КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 746
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ПИТ!

Бихте ли могли да ми разтълкувате подредбата на картите? http://prikachi.com/images.php?images/605/7833605T.jpg

Въпроса ми е: Имам ли бъдеще с Х?

# 541
Благодаря ПИТ!

Бихте ли могли да ми разтълкувате подредбата на картите? http://prikachi.com/images.php?images/605/7833605T.jpg

В близкото минало сте  научили нещо, и то по много неприятен начин, което направо ви е извадило от равновесие.  Сърцето ви е било разбито  и в новата връзка вие просто не успявате да се отворите към партньора си,  блокирате всичките му опити да достигне до вас, защото сърцето ви още не е излекувано.   Много искате нещата да се променят и  се опитвате да излезе от тази каша, обаче това не ви се удава. Има невидима преграда, която обърнатия Отшелникът поставя, говори за някакъв вътрешен конфликт между това, от което човек си мисли, че има нужда, и това, от което действително се нуждае. Сега е моментът  да действате, за да промените ситуацията във ваша полза, защото нещата зависят само от инициативата ви. Имате възможност  да постигнете, каквото очаквате. С две думи, нещата са във ваши ръце – преносно и буквално. Вие си мислите, че вашият приятел постъпва егоистично, а той си мисли, че полага напразни усилия. Ако успеете да овладеете емоциите си, ще изградите стабилна връзка. Но както се казва, Господ дава, но в кошара не вкарва, без да положите усилие, няма как да стане.

# 542
Благодаря ПИТ!

В близкото минало сте  научили нещо, и то по много неприятен начин, което направо ви е извадило от равновесие.  Сърцето ви е било разбито  и в новата връзка вие просто не успявате да се отворите към партньора си,  блокирате всичките му опити да достигне до вас, защото сърцето ви още не е излекувано.   Много искате нещата да се променят и  се опитвате да излезе от тази каша, обаче това не ви се удава. Има невидима преграда, която обърнатия Отшелникът поставя, говори за някакъв вътрешен конфликт между това, от което човек си мисли, че има нужда, и това, от което действително се нуждае. Сега е моментът  да действате, за да промените ситуацията във ваша полза, защото нещата зависят само от инициативата ви. Имате възможност  да постигнете, каквото очаквате. С две думи, нещата са във ваши ръце – преносно и буквално. Вие си мислите, че вашият приятел постъпва егоистично, а той си мисли, че полага напразни усилия. Ако успеете да овладеете емоциите си, ще изградите стабилна връзка. Но както се казва, Господ дава, но в кошара не вкарва, без да положите усилие, няма как да стане.

Благодаря!!!

# 543
А може ли и това да ми тълкувате
http://prikachi.com/images.php?images/889/7833889s.jpg

Въпроса е същият!

# 544
Понеже има много изписано, и честно не съм прочела всички теми, можете ли да ми кажете "Таро"-то или картите на "Мадам Ленорман" са по-подходящи за начинаещи... Интересни са ми такива неща и като започнах да следя темата се запалих, но не знам кои е по-добре да избера.. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 21:22 от Анонимен

# 545
Понеже има много изписано, и честно не съм прочела всички теми, можете ли да ми кажете "Таро"-то или картите на "Мадам Ленорман" са по-подходящи за начинаещи... Интересни са ми такива неща и като започнах да следя темата се запалих, но не знам кои е по-добре да избера.. Simple Smile)

Здравей, радвам се, че пишеш. Аз лично реших да започна с Таро. Не знам кое е по-подходящо. Жената, която ми обясни накратко какво мога да правя с Таро ми каза, че е много добър метод за разглеждане на различни ситуации от различен ъгъл, което и всъщност ме грабна. Не се запалих толкова, за да гадая, а по-скоро да се запозная със себе си и с различни гледни точки за различни ситуации. Аз съм от много скоро - на няколко дни, но ще дерзая.  Hug

# 546
Цитат на: Margi_Z_Margi_Z
Ако е той човека, който ще се появи,попитах какво е отношението му към мен.
Императрицата
9 чаши
Любовниците
[/quote

Това е егоист, неговите желания са най-важни. Той ще има избор, тоест ще има и трети човек.
Не те разбирам BlushТрети човек, жена ли имаш предвид?

Не е задължително да става въпрос за друга жена. Може да са му предложили да избира на каква позиция да работи във фирмата или има оферти и от други фирми.  Но при всяко положение му предстои да вземе някакво важно за него решение и това ще е труден избор. Тази подредба не дава ясен и точен отговор на въпроса ти, явно още не му е дошло времето. Императрицата на първа позиция показва, че че за да се случи нещо, първо трябва да се намери подходяща почва, за да се посее семето. Също  така това е време , когато всякакви идеи му хрумват на човека, отварят се нови възможности, както в личен така и в професионален план. В момента обаче неговите желания са най-важни, намира се в такова емоционално състояние,в което си е абсолютно самодостатъчен и не му е необходим друг човек. Дори бих казала, че ще те използва като човек от когото да се учи, да се грижи за него и да му бъде наставник или да му направи добра характеристика за оставане във фирмата.

Здравейте отново.
Относно въпросното момче. Виждам го през ден-два. Като не го видя ,ми е празно някакси.А като го видя -приятно.Вчера например имах усещането,че отбягва погледа ми.Като че ли се притеснява.Което ме навежда на мисълта,че може би ме харесва.Днес се видяхме,бяхме с дуг човек,беше приятно.Закача се бегло с мен,уж на шега...има нещо.
Та реших да питам картите Г. изпитва ли към мен нещо повече от симпатия?

Крал Жезли
Асо Жезли
Справедливост

Как ви се виждат?
Аз лично нищо любовно не виждам,понеже няма чаши,но и много не разбирам.
Кажете? Embarassed

# 547

Въпроса е същият!
Ами толкова много обърнати карти какво значат според теб?!  Искам да чуя и твоето тълкуване Simple Smile

Да

# 548
Ще очаквам да ми кажете с нетърпение Heart Eyes Blush

# 549

Въпроса е същият!
Ами толкова много обърнати карти какво значат според теб?!  Искам да чуя и твоето тълкуване Simple Smile

Да

Идея си нямам какво значат!

# 550

Въпроса е същият!

Да

Идея си нямам какво значат!

При положение, че очевидно използваш онлайн гледане, предполагам, че там има и тълкувания на картите. Идеята на темата, според мен, е човек да се учи в гадаенето с таро, а не да очаква и изисква готови отговори...  Peace

# 551
Нещо, което забелязвам при себе си е, че уж се допитвам до картите за неща, които са ясни. Например дали еди кой си има чувства към мен, при все, че фактите и отношението на дадения човек сочат, че има. Даже ми изпадна на няколко пъти като първа карта Глупакът и ми стана смешно, защото злоупотребявам и съм наясно с това. Имам чувство, че картите, колкото и шантаво да звучи, усещат кога въпрос се пита със сърцето и кога се пита просто, за да се задоволи егото.   

# 552
PKKS, обикновено картата, която изпада от тестето е най - важната част от цялата ти подредба.   Simple Smile

# 553
На мен ще ми кажете ли?

# 554

Възможно ли е в този човек да те привлича именно играта и интелекта му? Ако е така сигурна ли си, че би искала да си с такъв човек? Или те влече просто като фигура. Аз също не виждам кой знае какво любовно отношение освен човек, който обича да използва интелекта си, за да закача хората около себе си за себе си и дори да използва и манипулира с властта, която има над хора, които му се прекланят. Още съм много нова и най-вероятно греша.

Общи условия

Активация на акаунт