ич да не ви пука!
ще дойда ,защото варненските момичета ,ме приемат и се харесахме дори само от две срещи.
Ох как му се каня на Пловдив
:35

Малко на детска градина ми прилича - дай си ми куклите, на си ти парцалките. Какво толкова е станало, че някой не го били забелязали, че друг не го били споменали, че пропуснал една-две-три срещи. Ами че и аз не успявам да отида на всички срещи, които се организират. И какво - може би трябва да търся виновни за това!?! Когато мога - мога, когато не става - ами има и следващ път. Важното е, че винаги ми е било приятно да съм с вас - с ВСИЧКИ, без изключение!!! И не ми стана ясно защо Търновската среща не се е харесала на някой - какво не й беше наред? Видяхме се, наговорихме се, посмяхме се, разходихме се - какво повече трябваше да се случи, за да ни хареса. Май някой наистина "търси под вола теле". Изказах се и аз, да не съм по-назад 
, за малко да забравя - за Пловдив ме пиши и мен, само за ресторанта. Така съм се затъжила да ви видя отново, а и да се запознаем и с останалите момичета.
, и на мен ми допаднаха думите на Шекспир 

Шекспир, Чърчъл са прави, а Фридрих Ницше пък добавя
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

от мен (още не знам в що съм се превърнала ...) 
Препоръчани теми