Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 731
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Провинция
kragovrat,благодаря за бързият отговор.Но нищо не става,изпадат все едно,че не съм правила цялата тази процедура Close Явно е дефектна....

Едвали е дефекта! Разръчкай я малко, както се казва. И аз гледах като индианец та 3 дни ми костваха докато й хвана цаката.

Да попитам и аз,хубава ли е тази пила,демек върши ли работа,че и аз си поръчах такава същата от един китайски сайт но още не е при мен.Та да знам какво да очаквам  Wink.

Аз съм доволна.Ползвам я за свален на ноктопластика-лесно, бързо и удобно.Поне аз така мисля.

# 706
kragovrat,благодаря за бързият отговор.Но нищо не става,изпадат все едно,че не съм правила цялата тази процедура Close Явно е дефектна....
При мен имам я същата, докато се поставя накрайника натискам копчето и развивам или завивам отпред, пробвай самото копче може би не смееш да го натиснеш по силно и едновременно завивай отпред  Peace

# 707
При мен имам я същата, докато се поставя накрайника натискам копчето и развивам или завивам отпред, пробвай самото копче може би не смееш да го натиснеш по силно и едновременно завивай отпред  Peace

Ами правя го,но нищо.Изпадат си все едно не съм правила нищо.А иначе за копчето си го натискам до край. newsm78

# 708
  • Варна
Момичета, ползвали ли сте гелчетата на OPI Axxium ? Правиха ми маникюр с тях и бях много доволна, та въпроса ми е, откъде си ги поръчвате ?  Peace

# 709
Моля за помощ, четох, четох и вече съвсем се оплетох  Blush
Като за абсолютно начинаещ това добре ли е?
http://prodavalnik.com/7-v-1-startov-komplekt-s-uv-lampa-9w-uv-g … azhdane-i42053827

Благодаря   bouquet

# 710
Не знам дали базата на Езфлоу е съвместима с гела на Лина?  newsm78 Ако решиш да си вземеш комплекта искай розовия гел- той е за ноктопластика, белия е т.н цветни гелове и трябва да се запечата с изграждащ гел. Аз бих взела всичко поотделно!  Peace

# 711
Не знам дали базата на Езфлоу е съвместима с гела на Лина?  newsm78 Ако решиш да си вземеш комплекта искай розовия гел- той е за ноктопластика, белия е т.н цветни гелове и трябва да се запечата с изграждащ гел. Аз бих взела всичко поотделно!  Peace
Много благодаря, мислех, че така ще е по-лесно като е комплект Wink   Blush

# 712
Здравейте момичета,прочетох страниците назад и виждам ,че питате за комуфлажните гелове.Аз преди 3 месеца си купих на Гучио т3 гелчета ,8 в кутия по 7 грама т.е 56 грама общо за 36лв,но си ги разделихме с една приятелка по 4 бр  и са в леко розово и телесно и са супер издръжливи ,направо не мога да повярвам ,че издържат толкова много ,много съм доволна от тях  .Моята кумица е маникюристка и тя страшно много ги хареса и също и клиентките и .Аз си ги взех от един склад тук в Пловдив .
Може ли линк,точно кой и от къде купуваш?

Да питам и нещо друго....има ли сред вас такива,които използват системата акри-гел?

# 713
Здравейте дами ... успях да прегледам цялата тема и за много неща ми помогнахте .. Благодаря за което Simple Smile
Моето питане не съм много сигурна обаче дали е за тук, ако не , моля поправете ме.
Интересува ме декорацията с акрилните боички и по-точно дали може да се използват вместо лакове (обикновени ), примерно за френски маникюр?
Има ли някаква специална технология за гела, трябва ли да са запечатани в него?  Може ли примерно да се направи след слагането на гел и да се "запечата" само с  UV Top-а,  а само с обикновен Top ?
А също исках да питам, някой пробвал ли се е да маха лепкавия слой с дунапренено тампонче, предполагам от него не би трябвало да остават никакви влакна, но пък премахва ли го добре?

Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 17:58 от B.a.s.t.e.t

# 714
Здравейте момичета,
Отскоро имам УВ лампа и си слагам гел лак, но искам да си сложа гел. Насочих се към Ezflow gel it! Някоя от вас използвала ли е тази система, добра ли е?
Благодаря ви предварително  Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 13:47 от torri_90

# 715
  • Sofia, Bulgaria
Имам непрекъснат проблем с отлепяне на гела. Първата ноктопластик ми я правиха преди 7 години, ходила съм при 3 различни маникюристки и винаги се отлепва към крайчетата. В последствие започнах сама да си я правя. Действам така - надрасквам леко нокъта с пила, после обезмаслите, база-изпичам я, после гел средно тънък слой - изпичам го и пак гел накрая. И има няма едно-две изкъпвания или по-дълго заседяване под водата и се отлепват откъм връхчетата. Тъй като ми омръзна вече, ще пробвам с акрил - дано има ефект. Ако имате полезни съвети пишете.

# 716
Имам непрекъснат проблем с отлепяне на гела. Първата ноктопластик ми я правиха преди 7 години, ходила съм при 3 различни маникюристки и винаги се отлепва към крайчетата. В последствие започнах сама да си я правя. Действам така - надрасквам леко нокъта с пила, после обезмаслите, база-изпичам я, после гел средно тънък слой - изпичам го и пак гел накрая. И има няма едно-две изкъпвания или по-дълго заседяване под водата и се отлепват откъм връхчетата. Тъй като ми омръзна вече, ще пробвам с акрил - дано има ефект. Ако имате полезни съвети пишете.

Много зависи от базата и от гела. Аз също имах този проблем при една маникюристка. Но при друга, която използваше гел на Opi гелът ми седеше 1-2 месеца без проблем. Ето едно клипче, в което се говори за тези проблеми, дано ти е в помощ Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=jnyW-zT_q8M

# 717
Бихте ли споделили с какъв гел работите ?  bouquet

# 718
Здравейте, искам да споделя мойте придобити умения от тук. Вече си правя сама изграждането, при това много сполучливо. Даже започнах да си правя експерименти. Исках да попитам за един цветен гел за декорация, по-точно е от тези с лъскави частици на EzFlow- 8 мл. . Вграждам го в изграждащия гел и става много хубаво. Цветния гел не се втвърдява, трябва да се смеси с изграждащия ли, така направих но се пече много време, за да се втвърди, само цветния гел не се втвърдява защо?

# 719
  • Sofia, Bulgaria
Бихте ли споделили с какъв гел работите ?  bouquet
chu jie и базата е пак на тази марка

Общи условия

Активация на акаунт