КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 744
  • 732
  •   1
Отговори
# 555

Възможно ли е в този човек да те привлича именно играта и интелекта му? Ако е така сигурна ли си, че би искала да си с такъв човек? Или те влече просто като фигура. Аз също не виждам кой знае какво любовно отношение освен човек, който обича да използва интелекта си, за да закача хората около себе си за себе си и дори да използва и манипулира с властта, която има над хора, които му се прекланят. Още съм много нова и най-вероятно греша.

Това заради многото жезли ли го казваш?

# 556
Иначе за каква игра имаш предвид?

Просто го харесах,нямаме нищо общо....виждаме се рядко,но е приятно,смеем се...нищо повече.

# 557
Иначе за каква игра имаш предвид?

Просто го харесах,нямаме нищо общо....виждаме се рядко,но е приятно,смеем се...нищо повече.

Има хора, които са магнетични и които привличат с интелект и с това, че им е някак вродено да разгадават психиката на човек с цел манипулация. Не казвам манипулация в лошия смисъл, а по-скоро да нареждат хората около себе си както им е удобно. Аз познавам няколко такива човека, които наистина са много магнетични и знаеш, че те манипулират и все пак те дърпа към тях. Все още не мога да си обясня това явление, но ми е интересно.
Заради жезлите го казах. Мисля, че ти се беше паднал Крал Жезли. От сайта на Илиана Смилянова и това, което тя е дала за значение на картите: Властен човек (мъж или жена) - ръководител, бизнесмен, лидер. Новатор, пълен с енергия и заразителен ентусиазъм, с огнен дух. Умее да улавя идеите на времето, на момента. Но и деспот, потискащ с желанието си за доминиране, с убедеността си в собствената си правота, със своя перфекционизъм. Неуморим, но и преуморен. Неизтощим, но и изчерпан.
... ми говори точно за такъв тип човек. С който си прекарваш добре, но който е по-склонен да използва хората както им е удобно. Т.е. нещо от порядъка на: "Ще те търся, само когато нямам по-важна работа." Много вероятно е да греша, затова прости ако е така и дано някой по-вещ в тази област да разтълкува значението на картите ти.

# 558
Напротив,много ти благодаря за тълкуването. Радвам се,че го правиш за мен и че споделяш знанията си.

Да наистина ,интересно че се появиха такива карти.
Интересното също е,че той е много по-малък от мен Blush Blush Embarassed
Как би могъл да манипулира, като още няма опит?? Това ми е чудно.
 Blush Blush
Аз също съм изненадана от себе си,че съм привлечена от такъв младок
 Embarassed Sick

# 559
А мога ли да задам въпроса : Усетил ли е че го харесвам?
Защото имам такива съмнения....

# 560
Че има сексуално привличане, има !  Wink Това е от Асото жезли, което освен импулс за действие, (за нещо което внезапно ни хрумва) , има значение и на фалически символ.  Не говорим за любов, чувства или разбирателство, ..чисто и просто физическо привличане и нищо повече. Ако питате за намеренията на някого към вас и се появи Асо жезли, най-вероятно отношенията се базират основно на физическо удоволствие, вместо на чувства. В комбинация с огнения Крал жезли се получава активно флиртуваш мъж. Справедливостта показва неговата настройка- тя  е образно казано,"каквото повикало, такова се обадило". Забелязал е, че проявяваш интерес към него и както се държиш ти, така и той.  Но тази ситуация подтиска и ограничава и  вече е дошло времето да излезете от нея. Как точно ще стане това, не се знае,но времето е дошло.
И не се заблуждавай, че като е малък не е хитър  Naughty Има млади момченца (и момиченца) , които доста колометраж са навъртели ...ако ме разбираш  Twisted Evil

# 561
Здравейте!

Попитах картите дали ще бъда поканена на едно събитие и ми се наредиха следните карти:
Жрецът - 4Ж- 6П и тъй като от това нищо не ми стана ясно реших да изтегля една "обяснителна" карта и о, изненада - рицар чаши.

