КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 751
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
 Arctic fox, много благодаря! Grinning

# 511
Здравейте, влизам за малко помощ.
Как ще се развият нещата между Х и У?
крал чаши обърнат , императорът обърнат, паж жезли

Обърнатия император за мен е страх да се действа, и някаква нерешителност - ту си готов да действаш, ту се разколебаваш, това съм аз в подредбата. Само че не мога да разбера трябва ли да действам или да изчакам. Паж жезли ме обнадеждава, но бих искала вашето мнение  Praynig

и какво желае У от Х?

6 чаши, 9 пентакли, 4 чаши

bouquet
Налице е от една страна прекалена емоционалност, а от друга страна нерешителност. Прекалено много единия се грижи за другия, непрекъснато дава,помага, винаги е насреща, когато другия има нужда от утеха, но в същото време се чувства недооценен и изтощен от ролята на отдушник. Иска да промени нещо, но не събира смелост да действа, вътрешно в себе си е взел решение какво да прави, но още на другия ден се разколебава. Очертава се добра комуникация в бъдеще, нещо хубаво е на път да се случи.
Какво желае У от Х: Намира се в преходен период, но в  момента все още си мисли за събития от миналото, емоционално се изолира от околните,  разочарован от несправедливо отношение. Но все още не го виждам готов за промяна.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 12:16 от Arctic fox

# 512
Благодаря ти, k_kiara3  Hug

# 513
Arctic fox благодаря много   bouquet

# 514
Здравейте,
 до края на годината ще имам ли флирт, който да прерастне във връзка през 2015та година?

Паж Чаши
Императорът
Паж Мечове

Благодаря ви! Heart Eyes
Марги, картите ти показват, че има или ще има любовна авантюра с мъж , силен, авторитетен, лидер по душа или човек с ръководна длъжност, може да е работодателят ти, прекия началник или мъж със собствен бизнес , с добро материално положение.Обича да контролира и ръководи. Вероятно имате голяма разлика в годините. Имам чувството обаче, че това е връзка в тайна или той крие нещо от теб,защото Паж мечове показва разясняване на ситуация, някакви факти и истина излизат наяве и така се разкрива истинския смисъл на случващото се.

Арктик Фокс,много ти благодаря!
Не зная какво да кажа....в момента нямам връзка.Харесвам някакви мъже от работата,наистина си падам по издигнати в кариерата,но не е нищо реално и засега няма действия и реализация.
Единственото ново запознанство е с едно много по-младо момче от мен,което някакси обсеби мислите ми.Пак го срещнах в работата си.Но той е много по-малък от мен и не смея да мисля за подобни любовни неща.Зодия овен е и ако приложим думите,които си казала за силен,авторитетен,лидер по душа би могло да се каже,че му пасват.

Не знам,просто не знам.....
Възможно ли е да е той-младият?
Възможно е.  Обаче внимавай. Въртят се някакви интриги, стават неща за които не знаеш,а изясняването им няма да е приятно за теб. Ако искаш хвърли карти какво е неговото отношение към теб.
А каква длъжност заема това момче?
Ако е той човека, който ще се появи,попитах какво е отношението му към мен.
Императрицата
9 чаши
Любовниците

# 515
Цитат на: Margi_Z_Margi_Z
Императрицата
9 чаши
Любовниците
[/quote

Това е егоист, неговите желания са най-важни. Той ще има избор, тоест ще има и трети човек.

# 516
Моля ви за помощ!
Какво изпита, когато се видяхме?

Ас жезли Висшият жрец 5 пентакли

Hug Praynig Praynig

# 517
Императрицата
9 чаши
Любовниците
[/quote

Това е егоист, неговите желания са най-важни. Той ще има избор, тоест ще има и трети човек.
Не те разбирам BlushТрети човек, жена ли имаш предвид?

# 518
Да, според мен има и друга жена ( или ще има).

# 519
Здравейте, не мога да разтълкувам следния въпрос:
трябва ли А да покани Б на среща?
4 чаши, асо чаши обърната, 5 пентакли обърната

нещо си мисля, че ще откаже и А ще остане разочарован  newsm78

ПП - в подредби за мен за един и същи човек във всяко едно гледане ми излиза паж пентакли обърнат, много е натрапчиво, как да го приемам  Rolling Eyes

# 520
Императрицата
9 чаши
Любовниците
[/quote

Не те разбирам BlushТрети човек, жена ли имаш предвид?

Не е задължително да става въпрос за друга жена. Може да са му предложили да избира на каква позиция да работи във фирмата или има оферти и от други фирми.  Но при всяко положение му предстои да вземе някакво важно за него решение и това ще е труден избор. Тази подредба не дава ясен и точен отговор на въпроса ти, явно още не му е дошло времето. Императрицата на първа позиция показва, че че за да се случи нещо, първо трябва да се намери подходяща почва, за да се посее семето. Също  така това е време , когато всякакви идеи му хрумват на човека, отварят се нови възможности, както в личен така и в професионален план. В момента обаче неговите желания са най-важни, намира се в такова емоционално състояние,в което си е абсолютно самодостатъчен и не му е необходим друг човек. Дори бих казала, че ще те използва като човек от когото да се учи, да се грижи за него и да му бъде наставник или да му направи добра характеристика за оставане във фирмата.

# 521
Здравейте, не мога да разтълкувам следния въпрос:
трябва ли А да покани Б на среща?
4 чаши, асо чаши обърната, 5 пентакли обърната

нещо си мисля, че ще откаже и А ще остане разочарован  newsm78

ПП - в подредби за мен за един и същи човек във всяко едно гледане ми излиза паж пентакли обърнат, много е натрапчиво, как да го приемам  Rolling Eyes
Обърнатото Асо чаши е сигнал, че някой от двамата блокира нещо в себе си( или и двамата,... има блокирани отношения между вас),затворили сте се емоционално по някаква причина. Може би някой от двамата  има лош опит, който го кара да се страхува, че може да го наранят отново. Или някой удавя мъката си с алкохол.  В тези карти има толкова много страдание, че всякаква надежда е загубена.

P.S. В случая по-правилно би било да попиташ как ще постъпи Б , ако А го покани на среща  Wink

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 16:18 от Arctic fox

# 522
Страхотно тълкуване Арктик Фокс!!!
Много вярно според мен Heart Eyes
Или понеже аз и ние не знаем какво му се върти в главата, приемам казаното от теб съвсем близо до истината.

Благодаря ти много!!
Весели празници  bouquet

# 523
  • Shumen, Bulgaria
Здравейте и от мен  Peace  Нова съм в таро-сферата, въпреки че от години се интересувам от мистичната страна на картите и винаги съм се удивлявала на гледачите   bouquet  Но явно интересът ми не е бил толкова сериозен, щом нищо не е влязло в главата ми...  Blush
Как успявате да разберете коя карта какво означава, когато е комбинирана с друга?  Уж изчетох предишните теми, една две книги и уж каквото намеря и в интернет, а вместо да ми се изясни, главата ми стана шиник, а сурватката вътре съвсем се размъти  newsm78 Joy  Ако може някой да ми даде съвет как по-лесно да запомня значенията на картите поотделно и как аджаба да разбера какво казват заедно ....
П.С.: поръчах си най-сетне и аз колода от ибей и сега чакам да пристигне и да започна да се упражнявам  Sunglasses  Ето я  и нея http://m.ebay.ca/itm/371117960126?nav=SEARCH  Crazy
Весели празници от мен Wink

# 524
Какви са чувствата на Х ?
7  пентакли - луната - отшелникът

Според мен няма никакви чувства,Х не е готов да започне нова връзка с конкретната жена.Вашето мнение какво е?

Общи условия

Активация на акаунт