От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 308
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
ЛЪВИЦA , благодаря.
А тогава лице M iliev да ви се е разписвал на пратките в Лондон? Звъннах и разговарях с много любезен господин в пловдиският офис, който дори звънна да попита дали имат такова лице там. А пратката е получена на 06/12 още ... Дано все пак се окаже в утрешния камион.  Praynig

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:10 от I r r a

# 571
ЛЪВИЦA , благодаря.
А тогава лице M iliev да ви се е разписвал на пратките в Лондон? Звъннах и разговарях с много любезен господин в пловдиският офис, който дори звънна да попита дали имат такова лице там. А пратката е получена на 06/12 още ... Дано все пак се окаже в утрешния камион.  Praynig
В курсът, който се обработва сега ще е. Не се притеснявай.
Всичките ми пратки получени на 6ти ги нямаше в камиона от 6ти  Crazy Явно е бил много багажа и не са успели всичко да натъпчат  Laughing

# 572
и при мен така, както при duhi_puhi... но все пак е нормално за сезона.
Имат и курсове през ден, така че ще дойде до края на седмицата.

Момичета, на адреса на Уктобг има ли и друга българска фирма?

за твое спокойствие пиши на info@uktobg.com - отговарят от УКския им офис.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 22:22 от shrekie

# 573
Може ли да помолв тези, които чакат пратка от КД (Пловдив) да пишат тук като получат имейл за раздаване? Мерси!
Аз получих. Утре ще раздават курса, пристигнал в понеделник.

# 574
И аз получих мейл.

# 575
  • Бургас
Момичета, благодаря ви!  Hug Намери се пратката ми. Ще остане за следколеден подарък, но все пак ще има подарък!  Laughing Много съм доволна и от отношението, което взеха от фирмата към проблема ми!  Hug

# 576
Може ли да помолв тези, които чакат пратка от КД (Пловдив) да пишат тук като получат имейл за раздаване? Мерси!
Аз получих. Утре ще раздават курса, пристигнал в понеделник.

Мерси, и аз получих Simple Smile Помислих, че се е изгубило...

# 577
://www.dostavka-anglia.com/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/ момичета някой ползвал ли е услугите на тази фирма

# 578

Приятно изненадана от жеста на внимание Simple Smile

# 579
Да, не се среща често българска фирма да ухажва клиентите си. Прави много добро впечатление.
Според мен те са най-добрият доставчик от Великобритания.

# 580
Форумът е ужасяващ наистина!  Close

Подкрепям за Габиели. Минах през Емпреса , КД и сега съм при тях, от как взеха да возят на дребно, по-доволна няма как да бъда и от цена, и от качество на услугата!  И аз с картичка, голям жест! 

# 581
Пиша, за да дам отзив за GGBG, които ползвах за няколко поръчки този месец. Реших да сменя другия си превозвач с тях. Отначало се чудих дали изобщо да си сменям превозвача, защото тъкмо му бях понаучила номерата  Crazy Но съм много доволна от GGBG, получих навреме известия за всичко, нещата дойдоха бързо, освен това когато напишат, че ще проверят нещо и ще ти пишат до 2 дена, наистина го правят (за разлика от предишния ми превозвач)  Peace 
И от Габко съм много доволна, тях използвах за пръв път, за поръчка от Германия. Дойде бързо, а за получаване от склада им имаше една опашка, която започваше от пред вратата, тъкмо се ужасих, че ще си отвися там  Mr. Green , а те обслужиха всички за точно 5 минути  Peace

# 582
  • София
на габиели нещо сякаш взеха да се бавят курсовете, гледам че от 16 още се обработва.
аз чакам двата за 22, ама май чак след коледа да го чакам  Rolling Eyes
не са обявили и раб. време, някой да има информация?

# 583
  • Варна
Дали има някакъв шанс, камиона за днес да е дошъл и утре да има раздаване за Варна? Голям карък съм, в предния курс, който раздадоха веднага нямах нищо, а подаръците са в курса от 16-ти. Ако не бяха раздали предния, щяха да ги обединят и вече всичко щеше да си е при мен. Не раздадат ли обаче утре пратките във Варна , всичко ми остава за след НГ  ooooh!

# 584
тъкмо сега получих имейл за пратка на УКтоБГ, пътуваща с този за 16ти - раздават днес.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт