От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 321
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Имам въпрос: пуснах 2 поръчки през uktobg, едната пристигна и всичко е ОК, изпращаха ми постоянно e-mail-и, когато й се промени статусът и т.н. Обаче втората е получена в склада им в Англия (поръчката е от Асос и техният тракинг ми дава статус Signature from customer, т.е. получена, с дата 25/11), а те дори не са ми го потвърдили, да не говорим, че в сайта им си стои на статус Заявена, а не Депо Лондон  newsm78  Писах им преди два дни-не отговарят. Какво става с тази поръчка, според вас? Защо не я отразяват? А знаете ли колко врем им трябва, за да отговорят на e-mail-а ми?
Благодаря на отзовалите се   bouquet
Ще ти пристигне поръчката не се притеснявай. Понякога не могат да смогнат с отбелязването на пратките Simple Smile

# 451
  • София
аз също имам една направена поръчка от Kiddicare без проблем, с карта на ПИБ.
А на кой адрес поръчваш ?
При мен не става / картата е кредитна/ - няма как да вкарам български billing address и предполагам това е проблема.
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile
сега си погледнах поръчката, поръчала съм чрез пейпал, може би затова е станало.

# 452
  • Варна
Някой ползва ли услугите на Емпреса? Последно поръчвах с тях, но не намирам никаква нова информация за курсове.
Писах им мейл, не отговарят. Thinking

# 453
Някой ползва ли услугите на Емпреса? Последно поръчвах с тях, но не намирам никаква нова информация за курсове.
Ти пък от толкова превозвачи, тях ли си избра  Crazy

# 454
  • Варна

Адресът им е запаметен в акаунтите ми. Embarassed Не работят ли вече, гледам и на първа страница ги няма..

# 455

Адресът им е запаметен в акаунтите ми. Embarassed Не работят ли вече, гледам и на първа страница ги няма..
И да работят са супер мудни.. Аз не съм срещнала скоро положително мнение за тях.
Аз също с тях започнах да пазарувам преди няколко години, но сега не бих им се доверила.

То пък да смениш адреса е най-лесното Simple Smile

# 456
  • Варна

Мързеше ме да пусна с друга фирма. Blush Но ще се коригирам. Laughing

Та в крайна сметка звъннах им, работят. Ще си получа пратката, само че никой не знае кога, нито кога ще има следващ курс. Тя и без това не ми е много спешна. ooooh!

# 457

Мързеше ме да пусна с друга фирма. Blush Но ще се коригирам. Laughing

Та в крайна сметка звъннах им, работят. Ще си получа пратката, само че никой не знае кога, нито кога ще има следващ курс. Тя и без това не ми е много спешна. ooooh!
Да де, за това говоря. При положение, че има фирми с камиони през ден - това е супер несериозна работа.

# 458
  • Варна
Избрах си кдшопинг, сега пък не мога да видя как да се регистрирам в сайта им. Не виждам такава опция.. Crazy
Къде да я търся?

# 459
Избрах си кдшопинг, сега пък не мога да видя как да се регистрирам в сайта им. Не виждам такава опция.. Crazy
Къде да я търся?
Не четеш Simple Smile

Потребителят извършва регистрация на електронната ни страница тук.

# 460
  • Варна
Къде да я търся?
Не четеш Simple Smile

Потребителят извършва регистрация на електронната ни страница тук.

Hug
Благодаря!

П.П. На всичкото отгоре се оказва, че вече съм имала регистрация и съм забравила. Отивам да пия гинко билоба. ooooh! Tired

# 461
Имам въпрос: пуснах 2 поръчки през uktobg, едната пристигна и всичко е ОК, изпращаха ми постоянно e-mail-и, когато й се промени статусът и т.н. Обаче втората е получена в склада им в Англия (поръчката е от Асос и техният тракинг ми дава статус Signature from customer, т.е. получена, с дата 25/11), а те дори не са ми го потвърдили, да не говорим, че в сайта им си стои на статус Заявена, а не Депо Лондон  newsm78  Писах им преди два дни-не отговарят. Какво става с тази поръчка, според вас? Защо не я отразяват? А знаете ли колко врем им трябва, за да отговорят на e-mail-а ми?
Благодаря на отзовалите се   bouquet
Ще ти пристигне поръчката не се притеснявай. Понякога не могат да смогнат с отбелязването на пратките Simple Smile

Благодаря  Hug

# 462
  • София
А с buyers поръчва ли някой! Много се бавят, уж два курса имат вече в седмица. Цял месец вече чакам  Cry

# 463
 Аз искам само да съобщя, че ukshops-bg.com за мое огромнооооооооооо съжаление нямат вече офис в Благоевград. Писна ми от допълнителни доставки от София или Пловдив, но ето радостта ми бе за малко

# 464
  • софия
Габко днес за пореден път се проявиха като изключително "любезни и възпитани" Sick. Все едно ми правят услуга да си вършат работата, за което им плащам. Потвърдиха правилото, че всеки превозвач, който се е утвърдил (да не кажа нещо по-лошо) започва да се държи нагло с клиентите.  Добре, че има и други и само спорадично ми се налага да ги ползвам за доставки от Германия. Но май и за това ще спра. Има и други, които имат уважение към клиентите, които им изкарват парите.

Общи условия

Активация на акаунт