Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 836
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Момичета имам един въпрос... Скоро си поръчах един комплект от Интернет за дом.ноктопластика с увлампа 36вата. По принцим ми трябваше само лампата, защото ще си купя комплект гел лак CND, но понеже така и така имаше някои неща в комплекта, реших да пробвам.... Но нещо не се получава, мисля че спазвам ттехнологията, но лака не съхне и това е.... Къде е проблема, в продуктите или лампата? Ето какво имам в комплекта: uv gel clear Lina, gel color, primer EzFlow, Nailpolish multivitamin 3D Gabrini прозрачен и  с цвят вишнево, nailpolish Glitter Gabrini  и течност за ноктопластика, за лепкавия слой и римувъра.... Това е... Това прозрачния гел лак основа ли е или топ?  Какво направих аз: Първо изпилих, почистих кожички, минах с течност за ноктопластика,   после с primer и оставих да изсъхне. С uv gel clear  с четка нанесох тънък равномерен слой, пекох 2 мин с таймер на лампата. Направи ми впечатление,  че лепи, но не чистих с нищо. Нанесох 1 слой гел лак цветен, пекох 2 мин, втори слой и пак 2 мин. Накрая минах един слой от прозрачния гел лак и 2 мин в лампата. Изчаках малко и реших да махна лепкав слой и с това се махна и всичко нанесено до тук..... Просто не е изпечено.... После чистих ноктите и пробвах наново без основа от ув гела, нанесох прозрачния гел лак като основа и като топ накрая - пак се изтри всичко. При трети опит - основа прозрачния гел и два слоя цветен гел, без нищо за топ, успя да се изпече... Та сега съм така, но колко ще изтрае???? Моля кажете къде греша и как да проверя дали ламтата изпича както трябва.... Или комплекта ми не е пълен и липсва нещо за ноктопластика без удължители, на естествени нокти....

# 571
За гелове ли говориш или за гел-лакове? Тази течност за ноктопластика не е ли за лепкавия слой накрая?  newsm78

# 572
Ами имам гел в кутийка, който се нанася с четка и гел-лакове - прозрачен и вишнев, които са в шише като обикновен лак....  Не разбирам къде е проблема,  технологията я спазвам както ми го правят в салона????!!!  newsm78

# 573
Може продуктите да са несъвместини помежду си  newsm78

# 574
  • София/Дружба
Ами имам гел в кутийка, който се нанася с четка и гел-лакове - прозрачен и вишнев, които са в шише като обикновен лак....  Не разбирам къде е проблема,  технологията я спазвам както ми го правят в салона????!!!  newsm78

дай снимка на нещата, които имаш, че имам подозрения,че не са UV/LED

# 575
Не мога да кача снимка, че пиша сега от телефона си, но ако това са обикновени лакове защо ми ги продават в комплекта за гел-лакове???? Спомням си много добре, даже мога да проверя на сайта им.... Отново една голяма измама при интернет пазаруване..... #2gunfire
То заради едната ув лампа са сложили хиляди ненужни неща в комплекта (4 обикновени лака и 3 ув гела - страхотна комбинация).... Трябваше просто да си купя само лампата, аз така и не ползвам обикновени лакове.... Но тогава защо и ув гела от кутията не се изпече??? То така излиза, че няма и топ гел-лак...... Sick
Ами не ми остава нищо друго освен да си поръчам база, топ и 1-2 цвята на CND  гел-лак и да видя дали и лампата им е наред..... Направо нямам думи.... Twisted Evil

# 576
Момичета имам един въпрос... Скоро си поръчах един комплект от Интернет за дом.ноктопластика с увлампа 36вата. По принцим ми трябваше само лампата, защото ще си купя комплект гел лак CND, но понеже така и така имаше някои неща в комплекта, реших да пробвам.... Но нещо не се получава, мисля че спазвам ттехнологията, но лака не съхне и това е.... Къде е проблема, в продуктите или лампата? Ето какво имам в комплекта: uv gel clear Lina, gel color, primer EzFlow, Nailpolish multivitamin 3D Gabrini прозрачен и  с цвят вишнево, nailpolish Glitter Gabrini  и течност за ноктопластика, за лепкавия слой и римувъра.... Това е... Това прозрачния гел лак основа ли е или топ?  Какво направих аз: Първо изпилих, почистих кожички, минах с течност за ноктопластика,   после с primer и оставих да изсъхне. С uv gel clear  с четка нанесох тънък равномерен слой, пекох 2 мин с таймер на лампата. Направи ми впечатление,  че лепи, но не чистих с нищо. Нанесох 1 слой гел лак цветен, пекох 2 мин, втори слой и пак 2 мин. Накрая минах един слой от прозрачния гел лак и 2 мин в лампата. Изчаках малко и реших да махна лепкав слой и с това се махна и всичко нанесено до тук..... Просто не е изпечено.... После чистих ноктите и пробвах наново без основа от ув гела, нанесох прозрачния гел лак като основа и като топ накрая - пак се изтри всичко. При трети опит - основа прозрачния гел и два слоя цветен гел, без нищо за топ, успя да се изпече... Та сега съм така, но колко ще изтрае???? Моля кажете къде греша и как да проверя дали ламтата изпича както трябва.... Или комплекта ми не е пълен и липсва нещо за ноктопластика без удължители, на естествени нокти....

