Готварска печка DIPLOMAT DPL WM 20 CE MXTS

• 1 942
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, мами!

Предварително се извинявам на админите, ако не съм в подходящия раздел.

Мами, някоя от Вас може ли да сподели впечатления от готварска печка DIPLOMAT DPL WM 20 CE MXTS? Или по принцип от печки с тази марка. В последните години все нямам късмет с тази техника и сега ми иска да питам патило преди да тръгна да купувам.

Uploaded with ImageShack.us

# 1
  • София
Ох, направо ми бръкна в раната с тази печка.
Майка ми има Диплмат, не знам точния модел, но е същата такава малка, само че не с керамични котлони, а с бързонагряващи обикновенни.
Няма такава гадна печка или поне аз не съм виждала. Купена е преди две години. В момента фурната е ръждива отвътре, копчето едното се счупи още първите месеци, единият котлон се спука първата година...да не говорим, че фурната пече поразяващо зле. Отбелзвам, че майка ми е добра домакиня, пази си и си цени уредите.
Моята печка е на 8 г и е като нова, честно.
Просто никога не бих посъветвала никого да си купи такова нещо.  Сега скоро си бях за седмица при родителите ми, готвих почти всеки ден , основно на фурна- ужас!

# 2
Благодаря, Валенце! А ти каква печка имаш?

# 3
  • София
Моята е Индезит, но както казах е старичка вече, на 9 години. И за Индезит съм чувала и лоши, и хубви неща- аз само хубаво от тази печка съм видяла за тези години при ежедневна експолатация, ама наистина ежедневна, че даже и по няколко пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт