Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • UK
Здравейте!На 16-ти април ,ще ходим да си вземем заповедта от фонда за асистирана репродукция,за ин витро процедура.За първи път ще ни е,и искам да попитам колко ще струват предварителните изследвания, и за двамата -за мен и мъжа ми?Другият въпрос ми е,можем ли веднага след като занесем заповедта в Селена,да започнем с изследванията?Записахме си час за 17 април,при Ставрев,които избрахме да ни прави опита.Благодаря ви предварително Simple SmileУспех на всички ни Hug
При нас струваха към 500 лева(+/-) някъде, грубо казано, инфото ми е обаче от миналата година. Съвет изчакайте първо посетете доктора и нека той ви назначи необходимите изследвания, да не се окаже, че трябва пак да ги правите Peace Успешна процедура Praynig Hug

# 691
 Момичета днес започнах стимулациите Praynig
 За първи път ми са смесени Гонал  и Менопур.Като за начало и за един яйчник мисля ,че тръгнахме добре с 5 фоликула.
 Някой бил ли е на такава схема и как е било?
  bouquet

# 692
здравейте момичета, на някоя от вас горили ли са раничка преди процедура
в какво се състои първия преглед в клиниката

# 693
И аз нахлувам с въпрос  wavey
Записах си час за цветна снимка ,но пропуснах да питам освен микробиология други изследвания трябва ли да нося от Бургас.Първата ЦС като я правих тук искаха ПКК и разни други неща, в Селена искат ли се предварително или там на място ще ми ги правят?Как пропуснах да питам д-рМатев днеска ooooh!

# 694
  • Пловдив
rosenna не се притеснявай за нищо повече от микробиология да правиш и носиш. За цветна снимка на мен ПКК не са ми искали и не им е нужна по принцип. Ако нещо им потрябва те там ще си ти го направят, но се съмнявам. Д-р Матев е прекрасен и супер внимателен по време на ЦС. Той е и мой лекар, който ми е правил абсолютно всичко от - до ....и така до инвитро успешно от първи път!!!! Късмет и на теб!!!!

# 695
Благодаря ти много Дида! Hug
Аз също силно вярвам в д-р Матев

# 696
Здравейте,искам да попитам изследването на микробиологично изследване на влагалищен и цервикален секрет включва ли хламидия,трихомони,мико и уреоплазма?

# 697
Здравейте!На 16-ти април ,ще ходим да си вземем заповедта от фонда за асистирана репродукция,за ин витро процедура.За първи път ще ни е,и искам да попитам колко ще струват предварителните изследвания, и за двамата -за мен и мъжа ми?Другият въпрос ми е,можем ли веднага след като занесем заповедта в Селена,да започнем с изследванията?Записахме си час за 17 април,при Ставрев,които избрахме да ни прави опита.Благодаря ви предварително Simple SmileУспех на всички ни Hug

# 698
megisp vie kolko vreme 4akahte ,za polu4avane na zapovedta?

# 699
megisp vie kolko vreme 4akahte ,za polu4avane na zapovedta?

8 месеца!

# 700
Във Селена правят ли генетични изследвания,и каква е евентуално цената?Благодаря предварително Simple Smile

# 701
Здравейте,искам да попитам изследването на микробиологично изследване на влагалищен и цервикален секрет включва ли хламидия,трихомони,мико и уреоплазма?

Да не те излъжа ,но мисля че не включва това което си изредила ... Зависи колко си платила . Изследването се прави в лаборатории  геника и цената му е около 65лв. Ако си платила около 25 лв.  значи се е стандартна микробиология за гъби и инфекции ...
  Нека и другите да кажат , но мисля че е така ...
   или попитай доктора си . Успех !

# 702
  • Пловдив
 megisp Генетични и имунологични изследвания в Селена струват 680лв за двамата и по принцип не те карат да ги правиш преди един неуспешен опит инвитро, но някои път това се оказва фатално, защото при тези изследвания предимно лъсват мутациите; НК клетките +/- .......... Да в Селена можеш да пожелаеш да ти ги направят и те ги пращат в Майчин дом в лабораторията по генетика. Правят се един път но важат постоянно, нямат давност по принцип. Може и само за единия да се направят  и паричките намалят естествено.

# 703
# 704
Аз мисля, че по това време ще съм там за лапароскопия. Дали ще мога да отида се чудя.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт