От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Да попитам за КД, понеже за първи път пазарувам с тях, не са отбелязали курсове за тази седмица? Също стана някакъв бъг и не мога да тракна поръчката си от Асос, та не знам кога ще пристигне при тях, пристигнала ли е...

KD си обявяват курсовете в деня на тръгване, не пишат предварителен график.

# 361
Да попитам за КД, понеже за първи път пазарувам с тях, не са отбелязали курсове за тази седмица? Също стана някакъв бъг и не мога да тракна поръчката си от Асос, та не знам кога ще пристигне при тях, пристигнала ли е...

KD си обявяват курсовете в деня на тръгване, не пишат предварителен график.

Благодаря много!   bouquet

# 362
Аз до сега съм използвала само BritsBg. Оставала съм доволна,но сега гледам ,че послядният им курс е тръгнал на 1.12 и от тогава нищо не обявяват.Вече почвам да се дразня.Две седмици нямат курс ли?

# 363
Аз до сега съм използвала само BritsBg. Оставала съм доволна,но сега гледам ,че послядният им курс е тръгнал на 1.12 и от тогава нищо не обявяват.Вече почвам да се дразня.Две седмици нямат курс ли?
Сигурно имаш в предвид 01.11  Laughing
Аз пък се издразних много на Уктубг. Вчера получих пратка по Еконт от няма и 4кг в плик (не е обемна) като куриерска.Даже с отстъпка не изпращат. Днес получих още една,от две части които,ако бяха събрани на едно можеха и за пощенска да минат. Пратени са пак като колет и без отстъпка! Като сметнах килограмите и парите,които платих ми излиза 3.03лв килограма  ooooh! ooooh! ooooh!
Ще си се връщам при Габко. Там поне две поредни наведнъж ще ми ги пратят,а не в два поредни дни  Crossing Arms

# 364
Момичета предварително се извинявам за тъпия въпрос  Embarassed Всички превозвачи ли като определят ден и час за взимане на пратки от офис,след това не ги дават ако се потърсят в друг ден.Искам да избегна изпращането с еконт,защото съпруга ми има възможност да ги взима от повечето градове в които има превозвачески фирми.Нямам все още опит с пазаруването от Англия.Благодаря!  bouquet

# 365
Момичета предварително се извинявам за тъпия въпрос  Embarassed Всички превозвачи ли като определят ден и час за взимане на пратки от офис,след това не ги дават ако се потърсят в друг ден.Искам да избегна изпращането с еконт,защото съпруга ми има възможност да ги взима от повечето градове в които има превозвачески фирми.Нямам все още опит с пазаруването от Англия.Благодаря!  bouquet
Зависи от фирмата дали й работи склада всеки ден Simple Smile Simple Smile

Питай конкретно  Peace

# 366

Това им харесвам най-вече на УКтоБГ,че склада им работи 10-18 ч.,в събота да обяд и можеш да отидеш по всяко време,а не само в определени часове и дни.

# 367
Аз използвам за доставка dostaviam.com до офиса им в Хасково.сега получих емейл,че при получаване на пратката трябва да нося документ,с който да докажа че съм платила.Питах ги и казаха,че вече такава ще е политиката на фирмата заради злоупотреби от клиенти.
Дайте ми идея как да им докажа че съм платила без да ходя всеки път до банката и да вадя справка.
Те казаха че мога и при тях онлайн да им покажа,ама нещо не ми се ще от чужди компютри да се логвам в сметките ми.

# 368
Аз използвам за доставка dostaviam.com до офиса им в Хасково.сега получих емейл,че при получаване на пратката трябва да нося документ,с който да докажа че съм платила.Питах ги и казаха,че вече такава ще е политиката на фирмата заради злоупотреби от клиенти.
Дайте ми идея как да им докажа че съм платила без да ходя всеки път до банката и да вадя справка.
Те казаха че мога и при тях онлайн да им покажа,ама нещо не ми се ще от чужди компютри да се логвам в сметките ми.