Според мен отговорът на въпрса ми е не. Тържество, че ще има то е ясно по 4 жезли, но никъде не виждам моето призъствие на него. Тъй като тържеството е р.д. си оснявам появата на 6 пентакли като подаръците, които ще получи рожденника. Само, че тоя жрец и тоя рицар ме объркват и не разбирам какво искат да ми кажат. Та ще се радвам да споделите и вие какво виждате в тези карти. Аз, от своя страна, обещавам да дам обрата връзка, тъй като празника е в неделя и съвсем скоро ще се разбере какво ще стане. Simple Smile

# 562
Че има сексуално привличане, има !  Wink Това е от Асото жезли, което освен импулс за действие, (за нещо което внезапно ни хрумва) , има значение и на фалически символ.  Не говорим за любов, чувства или разбирателство, ..чисто и просто физическо привличане и нищо повече. Ако питате за намеренията на някого към вас и се появи Асо жезли, най-вероятно отношенията се базират основно на физическо удоволствие, вместо на чувства. В комбинация с огнения Крал жезли се получава активно флиртуваш мъж. Справедливостта показва неговата настройка- тя  е образно казано,"каквото повикало, такова се обадило". Забелязал е, че проявяваш интерес към него и както се държиш ти, така и той.  Но тази ситуация подтиска и ограничава и  вече е дошло времето да излезете от нея. Как точно ще стане това, не се знае,но времето е дошло.
И не се заблуждавай, че като е малък не е хитър  Naughty Има млади момченца (и момиченца) , които доста колометраж са навъртели ...ако ме разбираш  Twisted Evil

Разбирам те много добре.
И ти благодаря ,че така хубаво анализира ситуацията.
Честно да си кажа,надали е разбрал че го харесвам....
Аз иначе не съм направила нещо, което да му покаже това.Напротив много добре мога да се владея и го правя. Ще видим как ще протече другата седмица, как се държи и т.н.Аз ще си правя пас.
Пък може и той да се притеснява от разликата в годините ни и той да се опитва да подтисне нещо.......ако има какво Blush Ако изобщо има нещо към мен.
Онзи ден усетих как ми отбягва погледа...може и той да се притеснява.

Ще видим.

Благодаря ви момичета Heart Eyes
Супер сте в тълкуванията.

# 563
k_kiara3 по тези карти е редно да получиш покана и да присъстваш на събитието.

# 564
Здравейте на всички.Отскоро си взех колода на картите Таро по-точно Марсилското Таро.Внего има карти на монетите но никъде няма описание за тяхното значение.
Днес си редих Келтски кръст а по точно за отношенията между мен и много скъп за мен човек.Въпросът ми към картите беше заслужава ли си да се боря за нашата връзка или не защото в момента сме скарани много пъти се караме и все се сдобряваме ама аз искам да си изясня нещата занапред.Ето я и моята подредба
1.Крал Мечове
2.споменатите по горе монети на картата тук са 9 на брой
3.пак монета една е
4.шута но картата е обърната
5.Справедливостта
6.3мечове или жезли не съм сигурна картинката какво показва
7.пак монети 2 на брой
8.8 меча или жезли
9.звездата
10.сдържаността обърната
Благодаря предварително все още не съм ги разучила достатъчно добре и затова се обръщам към вас за помощ

# 565
При мен нещата са неясни.Зададох въпрос Какви са намеренията на Цветелин към мен?
Картите са Магьосникът-3 Жезли-Крал пентакли.

Давам малко пояснение-започнахме връзка съвсем скоро.

# 566
Мимка, разликата между мечове и жезли е огромна.
Какъв е цветът на картата? Син ли?

# 567
При мен нещата са неясни.Зададох въпрос Какви са намеренията на Цветелин към мен?
Картите са Магьосникът-3 Жезли-Крал пентакли.

Давам малко пояснение-започнахме връзка съвсем скоро.

Ти имаш желание за стабилна връзка, но този човек изглежда съсредоточен повече в бизнеса си...Женен ли е?

# 568
Няма бизнес.Не е женен.
В Англия е и ме покани да живея с него.

# 569
Може да не е собствен бизнес, а неговата работа.
При всички случай е човек, на когото може да се разчита.

Общи условия

Активация на акаунт