КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Давам обратна връзка.

Запознахме се и аз бях приятно изненадана. По принцип бяхме на официално събитие, но след края му ходихме на заведение (за което беше индикация 3 чаши), след което ме закара до нас и до там. Мисля си, че може би магьосника на края остава въпроса отворен и пак ще се видим, но дали и кога не се знае Simple Smile

Флейм, благодаря!   bouquet

Интересно Кулата какво беше?!

# 691
Скрит текст:
Давам обратна връзка.

Запознахме се и аз бях приятно изненадана. По принцип бяхме на официално събитие, но след края му ходихме на заведение (за което беше индикация 3 чаши), след което ме закара до нас и до там. Мисля си, че може би магьосника на края остава въпроса отворен и пак ще се видим, но дали и кога не се знае Simple Smile

Флейм, благодаря!   bouquet[/b]

Интересно Кулата какво беше?!

Ами и аз не знам. Може би отразява мен, която напоследък се разделих с много изхабени отношения и връзки и сега е време да градя нови. Но, това е моята гледна точка - все пак щом се касае  за мен преценката е субективна.  Rolling Eyes

Ако изхождаме от конструкция минало - настояще - бъдеще, то

кулата - в миналото са останали лъжливите и изхабили се познанства
3 ч - срещата (настоящето)
магьосникът - начало на новото запознанство или, в по- широк, план начало на нови отношения като цяло.  Peace Rolling Eyes

# 692
  • София
k_kiara3, възможно е.

Секхмет, с интерес чета постовете ти, макар не винаги и всичко да ми е ясно или да го приемам, но съм убедена, че всеки извървява свой път в и с Таро и някои стигат много далеч!

Дали би ли анализирала мои, сложни взаимоотношения с един мъж. Със себе си, смятам, че съм горе-долу наясно, но не мога да разбера него. Ако се съгласиш, мога да дам още някои подробности, ако са необходими на лична.
Предварително благодаря!

# 693
k_kiara3, възможно е.

Секхмет, с интерес чета постовете ти, макар не винаги и всичко да ми е ясно или да го приемам, но съм убедена, че всеки извървява свой път в и с Таро и някои стигат много далеч!

Дали би ли анализирала мои, сложни взаимоотношения с един мъж. Със себе си, смятам, че съм горе-долу наясно, но не мога да разбера него. Ако се съгласиш, мога да дам още някои подробности, ако са необходими на лична.
Предварително благодаря!

Здравей отново, снощи писах, но в желанието си да добавя някои неща, изтрих поста си.
Прочела си го, така че всичко е наред.
Ще се радвам, ако ти харесва асоциативния тест, който ти предложих като въпроси - отговори с карти от Таро, да споделиш, може да е полезно и за другите момичета.
Приятен ден!

# 694
  • София

Здравей отново, снощи писах, но в желанието си да добавя някои неща, изтрих поста си.
Прочела си го, така че всичко е наред.
Ще се радвам, ако ти харесва асоциативния тест, който ти предложих като въпроси - отговори с карти от Таро, да споделиш, може да е полезно и за другите момичета.
Приятен ден!

Ето, споделям го, заедно с отговорите:
- откога гледаш на и за този мъж - Колелото
- кое те кара да го искаш - Жреецът, Крал П
- защо не можеш да забравиш - защо не може да забравиш да питаш за този човек  -
- кои големи аркани ти пречат да прозреш - кои големи аркани те затрудняват при гледането за този човек и се повтарят често - не ме затрудняват, но се появяват Императорът, Жреецът, Влюбените, Силата, Дяволът
- кои малки аркани ти пречат да видиш детайлите - кои малки аркани те затрудняват при гледането за този човек и се повтарят често - 2М, Рица М, 6М, 4Ч, 9Ж
- кои подредби често за случая ползваш и защо - Умереност (трябва да има отговор + съвет)
- имаш ли гинекологични заболявания - Империатрицата
- какви са отношенията ти с баща ти - 10П
- пишеш ли дневници -
- кога бе последното ти пътуване извън родния ти град -
- коя беше последната книга, която прочете -
- какво сънуваш, имаш ли устойчиви архетипни символи - като сенки на хора, къщи, стаи, врати и зидове -
- когато беше на 13 години, какво преживя? -
- колко често плачеш и защо -

Според мен някои от въпросите бяха двойни и тройни и...може би трябваше да отговоря с няколко карти?

# 695
[
Приятен ден!

Може ли да публикуваш теста в темата?  Simple Smile

# 696
  • София

k_kiara3, въпросите са тези, на който съм отговаряла.
Защо са именно такива, мисля Секхмет е по-добре да обясни.

# 697

k_kiara3, въпросите са тези, на който съм отговаряла.
Защо са именно такива, мисля Секхмет е по-добре да обясни.

Сега за въпросите - направих ги конкретно за ситуации от емоционален характер, които, да кажем са зациклили във времето. Но за разлика от други техники, аз обръщам погледа навътре, към личността на питащия, защото в крайна сметка, от него зависят отношенията му с другите хора.

Освен това, такъв тип въпроси дават един психологически профил на личността, като акцентират на ключови етапи от развитието на женската психика. Съответно и изборът на карта или карти, най-добре асоциират усещането, чувството на разпад или обратно, на съграждане, на питащия към проблема, към въпроса. Често въпросът обема у себе си много други въпроси, дълбоко скрити, които често се избягват, защото са неприятни или травмиращи.

Този тест изважда на бял свят скритите механизми и затъмнени процеси, а освен това и учи добре да се усещат и картите Таро като една жива материя.

Един въпрос, свързан с любовни отношения, никога не е само въпрос за тези отношения, а изобщо за смисъла на живота и затова дали ние умеем да живеем този живот и да се чувстваме щастливи и пълноценни.
Всеки може да измисли своите въпроси, така както най-добре ги усеща и след това да намери картата-отговор. Самоанализът е най-добрият начин да разберем себе си и онова, което наистина искаме да ни се случи, и да го раберем чрез езика на Таро.

Според мен, най-добре ще е флейм да направи собствен анализ на картите си спрямо въпросите, като за улеснение, след картата, която е написала като отговор, да я облече в думи или в словосъчетание и после да ги коментира, а и ако има сили, да обобщи всички карти в една цялостна концепция.

Пример:
откога гледаш на и за този мъж - Колелото - времето е спряло (Времето е спряло, защото еди какво си, от толкова време еди що си и т.н.)
Би било добре и другите да анализират картите й, много са интересни, показателни, пък и предоставят изключителен материал за Таро анализ. А и ще е полезно за всички.

# 698
  • София

Според мен, най-добре ще е флейм да направи собствен анализ на картите си спрямо въпросите, като за улеснение, след картата, която е написала като отговор, да я облече в думи или в словосъчетание и после да ги коментира, а и ако има сили, да обобщи всички карти в една цялостна концепция.

Пример:
откога гледаш на и за този мъж - Колелото - времето е спряло (Времето е спряло, защото еди какво си, от толкова време еди що си и т.н.)
Би било добре и другите да анализират картите й, много са интересни, показателни, пък и предоставят изключителен материал за Таро анализ. А и ще е полезно за всички.

Няма да правя собствен анализ на отговорите си по следните причини  - отговорих на въпросите защото:

Цитат на: Секхмет
Ако ми отговориш на всички тези въпроси, обсъдим картите и ситуациите и ситуацията, в която ти се намираш сега, то ще открием, че всичко е следствие на онова, което всеки сам си е пожелал някога, но не е бил готов да приеме, от гледна точка на реалността, т.е. на днешния ден.
Но, да видим и да направим сериозен Таро анализ.
Ако си съгласна, да продължим.
И, ще ти кажа как ще продължи всичко между вас със 100% точност. Или няма да продължи.  

Аз изпълних моята част.
Да поясня и за Колелото - времето не е спряло, а са се извървяли няколко живота.

# 699

Пример:

Няма да правя собствен анализ на отговорите си по следните причини  - отговорих на въпросите защото:

Ако ми отговориш на всички тези въпроси, обсъдим картите и ситуациите и ситуацията, в която ти се намираш сега, то ще открием, че всичко е следствие на онова, което всеки сам си е пожелал някога, но не е бил готов да приеме, от гледна точка на реалността, т.е. на днешния ден.
И, ще ти кажа как ще продължи всичко между вас със 100% точност. Или няма да продължи.  

Аз изпълних моята част.
Да поясня и за Колелото - времето не е спряло, а са се извървяли няколко живота.

Добре е, че си запазила поста ми, но за мен е важно да направиш и собствен анализ. Не виждам конфликт с онова, което съм написала. И хубаво се допълних, че е добре и другите да направят такъв.
По твоите карти, както и по свои собствени. Така виждам да се създаде дискусия и атмосфера, генерираща таро анализи.

Колкото до извървените няколко живота (относно Колелото на съдбата), тук имаме концептуални различия - за мен животът е само един  Peace

# 700
Само едно нещо ще кажа, дълбоко в себе си знаем отговорите на всички въпроси, но ни е страх да си ги признаем. Но признаем ли си ги веднъж, живота става друг и продължаваме напред Simple Smile

# 701
  • София
Скрит текст:

Пример:

Аз изпълних моята част.

Добре е, че си запазила поста ми, но за мен е важно да направиш и собствен анализ. Не виждам конфликт с онова, което съм написала. И хубаво се допълних, че е добре и другите да направят такъв.
По твоите карти, както и по свои собствени. Така виждам да се създаде дискусия и атмосфера, генерираща таро анализи.

Колкото до извървените няколко живота (относно Колелото на съдбата), тук имаме концептуални различия - за мен животът е само един  Peace

Идеята на питането ми не беше да се анализирам сама на обща.
Наясно съм с много неща, за други търся отговори. Нямаше да отговарям на въпросите ти, ако беше казала, че няма да ги тълкуваш.

# 702
  • София
Скрит текст:

Пример:

Аз изпълних моята част.

Идеята на питането ми не беше да се анализирам сама на обща.
Наясно съм с много неща, за други търся отговори. Нямаше да отговарям на въпросите ти, ако беше казала, че няма да ги тълкуваш.

# 703
Флейм, останала съм с убеждението през годините, че форумите, особено подобни теми - за специализирани науки, като Таро, е да се обсъждат публично различни ситуации и да се научават повече неща и детайли относно картите. И да участват повече хора и в хода на дискусията да се изясняват нещата. Досега винаги така съм постъпвала.

Не трябва да има теми и казуси табу. Но, всеки си знае.

# 704
  • София
Флейм, останала съм с убеждението през годините, че форумите, особено подобни теми - за специализирани науки, като Таро, е да се обсъждат публично различни ситуации и да се научават повече неща и детайли относно картите. И да участват повече хора и в хода на дискусията да се изясняват нещата. Досега винаги така съм постъпвала.

Не трябва да има теми и казуси табу. Но, всеки си знае.

Да, затова аз дадох отговорите си на обща и чаках да изкажеш мнението си.
Не може да очакваш мнение от другите, по въпроси, които по една или друга причина ти си определила да са именно такива.

Общи условия

Активация на акаунт