Ув гела ти Лина би трябвало да е в кутийка и това е прозрачен изграждащ гел.Гел колор-който си написала не ми е ясно защото не си написала как изглежда.Праймера може да е киселинен-тоест се нанася и остава да изсъсне, но може и да е безкиселинен-тоест бондер-но някои го пишат пак праймер-тогава се пече.Всичките неща Габрини са си обикновени лакове и разбира се че ще се изтрият след като си избърсала.поне дай линк към нещата които си купила да ти обясним кое какво е.И следващият път питай пред да пазаруваш!Не са те измамили - просто ти не знаеш какво купуваш.

# 577
Здравейте момичета .
Ето малко опити за декориране на ноктите ми . Има забележки   Blush
http://taniab79.snimka.bg/hobby/hobi.794238.32447724

# 578
the_demon, не смятам 4е не зная какво купувам, доста се интересувах преди това... Просто те са ме измамили. Ето какво трябва да има в комплекта според сайта им:

1. 36 W UV ЛАМПА 
2. АКТИВЕН ПРЕПАРАТ ЗА НОКТОПЛАСТИКА 20МЛ
3. ОБЕЗМАСЛИТЕЛ EzFlow
4. ТЕЧНОСТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЛЕПКАВ СЛОЙ 50 МЛ
5. ТЕЧНОСТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕЛ И ГЕЛ ЛАК 100МЛ
6. ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛАКОЧИСТИТЕЛ 20МЛ
7. 100БР ПРОФЕСИОНАЛНИ СИЛИКОНОВИ УДЪЛЖИТЕЛИ
8. УВ ГЕЛ 15ГЕ. -ИЗГРАЖДАЩ. ХАРД ГЕЛ
9.2БР МАКИАЖ ЕФЕКТЕН ГЕЛ 16ГР

10.2БР ГЕЛ ЛАК
11. ТОП ЛАК

12. 20БР ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОРМИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ
13. ЛЕПИЛО С ЧЕТКА ЗА НОКТОПЛАСТИКА 10Г
14. ПОЛИРАЩ БЛОК С4 ФУНКЦИОНАЛНИ СТРАНИ
15. 3 ПРОФЕСИОНАЛНИ ПИЛИ ЗА НОКТОПЛАСТИКА
16. ГИЛОТИНА/РЕЗАЧ С 3 НАЧИНА НА РЯЗАНЕ
17. КЛЕЩИ ЗА КОЖИЧКИ
18. ДВУСТРАНЕН ИЗБУТВАЧ ЗА КОЖИЧКИ ИНОКС
19. ДВУСТРАНЕН ТОЧКАТОР-ЗА ТОЧКИ И ДЕКОРАЦИИ

Ето и самия сайт http://shopinbg.com/маникюр-и-педикюр/173-професионален-стартов-комплект-за-ноктопластика.html
Според теб за обикновени лакове ли става въпрос???? Аз виждам ГЕЛ-ЛАКОВЕ (то4ка 10 и 11). То това е идеята на комплекта - ноктопластика и лакове за пе4ене в лампата...
Просто е поредната измама... Аз говорих с тях след поръ4ката за уто4няване на адреса и ги питах за лаковете, за цветовете и те казаха, 4е лаковете и топ лака са гел-лакове... А то сега излиза, 4е са обикновени и за какво са ми с тази лампа???? #Cussing out
Аз ако знаех, 4е са обикновени лакове, няма да взема този комплект... Има хиляди други... поне избора е голям... Просто не са коректни и това е... Съжалявам, 4е съм взела от тях... А и вси4ки те4ности в комплекта са в насипно състояние - етикетите са написани с химикал на ръка... Направо е недопустимо.... #2gunfire

# 579
Т.11 е топ лак, а не ув топ гел или ув топ лак-  наистина ти се чудя защо си дава 100лв за това. Реши първо ноктопластика ли ще си правиш с гел или искаш да се правиш с гел-лакове, за да помогнем по-добре  Peace

# 580
А някой може ли да отговори и на моите въпроси Simple Smile Мерси Simple Smile

# 581
Anjeelina аз лично не съм порзвала led лампи и не мога да ти помогна , само знам ,че не всички гелове могат да се пекат в нея.

