да си кажа честно още не знам пола,но имам предчувствие за момиче и момче,иначе съм напълно съгласна с думите ти. 
B_NADI ,честит имен ден!

Викам му Има да си мечтаеш после да ни държи за ушите...ама няма:)

Ето сега гледам като видя нашите в София като бяхме за два дни..много им се кефи, ама така да си играйкат около мене. ще видим догодина напролет ли, наесен ли...Аз съм решила, че ще стоя в началото ако трябва с нея... има такава опция на някои места, за които мисля. Една приятелка сподели, че големия го е оставила директно в частна градина.. ревял си е до голям. Малката , адашка ми е Калина, е ходила на същото място, същата учителка, но тя е стояла известно време в групата, после наоколо..И така не е плакала и един ден адашката ми.Но може би си е до дете също.
.
. Аз сега като гледам как покрай детските градини въртят едни майки кръгчета да видят децата си и виждам себе си от понеделник.
при едно разболяване. Вчера полудях направо. Отивам да взема на каката едно лекарство, която е по НЗОК и не стига че чаках 2 дни, за да ми го намерят, а се оказва, че касата поема около 4-5 лв. от цялата цена, а аз трябва да доплатя 27 лв.
И това за дете. Не ми се мисли за възрастните как стоят нещата.
А същият вариант на прахчета, което приема сега, ми го отпускаха безплатно. За убиване са. Не ми е за парите, а за това, че те правят на маймуна. Обикаляш лекари, каси и т.н. за ... 5 лв. 
)))
)) За сърцето сме на контрола края на октомври. Всичко върви добре и там. За връзката между рефлукса и асматичната кашлица, Тея и тя имаше рефлукс като много малка и после разви такава кашлица. Най-добре е да се лекува кашлицата да не се оставя да отмине и да се израсте. Ние след преминато 6 месечно лечение по препоръка на д-р Мустаков детето вече е добре и не е кашляла въобще. На теста за алергии беше излязла непоносимост към моркови , вече ги яде с килограми и проблеми няма.
Наскоро си мислех за вас...хубаво че писа 
може и да бъркам, но май фирмата е Schleich. Ако се нелъжа ги има и в Малечко.Препоръчани теми