , както казва Таня.Моята дъщеря иска да дойде на срещата да се запознае с моите приятелки , че непрекъснато им говоря толкова хубави и мили неща за вас... Какво да й кажа сега....???? newsm78
Какво сте се хванали за този рожден ден , това е само един повод да се съберем , защо са тези заяждания и оплюване на организиращия срещата. Толкова бях ентусиазирана , доволна , че ще се видим , да се повеселим.... На колко години сме..... това ни остава .....Защо са тези разправии ,кому е нужно това.....никой не знае колко му остава на човек,.....
Казвате , че когато темата е създадена сте си обещали приятелски взаимоотношения и че новите трябва да ги спазваме. Кой ги нарушава.... newsm78
Таня Hug този наставнически тон може само в къщи да си го проявяваш. Не ми е нужен ,аз си имам достойнство и съм станала на 60 години и така няма да позволя да ми пишеш. Ако искаше нещо да ме посъветваш и помогнеш , можеше да си по толерантна.  Захващаш се ,че съм писала , "който дойде , дойде " А какво да пиша , да вържа  въжето и да ви дърпам към Пловдив. Панаир съм щяла да правя ,бройка ли ще събирам ... За миналата среща пак същият сценарий,  все не разбрала , все пренебрегната и сега се питаш ," Защо бе момичета " ??? Като си имаш проблем с Варненските момичета , оправяйте си ги на лични , какво занимавате целият форум. 
Ти защо до момента , в който обявих последният списък , въобще никакъв отговор не ми беше дала ,подминаваше ми постовете относно срещата, а като прочете последните имена,тогава изригна ??2 За мен отговора е , че някои от тях не ти допада.Пишеш , пишеш , засягаш  и
когато ти се отговори , решаваш , че си по умната и веднага си изтриваш поста , а ние оставаме сами да си говорим. Който не те ечел , остава с друго впечатление. По същият начин постъпи и за предната среща.
Тук влизам да се разтоваря , да се посмеем , да си споделим хубави и лоши неща ,рецепти да си разменим ., създаде ли се настроение и хоп все някой ще се намери да захапе.....
Тук няма мое и твое КГб , всички сме еднакви . Това е форум  с определена тема и всеки чете и пише който пожелае.
Стига двуличие и лицемерие ,да се правим че нищо не се е случило. Това не е за първи път. Не съм злопаметна , но си имам достойство . Чувствам се много засегната от Таня .
Знам ,че сега като прочетете моят пост , пак ще съм коментирана и какво ли не. Аз съм прям човек и пиша всичко това , което го чувствам.
Не ми се  пише вече в темата , то какво да коментираме....
Момичета Hug въпреки създалото се негативно настроение , аз пак ще ви кажа , че среща ще има и ще си я направим както си му е реда. Ако искате  ,може да е без повод.... Ей така среща...... Който има желание и възможност до 9 октовмри най-късно искам да намери начин , а те са много, да ми потвърди.

За 19.10.2013-Пловдив -среща КГБ
  1. Люси                                само вечеря
  2. rimar
  3 .Дидиа +
  4. Драго
  5 Айшето
  6. Ивлин
  7 Белдос
  8 Рибка                                само вечеря
  9  Рут 54
10. Шпунц  +
11. дъщеря  й
12. Здравка                            само вечеря
13. Светалчо
14  Gabkata +
15. Павел
16. Яжка
17. Даниела                           само вечеря
18 .Катя Маева                      само вечеря
19. Зефира Добрева...от КГБ -ФБ   само вечеря
20.
21.
22.
23.
24.
25.

Дано правилно да ме разберете какво съм искала да пиша и какво чувствам.
Пожелавам ви прятна и спокойна вечер ! Hug Hug Hug Hug Hug

# 669
  • София
lusi60  Hug Hug Hug

Среща ще има, споко  Laughing Дори само аз да дойда

# 670
Луси,среща ще има!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug newsm10
Римар Hug

# 671
Спокойно , Луси!  Heart Eyes
Среща ще има , убедена съм. Колко толкова.
Хич не го помисляй и ти да бягаш оттук. Никой не се е венчал за темата ,
а и форума е свободен и за всички.  Peace И аз предпочитам ФБ.
Затова и рядко се подвизавам тук , а и в повечето случай не се вписвам в темата.
Във ФБ групата е затворена и мога да си пиша както ми дойде , на жаргон дори.
Забавленията които ни прави рибата са ми много разтоварващи и ме зареждат с
пол. енергия за през ноща. Дори като лудите сама да се хиля пред компа.  Mr. Green
Пък за НГ , може да си спретнем и мини среща , нали?  Hug
Не си го слагай на сърце. Вярвай , че ако не всички , то поне повечето оценяват
усилията ти.  Hug

# 672
  • София
lusi60  Hug Hug Hug

А, как така сама? С кого ще спиш вечерта, ако ме няма?  newsm78

# 673
lusi60  Hug Hug Hug

А, как така сама? С кого ще спиш вечерта, ако ме няма?  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Започвате да ме съмнявате. Нещо се чифтосвате, а?  Joy

# 674
  newsm51 !
 Hug Hug Hug Hug :hu
Момичета, чета ви отдавна! Много ми харесва духът ви на баби на своите внучета! Но и внучетата ни са много чувствителни към персонално внимание, към тълкуване на  казаното от нас. Имате широки сърца, намерили сте се в най-прекрасната  тема на готините баби! Останете такива - готини!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 19:57 от tirbushon

Общи условия

Активация на акаунт