# 582
the_demon, не смятам 4е не зная какво купувам, доста се интересувах преди това... Просто те са ме измамили. Ето какво трябва да има в комплекта според сайта им:

1. 36 W UV ЛАМПА 
2. АКТИВЕН ПРЕПАРАТ ЗА НОКТОПЛАСТИКА 20МЛ
3. ОБЕЗМАСЛИТЕЛ EzFlow
4. ТЕЧНОСТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЛЕПКАВ СЛОЙ 50 МЛ
5. ТЕЧНОСТ ЗА СВАЛЯНЕ НА ГЕЛ И ГЕЛ ЛАК 100МЛ
6. ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛАКОЧИСТИТЕЛ 20МЛ
7. 100БР ПРОФЕСИОНАЛНИ СИЛИКОНОВИ УДЪЛЖИТЕЛИ
8. УВ ГЕЛ 15ГЕ. -ИЗГРАЖДАЩ. ХАРД ГЕЛ
9.2БР МАКИАЖ ЕФЕКТЕН ГЕЛ 16ГР

10.2БР ГЕЛ ЛАК
11. ТОП ЛАК

12. 20БР ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОРМИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ
13. ЛЕПИЛО С ЧЕТКА ЗА НОКТОПЛАСТИКА 10Г
14. ПОЛИРАЩ БЛОК С4 ФУНКЦИОНАЛНИ СТРАНИ
15. 3 ПРОФЕСИОНАЛНИ ПИЛИ ЗА НОКТОПЛАСТИКА
16. ГИЛОТИНА/РЕЗАЧ С 3 НАЧИНА НА РЯЗАНЕ
17. КЛЕЩИ ЗА КОЖИЧКИ
18. ДВУСТРАНЕН ИЗБУТВАЧ ЗА КОЖИЧКИ ИНОКС
19. ДВУСТРАНЕН ТОЧКАТОР-ЗА ТОЧКИ И ДЕКОРАЦИИ

Ето и самия сайт http://shopinbg.com/маникюр-и-педикюр/173-професионален-стартов-комплект-за-ноктопластика.html
Според теб за обикновени лакове ли става въпрос???? Аз виждам ГЕЛ-ЛАКОВЕ (то4ка 10 и 11). То това е идеята на комплекта - ноктопластика и лакове за пе4ене в лампата...
Просто е поредната измама... Аз говорих с тях след поръ4ката за уто4няване на адреса и ги питах за лаковете, за цветовете и те казаха, 4е лаковете и топ лака са гел-лакове... А то сега излиза, 4е са обикновени и за какво са ми с тази лампа???? #Cussing out
Аз ако знаех, 4е са обикновени лакове, няма да взема този комплект... Има хиляди други... поне избора е голям... Просто не са коректни и това е... Съжалявам, 4е съм взела от тях... А и вси4ки те4ности в комплекта са в насипно състояние - етикетите са написани с химикал на ръка... Направо е недопустимо.... #2gunfire

По-нагоре в поста ти прочетох че има лакове с марката Габрини-а те не са ув лакове.Трябвало е просто да си вземеш една 9 ватова лампа с една крушка и да си купиш ув гел лакове каквито искаш.Винаги съм казвала, че тези комплекти са пълна простотия и не са в помощ за начало, а са си направо пречка.Съжалявам.

# 583
lunna pateka и аз съм на мнение, че грешката е в теб. Просто трябваше да се допиташ във форума преди това, а и много пъти сме писали в темата, че няма смисъл от комплекти, тъй като винаги има излишни и липсващи неща. За тези пари щеше да си вземеш много по-качествени неща.

anjeelina, а защо искаш лед лампа?

# 584
По принцип съм фризьор и мисля да си правя салон и си мисля,че така или иначе тази лампа ще ми е добре за салона а и до сега все с лед лампа са ме правили

Общи условия

Активация на акаунт