Много странна практика...А как така няма да си платила поръчката,това не виждам как ще стане  newsm78
Освен да си разпечатваш предварително скрийншот от сметката,друг начин не виждам.
Или да се откажеш да ги ползваш,като им гледам тарифата на кг,скъпо ми се вижда.

# 369
Е какви са тия глупости  Shocked
Тез не бих ги ползвала  Crossing Arms Щом ми пише името на пратката, значи е за мен. Какво ги интересува кой е платил за нея  Rolling Eyes Може да ми е подарък пък!

# 370
Ами и аз това им казвам,че щом от магазина са ми пратили нещата значи съм ги платила.Ама те ми отговориха,че досега никой друг техен клиент не бил мрънкал като му искали такава справка.
Ползвам ги защото са до Хасково и си взимам нещата директно от офиса им.Ако ползвам други посредници ще трябва и Еконт да плащам.Ама като си взема тази поръчка и още една чакам после и ще се отказвам от тях.

# 371
O,slaveia Hug  bouquetОт теб научавам,че имало доставчик до Хасково!И на мен ми трябва такъв,че иначе с Еконт ми излиза по-скъпа доставката от София до Д-град отколкото от Англия до БГ.
И на мен ми се вижда скъпа цената им newsm78Но пък аз не поръчвам много работи и ме устройва,ако са бързи и коректни може и да ги ползвам.Ти с какви впечетления си от тях?
А това за плащането е мн тъпо,аз бих си копирала някакъв и-мейл примерно от магазина,че ми е прието плащането... newsm78 Айде да искат лична карта разбирам,ама чак пък такива справки ми се вижда излишно.

Момичета,с какви впечетления сте от deliverytobg?За втори път им гласувах доверие.Първата поръчка имам чувството че един месец се мота,докато дойде.Със сегашната пак притеснения-имам мейл от магазина,че е доставена,те не ми я намират... Crossing ArmsЧакам да видя какво ще стане,ама дано я открият,че много си държа на поръчката..

И друго-първата поръчка ми дойде в един черен чувал,прашен,ни помен от оригинална опаковка или торбичка.Ами сигурно ги пренареждат,ама поне една найлонова торба не можаха ли да ми оставят да й се порадвам Crossing ArmsВашите превозвачи как са с опаковането?

То евтино евтино,ама  малко  стил да вложат поне...

# 372
Първата поръчка имам чувството че един месец се мота,докато дойде.Със сегашната пак притеснения-имам мейл от магазина,че е доставена,те не ми я намират... Crossing ArmsЧакам да видя какво ще стане,ама дано я открият,че много си държа на поръчката..

И друго-първата поръчка ми дойде в един черен чувал,прашен,ни помен от оригинална опаковка или торбичка.Ами сигурно ги пренареждат,ама поне една найлонова торба не можаха ли да ми оставят да й се порадвам Crossing ArmsВашите превозвачи как са с опаковането?

Всичко идва до 10-12 дни от поръчката в оригиналната опаковка, изпратена от магазина. Торбичките от гросерито ми ги опаковат допълнително в кашон, да не ми се разливат нещата  Blush

# 373
pum_pall,аз ги използвам само като посредници при покупките ми от германия.Поръчвам рядко от там,така че цената им ме устройва.Много са точни и коректни иначе.Имах даже една доста забавена пратка и се бях притиснила и хората ми съдействаха,откриха я веднага и сега ще си я получа.В офиса им никой не ми иска документ за самоличност.Само казвам ИД номера или името си.Ако изпращам приятелка предварително им пиша емейл и няма проблеми.Като цяло много съм доволна и ги препоръчвам на познати.Само това за платежното от къде го измислиха,не знам smile3512

# 374
Всичко идва до 10-12 дни от поръчката в оригиналната опаковка, изпратена от магазина. Торбичките от гросерито ми ги опаковат допълнително в кашон, да не ми се разливат нещата  Blush
късметлийка Peace

slaveia,благодаря за отзивите! HugАми може и аз да ги пробвам щом са проверени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт